0 oy
156 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (794 puan) tarafından
Kizlar poğaça yaptım da bu tarifi yeni yaptım ve değiştirdim tarifte sadece sıvı yağ vardı ben güzel olmaz diye karışık yaptım. Tadı falan mükemmel ama çatlak görüntüsü var kurabiye gibi çok fazla yok ama yine de pürüzsüz istiyorum neden acaba

4 Cevaplar

+1 oy
önce (132,673 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
hamuru azmi yogurdun yada seklinimi guzel yapamadin
önce (132,673 puan) tarafından
bide seyden catlar mesela yumurta dolaptan cikti ama hamura kattigin sut ilikdi sicak soguk olayi yani
önce (794 puan) tarafından
Heee soğuk sıcak seysinden demek ki yumurta soğuktu hatta benim dolap baya bı soğutuyor ondan galiba
önce (132,673 puan) tarafından
tepsiye dizip ustune yumurta sarisi suruyon yaa haaj o sari dolaptan cikmissa bile catlatir hamurun ustunu
-Reklam-
0 oy
önce (794 puan) tarafından
Okuyup cevap verdiğiniz için sağolun kizlar gerek yoktu.
önce (699 puan) tarafından
+1
Gerek yoksa neden sordun
0 oy
önce (5,541 puan) tarafından
Yagi az gelmistir. 

Ununu cok koymussundur yani olmasi gereken kivamdan daha kati olmustur. 
0 oy
önce (6,714 puan) tarafından
Tereyağ eklediysen ondan oluyor bende ekliyorum çatlak oluyor tereyağsız tadı güzel olmuyor bence

Hafif kıyırlıkta oluyor 
önce (5,405 puan) tarafından
Tereyağla alakalı değildir canım bende geçen yaptım hatta postumda paylaşmıştım tereyağ koyup ta yoguruyorum öyle bişe olmadı hamuru sert yaptıysa yada güzel yogurmadıysa ondan olmuştur
önce (6,714 puan) tarafından
Olabilir canım. Tadı güzel olduysa gerisi önemli değil :D
önce (5,405 puan) tarafından
Bencede☺

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 862 göst.
14 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.
0 oy
6 cevap 356 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 710 göst.
28 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde .SU. (5,406 puan) tarafından soruldu

409,322 soru

12,302,320 cevap

38,487 kullanıcı

Kategoriler

...