0 oy
172 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (801 puan) tarafından
Kizlar poğaça yaptım da bu tarifi yeni yaptım ve değiştirdim tarifte sadece sıvı yağ vardı ben güzel olmaz diye karışık yaptım. Tadı falan mükemmel ama çatlak görüntüsü var kurabiye gibi çok fazla yok ama yine de pürüzsüz istiyorum neden acaba

4 Cevaplar

+1 oy
önce (132,768 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
hamuru azmi yogurdun yada seklinimi guzel yapamadin
bide seyden catlar mesela yumurta dolaptan cikti ama hamura kattigin sut ilikdi sicak soguk olayi yani
önce (801 puan) tarafından
Heee soğuk sıcak seysinden demek ki yumurta soğuktu hatta benim dolap baya bı soğutuyor ondan galiba
tepsiye dizip ustune yumurta sarisi suruyon yaa haaj o sari dolaptan cikmissa bile catlatir hamurun ustunu
O dışarda bekledi ama içine az birşey pekmez koydum o soğuktu. Kesinlikle katılıyorum sana çok sağol canım kalmadı zaten misafire yapmıştım ama evdekiler bitirdi bugün yine yapcam seni dinleyerek
-Reklam-
0 oy
Okuyup cevap verdiğiniz için sağolun kizlar gerek yoktu.
önce (700 puan) tarafından
+1
Gerek yoksa neden sordun
İroni yaptım yarım saat boyunca dünya kadar insan okudu kimse cevap vermediği için tabikide ciddi degilim
0 oy
önce (5,545 puan) tarafından
Yagi az gelmistir. 

Ununu cok koymussundur yani olmasi gereken kivamdan daha kati olmustur. 
Yağı tam tersi fazlaydı yumuşak bı hamurdu ele yapışan yağla toparladim
0 oy
önce (6,717 puan) tarafından
Tereyağ eklediysen ondan oluyor bende ekliyorum çatlak oluyor tereyağsız tadı güzel olmuyor bence

Hafif kıyırlıkta oluyor 
önce (5,408 puan) tarafından
Tereyağla alakalı değildir canım bende geçen yaptım hatta postumda paylaşmıştım tereyağ koyup ta yoguruyorum öyle bişe olmadı hamuru sert yaptıysa yada güzel yogurmadıysa ondan olmuştur
önce (6,717 puan) tarafından
Olabilir canım. Tadı güzel olduysa gerisi önemli değil :D
önce (5,408 puan) tarafından
Bencede☺
Tadı çok güzel tereyağlı yaparım hep ilk kez çatladı. Galiba hem az yoğurdum hemde malzemelerin hepsi ılık değildi ekledigim yoğurt ve yumurta akı soğuktu sevdanın dediği dogru

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 862 göst.
14 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.
0 oy
6 cevap 357 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 711 göst.
28 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde .SU. (5,406 puan) tarafından soruldu

409,359 soru

12,303,535 cevap

38,519 kullanıcı

Kategoriler

...