Kızım 5 yaşında okul öncesine başladı konuşması geri diger geri kalan herşeyi normal ama öğretmen baştan beri diğer çocuklara Zümra sizden farklı diyip duruyor toplantıda sınıfımızda özel çocuk var dedi ben özel çocuk derken hocam dedim ya işte farklı çocuk bu kötü birşey değil faaln dedi neyse kızım gelişme gösterdi bunu çevredekiler klüp öğretmeni dil terapisti herkes fark ediyor öğretmenide evet kelime dağarcığı gelişti daha iyi dedi bugün okula karne almaya gittik arkadaşları zümrayi çok seviyor başta korkuyorlardı oynamıyorlardi konuşmuyor diye ben teşvik ettim şimdide çok seviyorlar abarttilar diyor çocuklar o kadar çok seviyor ki elinden tutup yemekhaneye götürme çıkışta sulugunu çantasını taşıyorlar halbuki kızım hepsini yapabiliyor cocuğu rahat bırakmıyorlar neyse sonra bide dedi ki 3 Aralık'ta dünya engelliler gününde ben sınıfta bütün gün etkinlik yaptırdım bakın Zümra da sizden farklı önemli olan duygular dedim diyor ya çok zoruma gitti kızım engelli değil engellide olabilirdi neden bu kadar dile getiriyor neden bu kadar abartıyor anlamıyordum canım çok sıkıldı başka okula aldırmayı bile düşünüyorum