+1 oy
81 göst.
önce Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
Öneri istiyorum tecrübeli annelerden 2,5 yaşında 3 E girecek asla bardaktan içmiyor. İçmeyi biliyor ama içmiyor hep biberon ne yapacam 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,371 puan) tarafından
Bebekken bile hep bardaktan vermeye çalıştım bayadir bardaktan içiyor 3 yaşında şuan 

Seni anlama yasinda ztn onunla konuş büyüdüğünü artık bizler gibi bardakta içeceğini hatta ona suluk al bak bunu disarda kullanicaz evdede bardakta icicez biberon yandı diyin göstermeyin bi iki gün miz mizlanir bırakır 
önce (941 puan) tarafından
Ay keşke bunları denedim gittim suluk aldım çeşit çeşit başlıklı deli oluyor kendini yerlere atıyor içmiyor biberonu sakladım bardakla içsin dıe bir yudum içip bırakdı asla içmek istemedi
önce (2,371 puan) tarafından
Tmm bırak onun inadı inatsa seninkide inat olsun verme sakla yukarılara kendisi mecbur içmek zorunda kalacak yoksa biraktiramazsin
Öyle yapacam şimdi kaldırdım biberonu plastik bardak çıkardım gazam mübarek olsun :))
-Reklam-
+1 oy
önce (920 puan) tarafından
Bardaga küçükken alıştırman lazımdı cano ben 1 yaşında süt hariç her şeyi bardakla verdim şimdi biberon aramıyo benimki de 22 aylık şuanda
Ay işte en büyük pişmanlığım bu ama bu şekilde bardağa geçmemiz lazım bizim
Biberonu evden tamamen yok et yoksa asla kurtulamazsın canım
Öyle yapmaya çalışacam inşallah da olur
Ama aglayınca falan sakın pes etme verme ha bende emzik konusunda çok zorlandım 5 tane emzik vardı hepsini bir kerede attım sabaha kadar yatagın yorganın altında emzik aradı agladı oes etmedim vermedim 3 günde unuttu şükür
İnşallah benimde öyle olur
+1 oy
önce (3,487 puan) tarafından
3 yaşında biberonu kaldırmış biri olarak korkma kaldır sen artık büyüdün biberonun eskidi attık diye sürekli söyle. İçmeye zorlama illaki içecek susuz kalacak değil. Güzel bir suluk al ben evde kolaylık olsun diye suluk kullanıyorum. Bir kaç güne belki bir haftaya alışacak inşallah merak etme. 

Benimki sürekli değil bazen günde bir kere bazen iki günde bir falan meyve suyu içerdi. Sonra bir iki gün uyumadan biberon diye ağladı. Baktım alışkanlık yapacak son kez veriyorum sonra çöpe atacağım diyerek verdim o gün kaldırdım. Çok şükür alıştı
+1 oy
önce tarafından

Su için mi cnm

Su içinse pipetli bardak suluklar dan icirmeyi dene
0 oy
Güncelleme yapmak adina yazıyorum hepinizden ALLAH razı olsun tavsiyeleriniz üzerine ertesi gün biberonu kaldırdım. Ve konuştum artık büyüdün abi oldun bizim gibi bardakdan içebilirsin dıe, ilk başta içmedi yaklaşım 3 saat su içmedi bende pes etmemem gerektirdiği düşündum elbette içecek çünkü içmeyi biliyor bardaktan sadece biberon hastasıydı, markete gidip geldiğimizde su istedi verdim içmedi bende sehbaya bardakla suyunu bıraktım. Mutfakta işlerimi yaparken geldi tekrar su istedi acaba doktumu içtim derken şükür içmiş ikinci bardağıda yanımda içti. İlk gün pek içemedi gibi ikinci gün dyaa deneyimli içti bugün 3.gun çok güzel içiyor asla biberon istemiyor şükür ler olsun. 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 157 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (723 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 123 göst.
0 oy
6 cevap 141 göst.
0 oy
1 cevap 30 göst.

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...