0 oy
55 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,145 puan) tarafından
Kızlar arada bir kasıklarım da ağrı oluyordu onunla beraber kanama geliyordu adet dışı ve kahverengi leke geliyordu 6 ay önce açık miyom ameliyatı oldum onunla alakalı olabilir diye gittim sol yumurtalıkta su kisti varmış doktorum çok önemli bı şey değil sorun olacak bı şey değil kendiliğinden kaybolur dedi kan idrar aldı 2 saat sonra gitcem sonuc almaya 

Başına gelen var mı ? Ne gibi sorunlar bekliyor beni bilgisi olan 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (35 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun diliyorum bende buna benzer bir soru açtım yarım saat önce umarım korkulacak bir durum değildir çünkü internetten okuduğuma göre genelde iyi huylu oluyorlarmış
önce (4,145 puan) tarafından
Senin de Su kisti mi ?? Doktor korkulacak bir durum değil korkma dedi ama kırk tilki dönüyor kafamda
-Reklam-
+1 oy
önce (992 puan) tarafından
Benimde vardı öyle kistlerim. 2 ay içinde kendi kendine geçmiş
Adet dışı kanama yapmıyordu ama adetlerim çok ağrılı geçiyordu. Sanki yeni sezeryan olmuşum gibi
Benim de geçen ay 1 bucuk ay olmadı adet söktürücü hapla oldum. Adetim bitti böyle sancı başladı sonra da kanama geldi acaba olmadığım için mi dedim ağrım şiddetlendi ultrason da kist çıktı kan aldı . Adetlerim normal ağrılı oluyor benim miyom varken çok şiddetli olurdu ama ameliyat sonrası düzelmisti
İnşallah seninde geçer şikayetlerin yakında canım ben geçmez de ameliyat olurum diye korkmuştum
önce (35 puan) tarafından
Akıntı vs alışık olmayan koku durumu varsa lütfen ihmal etmeyin derim
Kendiliğinden kaybolur dedi ya doktor sorun değil dedi yine . Biraz idrar enfeksiyonu çıktı . Ayy ameliyat deme miyom ameliyatı sonrası daha da başka kadın hastalıklarından ameliyat olmak istemiyorum sadece sezeryan dışında ameliyathaneye girmiyim
0 oy

Kızlar bilgisi olan yok mu ??:(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 199 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mertin annesi (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
0 oy
4 cevap 139 göst.
12 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Nurtopum (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.

409,690 soru

12,315,938 cevap

38,827 kullanıcı

Kategoriler

...