+1 oy
237 göst.
önce Diğer kategorisinde (938 puan) tarafından
Eve gelir yemek yeriz hep birlikte sonra o koltuğa bir geçer elinde telefon sohbet yok bir şey yok kızımla biraz oynar bazen de oynamaz yorgunum der böyle dillendirdikçe daha çok yapıyor gibime geliyor bir afra tafra, yeni işe girdi zaten orada bakımlı kadınlar vs. bende çocukla ilgilen et yemek temizlik akşam oluyor kendimi bu aralar çok kötü hissediyorum. 

17 Cevaplar

+3 oy
önce (350 puan) tarafından
Genelde ben giderim yanına öperim sarılırım işten gelince yatarsa yanına gider uzanırım bazen o der bırak bulaşığı gel yanıma diye onlarda yoruluyor akşama kadar onlarda bizden ilgi bekliyor çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır eğer sende bakımlı güzel kadın olursan onun gözü senden başkasını görmez ki zaten 
-Reklam-
+1 oy
önce (5,131 puan) tarafından
Klasik Türk erkeği eve 8 de gelir. Yemek çay derken 9 olur 1 saat çocukla oynar sonra ilişi birden güm yatağa 
önce (938 puan) tarafından
Kendimi yalnız hissediyorum yaaa daha genç zamanlarımız 28 yaşındayım böyle kös köss fenalık geliyor ya
+1 oy
önce (2,096 puan) tarafından
Klasik türk erkeği genelleme değil ama geneli öyle işlenmemis ham odun tomruk hatta...hicmi kendini eğitmez yetiştirmek...
0 oy
önce (972 puan) tarafından
Sen ilgilen o zaman, bakımlı kadın her yerde var görmek isteyene 
önce (487 puan) tarafından
Bende onu sorcaktim sen yaklaşıyor musun sohbet etmeye çalışıyor musun
Şu telefonu bırakta bizle ilgilen falan derim çok yorgunum falan der ben çay vs getirince bir kalkar bizle yer eder sonra sigara vs bu yani
Bence yaklaşımını değiştir yani laf at hani gel bizle ilgilen değilde sohbet konusu ac yada mesela hep beraber oyun oynayin. Yada cocugu uyutunca film izleyin farkli birşeyler yapmaya calis. Gününün nasil gectigini sor mesela eskilerden guzel anilarinizdan konuyu ac hafızasini canlandir yani dikkatini çek sen yaklas.
Böyle ben can atıyor gibi duruyorum ona kalsa adım atacağı yok 6yılda bu hale mi gelinir anlamıyorum ki herkesin kocası mı böyle bütün gün onun gelmesini bekliyorum sonuçta akşama kadar bir ton insan görüyor
+1
Can atıyor gibi dur zaten bu kotu bişey degil ki erkekler sever boyle ilgiyi gayreti mucadeleyi sen boyle adim at baktin hala ayni ozaman alir karsina konusursun bak mucadele ediyorym diye. Şimdi ilgilenmiyorsun desen sen cok mu ilgileniyosun dicek
0 oy
önce (753 puan) tarafından
Telefona fazla baktımi elinden alıp benimle ilgilen yeter diye trip atıyorum birlikte film falan izliyoruz dene bence 
0 oy
önce (14 puan) tarafından
Bnm eşimde öyle işden gelir yemek yeriz biraz çocukla oynar sonra hemen odaya oyun oynamaya ya da arkadaşlari çağırıyo bizim binadalar kağıt oynuyolarda her gün böyle ben konuşsam çok konuşuyorsun der ya da bişey sorarim cevap vermez daha da 2 buçuk yıl oldu biz evleneli sevgiliyken sürekli arardi konuşmak isterdi nişanlılık döneminde 2 günde bir bize gelirdi beni görmeye evlenince ne değişiyo bilmiyorum 
Yani insan bir sorar günün nasıl geçti bebeğimiz yordu mu seni şöyle böyle. Ne diye varsın ki yani kocalık sadece işe gidip gelmek mi? Anlayışsız da birisi değilim masa başında çalışıyor illa ki erken kalkmak vs yoruyor insanı ama ben de çalıştığım dönemde zaman kazanmaya çalışırdım ki beraber vakit geçirelim diye can atardım
0 oy
önce (351 puan) tarafından
Yabancı filim çok sever. Derim gel internet i televizyon a bağlayalım filim izleyelim. Bana der sen filmi aç geliyorum. Bazende soyledigin gibi yani genelede çoğu zaman telefonla ilgilenir. Baktım beni duymuyor cevap vermiyor. 3 4 aydır adet olmuyorum ben korunma iğnesinden dolayı. Direk diyor 3 aylık biraz zaman geçince 3 buçuk dünde 4 aylık hamileyim dedim . Sonra baktı bana yürü git dedi.oyle öyle konuşmaya başladı. 2 buçuk yaşında kızım var. 6 aylık oğlum var. İstemiyor o şuan.
0 oy
önce (2,365 puan) tarafından
Gelir gelmez benle kızım kapıda dikiliyoz üstünü çıkarana kadar dibindeyiz sonra o gider uzanmaya bende ya sofra ya çay hazırlarım gelir mutfağa film eşliğinde oturur konuşur sohbet ederiz çok yorgunsa gider duş alır kendine gelir 
0 oy
önce (2,013 puan) tarafından
Benimle ilgilenmesin bejlemiyirum ama işlerim oluyir az bı çocukları oyalasin idtiyirum ALLAH razı olsun işlerimi bitirene kadar ilgileniyor sonra ful yatiş
0 oy
önce (727 puan) tarafından
Eşim dün akşam 6 da işe gitti sabah  7 bucukda geldi kahvaltı falan yaptık benimle çocuklarla vakit geçirdi şimdi yattı saat 4 gibi kalkıp tekrardan bizimle ilgilenecek 
0 oy
önce (819 puan) tarafından
Yoruluyorsa normal cogu erkek isten gelince dinlenmek ister
0 oy
önce (761 puan) tarafından
Her şeyi de eşinizden beklemeyin ayol çoğunlukla ben eşimle ilgilenirim işten gelince yemek bulaşık sonra çocukları uyutunca yaparım kahvemizi giderim yanına günün nasıl geçti ben bugün şunları yaptık diye anlatırım sonra konu konuyu açar bakarım pda telefonu bırakmış muhabbet ediyoruz 
0 oy
önce (13,680 puan) tarafından
6 senelik evliyim artık ben görmezden geliyorum. Biraz da  düşünsün 
0 oy
önce (95 puan) tarafından

Eşim işte çok yorulur ama bn ilgilenirim onla masaj yaoarim çay fln o iyi hisedince çocuklarla arabaları tamir eder yada saklambaç oynar çocuklar uyuyunca kahve fln içeriz yada sohber ederiz elhamdülillah Maşallah:))))  canım bakımlı olmk zor degilki  sen böyle düşünmemelisin o senin kocan  sen isttersen onu isyedivin kıvama getirebilirsin ♥️

0 oy
önce (277 puan) tarafından
Eşim işten gelince sofrayı beraber hazırlarız toplarız sonra onlar baba kız oynar bir yarım saat 45 dakika kendime ayiririm sonra çay meyve derken kızımı uyutur birbirimize vakit ayiririz kızıma telefon vermediğimiz için görmesin istemesin diye oynamaz 

Kızdan önce de benim işlerim bitene kadar oynar işim bitince bırakır yine 
0 oy
önce (595 puan) tarafından
Hah vallahi ayni benim kocam verem oluyorum akşama kadar bekliyorum geliyor hiç bekletinimi karşılamıyor deli oliyirum. 
0 oy
önce (3,265 puan) tarafından
Hikayemiz aynı değil eş yanından şanslı kisiler tarafındayım. Ama gercekten bu can sıkıcı durumunu anlıyorum kadın olarak ilgi sevgi hakkımız şimdi sordun soruyo iyice kötü hissedeceksin diğer hikayeleri okudukça, eminim ilgilenmesi konusunda elinden geleni yaptın olmayinca olmuyo işte bazıları da böyle

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
18 cevap 351 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kizilaslan (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 622 göst.
26 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (52 puan) tarafından soruldu

409,615 soru

12,314,239 cevap

38,794 kullanıcı

Kategoriler

...