+2 oy
128 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Rabbimin gucune gitmesin ama kendimi cok yalniz hisediyorum. Bi arkadasim dogru duzgun yok hadi bi kahve icelim veya çocuklari beraber gezdirelim. Esim calisiyor,yani kendimdede hal ve takat bulamiyorum cocuklarla disari cikmaya bazen. 

Yorgun ve halsiz oluyorum 

Sanki tükenmisim,cocuklar surekli agliyor huysuz kavga. Siz ne yapionuz yalniz cocuklarla

7 Cevaplar

+1 oy
önce (347 puan) tarafından
Kac yasinda cocuklariniz 

Benimde bebem hic uyumuyor gece gunduz ev almis basini gitmis cani sagolsun diyom
-Reklam-
+1 oy
önce (1,768 puan) tarafından
Yaşları kaç çocukların. Aslında dışarı çıkmak bazen daha iyi geliyor çocuklara. Ben kızımı bile 1 yaşında şimdi huysuz günlerinde özellikle çıkardım dikkati dağılıyor iyi geliyor eve dönünce daha güzel uyuyor 
önce (77 puan) tarafından
4 ve 2 bucuk
+1 oy
önce (1,877 puan) tarafından
Nerdesinki hic yalnız kalmıyorum ..evim yolun kenarında mevlüt yemeklerinde yemeğini yiyen çaya muhabbete gelmek ister...yanıma yakinsan sende geçebilirsin...
+1 oy
önce (3,406 puan) tarafından
Hepimiz aynı durumdayiz 2.5 yaşındaydı kızım kardesi doğduğu zaman kolik bebek felaket ağlıyordu 6nci ayda bitti gibi yine çok zor eşim işten gelince yardım eder bakar da yinede bütün gün koşturmaca insan çok yoruluyor
+1 oy
önce (994 puan) tarafından
Cocuklarin 4 ve 2 buçuk yaşındaymış.. işin zor kısmını atlatmissin bence..herhun yarım saat 1 saat de olsa birlikte biraz dışarı çıkın.. zorla kendini..kavga dövüş geri dönseniz bile insan içine çıkmak iyi gelir..
+1 oy
önce (17,990 puan) tarafından
Arada dışarı çıkmak iyi gelecektir sürekli evde olunca sende çocuklarda bunalirsinjz canm 
0 oy
önce (7,872 puan) tarafından
Bunalınca mekan değiştiriyoruz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
0 oy
2 cevap 152 göst.
30 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Osaf bugnaz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
0 oy