0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Kizlar onceki dogumlarimda göğsüm süt tutmuyordu yani surekli akitiyordu bide taş gibi oluyordu yani yeterince doluyor ama diger kadinlar gibi gogsumde durmuyor süt ustum hep ıp ıslak hele sudyenden gpgsumu cikarip cocuga verene kadar karşıya doğru fışkırıyor yani hatta bi kere oglum kuveze yatırıldığında doktor sütun varmi dediginde gogsumu cikarmamla doktorun yuzune gelmesi bir olmusdu kimseye söyleme nazar deger dedi ama bence bu bi rahatsizlik olabilirmi gogus pedleri mendiller yetmiyor yani cok akiyor  ne yapmam lazim 

5 Cevaplar

0 oy
(1,111 puan) tarafından

Hep sağ canım sarjlı sağma makinesine çok iyi oluyor bende öyle yapıyorum maşAllah diyelim bize banada deydi:) 

(39 puan) tarafından
Canim sagsam bile olmuyo yani surekli akiyor sagsamda akiyor oglum dogdugunda kizim 1 yasindaydi sağıp ona iciriyordum ama yine akiyordu simdi 8 haftaligim ve ayni seyleri yasamakdan korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(1,547 puan) tarafından
Nazar değsin diye mi paylaştın bacım ☺️

Emzirmeden önce sütünü sağ tazyikli gelmesin çocuk rahat emer
(39 puan) tarafından
Bu 3 daha dogmadi 6 ayim var ama ayni seyleri yasamak korkutuyor insanlarin yaninda birden kiyafetlerim islanmaya başlıyor
(1,547 puan) tarafından
Olsun insanlar evladından önemli değil ki canım ☺️☺️ ne güzel maşallah . Dert yanma bu durumdan bazen ağzımızdan çıkan şeyler dua olabilir . Her çocuk nasibi ile gelir ☺️❤️
(39 puan) tarafından
Evet orasi oyle tabiki allahim sag salim nasip etsin insAllah
0 oy
tarafından
Göğsün süt tutuyor güzelim fazla geldigi için taşıyor maşallah allahım korusun sag buzluga koy :)
(39 puan) tarafından
Buzluga koymak guzel fikir aslinda ama sonrasinda vermek istediginde isitip vermek gerekiyor degilmi buzunun cozulmesini beklemek gerekiyormu
tarafından
Önce buzunun çözülmesini bekle canım sonra biberona koy cezvenin içindeki sıcak suya koy ılıt sakın direk sütü ocaga koyup ısıtma doktorlar öyle diyorlar
0 oy
(650 puan) tarafından
Keske bizimde cok sütumuz olsa neler yiyordunuz oyle cok oluyirdu bide kilo alimlari nasildi bebeklerin 
(39 puan) tarafından
İnanirmisin ilk dogdugu anda ikisindede maltana diye bi icecek ictim arpa sulu oldugu icin bi anda cogaltiyor bide gogus pompasiyla süt sagdim ilk gun sonra bidaha sagmaya da icmeyede gerek kalmadi dolu dolu geldi
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Tazyikli geliyor canım büyük ihtimal oda bebek emerken zorlanabilir . Makinayla sağıp buzluğa at sonra lazım olur ama makina sağdıkça dahada süt iner oda bi sorun ben sağdığımdan biliyorum ama en yapılabilecek şey sağmak bebek büyüdükçe sütün ona göre üretir 
(39 puan) tarafından
Yok cocugum hic zorlanmiyor icerken lakir lakir iviyor hic emmesine bile gerek kalmiyor zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
0 oy
6 cevap 180 göst.
0 oy
15 cevap 420 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 465 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,687 soru

23,683,047 cevap

310,398 kullanıcı

...