0 oy
122 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (18 puan) tarafından
Çocuklarınıza veya bebeğinize uyku tulumu kullanıyo musunuz tulumun içine kıyafet olarak ne giydiriyosunuz bir kat uzun kollu zıbın ve pijama giydirdim uygun mudur bilemedim bir sormak istedim kullananan varsa 

11 Cevaplar

0 oy
önce (5,116 puan) tarafından
Ben doğduğundan beri kullanıyorum kışın 2.5 tog. Yaza doğru 1.5 togg giydiriyorum ikisinde de içine pijama takımı giydirip yatırıyorum üstüne birler örtmüyorum örtsem bile 5 dakika sonra tepikliyor 
önce (18 puan) tarafından
Bende üstünü çok açtığı için yeni aldım tog ne oluyor ben bilmiyorum henüz ilk kez aldım
0.2 TOG ince bir penye kalınlığında, 1.0 TOG dolgusuz, ince bir hırka kalınlığında, 2.5 TOG ise yorgan kalınlığındadır. Genel olarak gece uykusunda yorgan kullanan annelerimiz 2.5 TOG uyku tulumlarımızı tercih etmektedir. 2.5 TOG tulumların kollarında dolgu bulunmamaktadır. Yorgan veya battaniye kullanan ailelerimiz genellikle 2.5 TOG tercih etmektedirler. Çoğu ailemiz bahar aylarında 1.0 TOG, yaz aylarında 0.2 TOG tercih etmektedirler. Ayrıca 0.2 TOG ve 1.0 TOG tulumlarımız, maksimum rahatlığı sağlamak amaçlı diğer bütün ergoPouch ürünlerimizin içerisine giydirilebilir.

Örneğin oda 22-23°C arası bir sıcaklıktaysa...
1. İnce bir badi (veya 0.2 TOG ergoPouch uyku giyimi) giydirin
2. Sırt/göğüs kontrolu sağlayarak üzerine 1.0 veya 2.5 TOG ergoPouch uyku giyimi giydirin.
3. Kundak tulumunuzun üzerine, özellikle gece derece düşüyor ise, kelebek hırka giydirebilirsiniz.
*28 derece ve üzeri sıcaklıklarda kullanıma uygun ergoPouch uyku tulumu bulunmamaktadır
Bizdekinin üstüne baktım 1.6 yazıyor çok kalın değil ev sıcak oluyor diye diğer kalınlardan almak istemedim
O zaman problem yolk
Ayağına ne giydiriyosunuz tulum varken
-Reklam-
0 oy
önce (79 puan) tarafından
evet kesinlikle benimki yorgan battaniye tutmuyor üstünde 1.6 tog tulum içine sadece uzun kol zıbın giydiriyorum 2 yaşında çok rahat ediyoruz hem ben hem bebeğim seneye giymesi için bile aldım indirime girmişti hepsi 
1.6 ince olan sanırım ben kalın olanlardan almak istemedim ev pek soğuk olmuyor diye uzun kol zıbın yeterli olur o zaman değil mi
0 oy
önce (4,451 puan) tarafından
Polarlı tulum giydiriyorum doğduğundan beri şu an 2 yaşında. İçine zıbın ve pijamasını giydiriyorum 
Çoğu kişi sanırım sadece zıbın ve pijama giydiriyor ayaklarına ne giydiriyosunuz peki
Hiç bir şey canım doğduğundan beri çorapsız uyur. Uyku tulumu büyük beden zaten ayaklarını kapatır bende ayağına battaniye örterim ev zaten çok sıcak
Ben hep çorap giydirdim hiç çorapsız bırakmadım yanlış mı yapıyorum bilemedim
Evet canım yanlış yapıyorsun merak etme çorapsız yatırmak hasta etmez. Çorap lastikleri sıkar ve kan dolaşımını etkiler ilerde mantar enfeksiyonlarına vs. sebep olur
Teşekkür ederim beni uyardığınız için ^_^
Ne demek canım ❤
0 oy
önce (51,545 puan) tarafından
aldim ama aşırı ter sorunu oldugu icin giydiremedim onlarin tog dereceleri varmis 
Evet bende tog kelimesini yeni öğrendim kalınlığıymış o da ben ev sıcak oluyor diye kalın olanlardan almadım biraz ince bizdeki 1.6 yazıyor
önce (51,545 puan) tarafından
ben hic bilmiyordum burda ogrendim ☺️
Aynen bende yeni öğrendim buradan alırken hiç dikkat etmemiştim
0 oy
önce (969 puan) tarafından
Benim kaç tog oldugunu bilmiyorum eşim almış bende nerde yazdıgını bilemedim kış girerken aldım hergün giydiriyorum bi zıbın bide ince pijama giydiriyorum üzerine ince bişeyde atıyorum ama kızım durdurmuyır 
Ayaklarına ne giydiriyosunuz peki bi de terleme oldu mu giydirince
Ben hiç çorap giydirip yatırmadım şimdide öyle çorapsız yatıyor
Üşümüyor mu ayakları ben pek emin olamadım üşür diye öyle yatıramadım patik çorap var ayağında
Doğdugundan beri hiç giydirmedim ayaklarına battaniye atıyorum zaten çorap gece kan akımını etkiliyormuş diye biliyorum
Aa ilk kez duydum bunu bundan sonra bıraksam çorabı daha iyi olur o zaman
0 oy
önce (1,499 puan) tarafından
Bend aldım 2.5 tog doğduğunda. Beri hep giydirdim sabaha kadar üstü açık cunku
Ayaklarına ne giydiriyosunuz bir de terleme oldu mu giydirince
önce (1,499 puan) tarafından
Çorapsız yatır canım ben hep çorapsız yatırıyorum hayır olmadı uzmanlarda çorapsız yatırmayı öneriyo vücut ısısını dengelemek icin
0 oy
önce (97 puan) tarafından
Evet kullanıyorum içine de alt üst uzun kollu pijama giydiriyorum
Çorapla mı yatırıyosunuz ben hep çorap giydirdim de yanlış mı yapıyorum uyurken çoraplı yatırarak
Yok hiç çorapla yatirmadim
Ayaklarına örtü mü örtmek gerek üstünü çok açıyor diye ilk kez bugün tuluma geçtik
Ben battaniyesini atıyorum ayaklarının üstüne birakmiyor ki benimki hiç sevmez sıcağı zaten sabaha kadar sobamiz sönmüyor sıkıntı olmuyor yani
Bizim odada öyle soğuk olmuyor da gece ben bile ayağımı dışarıda bırakamıyorum bazen bilmiyorum hareketsizlikten mi kaynaklı üşüyorum
0 oy
önce (1,909 puan) tarafından
2 yaşında ceşit çeşit aldım . Giymiyor nefret ediyor . Şuan sadece bezle yatıyor. Gündüz de zorla tişört giydirirsem tutuyor üstünde. Oda çok sıcak olmasın çocuk bunalir uyuyamaz canım. Kaç tog tulum. İnternette yazıyor tablo çıkıyor 
1.6 yazıyor üstünde ev sıcak oluyor diye kalın olanlardan almamıştık
0 oy
önce (14,810 puan) tarafından
Şuan kullanmıyorum diğer evim çok soğuktu gerekiyordu 3 sene kışları hep giydirdim şuan burası aşırı sıcak daha uzun kollu giymedim ben Ama çocuklara normal pijama giydiriyorum
İnce olan bir tulum aldım bende ev soğuk olmuyor öyle ama gece üstünü çok açıyor bazen kaç saat açık kalıyor fark etmiyorum bile
0 oy
önce (331 puan) tarafından
Evet doğduğundan beri giydiriyorum 3 yaşında şuan. Havaya göre, biraz ılık olunca iç müslin dış pamuk pazen tulum var onu giydiriyorum. Soğuk olunca da iç dış pamuk pazen tulumunu giydiriyorum. İçine çok kalın olmayan bir pijama ile. Çok terleyen bir çocuk çünkü. 
Ben bugün ilk kez giydirdim terleme konusunda bilmiyorum nasıl olur çok kalın değil aldığım ev sıcak diye biraz incesinden almıştık
0 oy
önce (1,118 puan) tarafından
3 senedir kullanıyorum uyku tulumu..bizim evin ısısı 23 derece genelde o yüzden 1.0 tığ kullanıyorum içine bir badi ince bir pijama.ile yetiyor..genelde 1 yaş büyük alıyorum rahat etsin diye..önce oda işinizi belirleyin sonra kullanacağınız kalınlığa karar verin derim...

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 184 göst.
28 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
19 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miss.namaless (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
0 cevap 16 göst.

409,438 soru

12,305,722 cevap

38,566 kullanıcı

Kategoriler

...