+1 oy
160 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (751 puan) tarafından
Merhaba kızlar gerçekten çok bunaldım içimi dökmek istiyorum benim kızım 5 yaşında doğum yaptım misafir falan geldi huyu suyu değişti çok değişik davranıyor zaten çok eşimin ailesi tarafından simartiliyordu ama ahlaki kötü değildi sevecen bı çocuktu kendimden nefret ettim ilk defa böyle oldu çıkıp dışarı yanlız başına saatlerce yürümeye ihtiyacim var sanki tahammül edemiyorum artık hareketlerine kendi yüzünü tırmaliyor kendine vuruyor gerçekte insan çaresiz kalabliyormus çok soğudum herşeyden belkide bu bı süreç ama gün geçtikçe daha kötü oluyor içime atmaktan yoruldum doğum yaptığım günden beri uyumuyor sabahlara kadar 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (711 puan) tarafından
Kıskançlık olduğu okadar aşikar! Ki kızmayın gerekirse pedagog desteği alın
önce (751 puan) tarafından
Kendimi sorguluyorum yetersiz hissetmeye başladım umarım geçer biran önce tek ben yasamiyorumdur
-Reklam-
+1 oy
önce (6,727 puan) tarafından
Uzun zamandır tüm ilgi sadece onun üstünde olunca baya kıskançlık krizlerine girmiş. Üzüldüm ya keşke hiç kıskançlık olmasa 
Babasida doğum olduktan sonra gitti çalışmak için sadece beni sinir etmek için uğraşıyor hiçbir dediğimi yapmıyor beni sevmiyor sanki babası pijamalarini giiy dediğinde anında giyiyor ben saatlerce ağlaya zirlaya giydiriyorum
+1 oy
önce (702 puan) tarafından
Sizi paylaşmak hoşuna gitmiyor , dikkatiniz hep onda olsun istediği için hırçın. Sakin olduğu zamanlarda onu gördüğünüzü ona gösterin , çok zor bir süreç inşallah yara almadan atlatırsınız gerekirse bi destek alın derim
Bende hala adapte olamadım bı uyku duzenim olmadığı için eskisi gibi ilgilenemiyorum bı an önce yaz gelsede aktivite yapacak yerlere gitsek
önce (702 puan) tarafından
Size yardımcı olabilecek kimse yok mu anneanne babaanne teyze vs
Var ama gitmiyor bugün dedesi gelsin dedi annemsiz gitmem diyor gelende bı kaç saat içinde dönüyor zaten
önce (191 puan) tarafından
Çocuğa baksınlar sen çık bir parka götür bişeyler yapın besbelli seninle vakit geçirmek istiyor başkasıni araya sokmadan kendine tekrardan alıştır seni paylaşmak istemiyor demek ki
+1 oy
önce (771 puan) tarafından
Kardeş kıskançlığından yapıyor. Kendine zarar vermesi üzdü açıkçası. Tek önerim her fırsatta, gün içind2 en az yarım saat, 1 saat, birbirinize vakit ayırmak. Sadece ikiniz. Bir şeyler okuyabilir, boyama yapabilirsiniz. Ya da sadece sohbet edebilirsiniz. Mesela bakkala ikiniz gidip gelebilirsiniz. Varsın yemek, temizlik aksasın ama gün içinde mutlaka karşılıklı özel zaman ayırın. 
2 gündür yağmurlu olmasına rağmen alıp markete götürüyorum dolaşıp geliyoruz tam düzeldi diyorum yine aynı oluyo
önce (771 puan) tarafından
Gerçekten ilgi istiyor o zaman. Dediğim gibi gün içinde mutlaka beraber vakit geçirin. Bunu diyorum çünkü benzerini yaşıyorum. Küçüğümüz yatırdım, sonra kızımla yarım saat kadar kitap okuduk. Ki uyku saati bayağı geçmişti. Böyle yapınca eski uysal kızımı buluyorum.
+1 oy
önce (177 puan) tarafından
Hiç sorma bendede var 5 yaş ve yenidogan bebek ama büyük olan cildrtiyor psikolojik olarak çok yıprandım sütümde azaldı vallah insan neye yeteceğini sasriyornbenimko seninkinden de beter şuan 
0 oy
önce (80 puan) tarafından
Biri 5 biri 2 buçuk biri 40 günlük bebek kafam kaldırmıyor artık yaramazliklari birbirlerini vurmaları kavgaları hele senin bebiş büyüsün daha zor olcak Allah yardım etsin bacım ben kafayı yemek üzereyim Rabbim yardımcımız olsun 
0 oy
önce (5,124 puan) tarafından
Çok zor bir durum ama geçecek rabbim başka dert vermesin 
0 oy
önce (191 puan) tarafından
Yani bence kendinden önce kızını alıp dışarıya çıkar baş başa vakit geçirin beş belli kıskançlık var sizin ilginizi çekmeye çalışıyor çocuk tamda ilgibin farkında herkes simartabikir ama size şımarmak istiyor çocuk 
0 oy
önce (19,774 puan) tarafından
Uyuyamiyosa çocuğun desteğe ihtiyacı var. Bebisii uyutup babasına emanet edip kızını alıp markete gidin mesela. Onunla birlikte başbaşa vakit geçirin. Buna ihtiywci var şuan. Doğumdan beri uyumamasi ne demek 5 yaşındaki çocuğun. Yavrum çok zorlanıyor demek ki üzülüyor 
önce (19,774 puan) tarafından
Ya okurken farketmemisim. Yüzünü tırmalama kendine vurma falan da varmış. Kesinlikle destek alın. Bı uzman nasıl davranman gerektigini sana daha iyi anlatır

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 39 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (27 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 273 göst.
+1 oy
7 cevap 166 göst.

409,471 soru

12,307,852 cevap

38,616 kullanıcı

Kategoriler