0 oy
40 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (147 puan) tarafından
neden olabilir.Antibiyotik içti kızım geçmişti aradan bi hafta geçmeden tekrar oldu.Ve asla uyutmayan geceleri kusturan bi geniz akıntısı var ikisindede.Küçük bebeğime antibiyotik vermediler alerjik rinit damlası verdiler ama oda fayda etmedi.Kızımda geniz eti var bide atopik dermatit.Acaba ondanmıdır

2 Cevaplar

0 oy
(1,731 puan) tarafından
Hergün burun tıkalı olmasa bile deniz suyu sık be mutlaka gece yattıkları odaya oda nemlendirici koy ben böyle geçirdim geniz akıntısını 9 aylık bebeğimde vardı geniz akıntısından yemek yiyemiyordu düşün hergün 3 defa burnuna deniz suyu sıkıp aspiratörle çektirdim ve her gece hava nemlendirici açtım doğalgazlı evlerde petekler aşırı derecede geniz akıntısı yapıyor
(147 puan) tarafından
Hava nemlendirici kullanıyorum içine cold mix damlatıyorum.İiliadin damla kullandım olmadı.Serum suyuna alerjisi var ikisininde kullanmamıyorum.Burunlarını sürekli damladan sonra temizliyorum ama olmuyo.Ya ben başaramıyorum yapmayı
(1,731 puan) tarafından
Geniz akıntısı biraz zor geçiyor bizim bir hafta on gün kadar sürmüştü ya kış aylarında çok oluyor maalesef
(147 puan) tarafından
Keşke bi hafta 10 gün sürse yaklaşık bir aydır bu şekilde maalesef
-Reklam-
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Benimde kızımda var alerji ilaçlarıyla rahatlıyor antibiyotik gecirmez bu durumda odasını nemlendir doğalgazlıysa evin peteklere su veya ıslak havlu koy
(147 puan) tarafından
Evet antibiyotik geçirmiyor.ıdasında nemlendirici var cold mix damlatıyorum rahatlıyor geceleri ama gündüz gene aynı
(147 puan) tarafından
Alerji ilacı dediğiniz nedir tam olarak.alerji doktorunamı gözüküyosunuz bu durumda normal çocuk sağlıgınamı
(2,688 puan) tarafından
Hayır kbb doktoruna gidiyorsunuz cocuk doktoru anlamaz bunu mesela bize alerji için toz ilaç veriyorlar burun spreyleri veriyorlar özellikle kış döneminde ve mevsim gecişlerinde artıyor yıllardır kullanırız biz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
6 cevap 262 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu

410,280 soru

12,338,126 cevap