+1 oy
107 göst.
önce Diğer kategorisinde (776 puan) tarafından

Kızlar hep hamilelikle ilgili evhamlı sorular görüyorum peki hamileyken yaptığınız en saçma evham komik olan hareket nedir 

Benimki şöyle

İlk oğluma hamileyken afedersiniz hemoroid sorunum vardı 20 haftalık civarlarındaydım tuvalete girdim biraz da kabız olmuştum zorlamadan damla şeklinde kan geldi hani normal kanama değil damla gibi ama o anın korkusuyla bebeğe bişey oldu sandım hemen eşimi arayıp doktora gittim doktor baktı test tetkik yaptı kanama gözükmüyor dedi ama yine de her ihtimale karşı 1 haftalık düşük önleyici yazayım dedi yazdı vuruldum güzelce 1hafts ama kafamdan gitmedi kanama gözükmediyse o kan nerden geldi diye düşündüm durdum en son gece tam uykuya dalacağım sıra hem kabız hem de hemoroid sorunum olduğu aklıma geldi bi daha ki doktor kontrolümde doktora söyledim baya gülmüştü  :)

İkinci olarakta 10 haftalar civarıydı eşimle tartıştık ertesi günde doktor kontrolüm vardı gittik ben kalp atışını duyunca ağlamaya başladım doktorum eşime anneyi üzmüyoruz bu hassas dönemde ne olursa olsun demişti :) nerden anladı hiç bilmiyorum :)

9 Cevaplar

0 oy
önce (1,698 puan) tarafından
Bende 20. Haftalarda kasık agrısı yaşamıştım saglıklı bir gebelikti ama bebeğimi kaybedicem sandım çok korktum herhangi bir kanama vs yoktu gecenin bir saati nöbetçi kadın dogumcu bulup gittik baktı herşey normal bebek büyüyor rahmin genişliyor buyüzden agrıların olabilir demişti :)) 
önce (776 puan) tarafından
Ay ilkte hep öyle oluyor sanırım ya ben ilke hamileyken sürekli doktoraydım ikinci de evde sancıyı çektim bi gittim 7 cm açıklık direk doğuma girdim :)
önce (1,698 puan) tarafından
Bu benim ikinci ilkim şuan 13 yaşında :))) ama aradan yıllar geçince hamilelikte dogumda çok zorlaşıyo inanılmaz kötü bir hamilelik geçirdim ilkinde bende evde çektim sancıyı hastaneye gittim 8 cm açıklık vardı ve sezaryene aldılar beni maalesef bu hamileligimde yerimden kalkamaz duruma gelmiştim
Ee 13 sene sonra da ilk gibi oluyor tabi canım :) ilkte ben iki gün hastanede kaldım Birgün sancı çektim sürekli gelip alttan muayene yaptılar canımdan can gitti o güzden ikinci de hemen gitmek istemedim sancım vardı yürüyemiyordum eşim gidelim diye tutturuyordu ama gitmedim en son suyum gelince gitmiştim
-Reklam-
0 oy
önce (10,061 puan) tarafından
Benim hamileliklerim aşırı kusma bulantıli geçiyor kilo kaybediyorum rengim sapsarı oluyo. Neyse işte bir gün midem bulanmadi neden bugün iyiyim bulanmiyo diye hastaneye gitmiştik eşimle:) madem öyle dedi 6 ay bulanayimda gör dedi 6 ay kusma bulantı yasadim
Hqhqhqh seninki de bi acayip olmuş canım ya tadını çıkarsaydın işte ben o kısmadan ne çektim 3 ay o sürdü tam geçti dedim mide yanması başladı aşırı şekilde midem yanıyordu bir kere İstanbul’a gidecektik 22 haftalık falan lahana sarması yaptım yolda yerim diye yedim ama o İstanbul bana zehir oldu sanki mideme lav atmışlar gibi ne yaptıysam geçmedi gitmemle rezil olmam bir oldu :)
0 oy
önce (96 puan) tarafından
Bende evham olmadı da çok dalgındım artık son raddeye gelmişti eşim bile yeter diyordu artık. Benim bike canıma dokunuyordu dalgınlığım. Avmde poşet almayı unutup ürünlerle ortada kalmıştım poşet isteyince üzgünüz ürünle geçmemiz gerekiyor ürün almadan poşet veremiyoruz demişlerdi ben de aldım mı hatırlamıyorum ama yürüyen merdivenlerden aşağı inerken hüngür hüngür ağlamıştım 
Ay evet ya benim ikinci de b12 aşırı ama aşırı düşüktü doktorum bu değerle nasıl ayakta durup çocukla uğraşıyorsun demişti bende şöyle oluyordu mesela telefona bakıyorum ya bir an da dalıp gidiyordum elimde telefon bakıyorum ama öylesine bakıyorum yani hareket ettirme yok bişeye bakma yok sadece gözüm dalıyordu beynim donmuş gibi oluyordu :) ilaç içmeye gidip unutup geliyordum
0 oy
önce (393 puan) tarafından
Rüyamda hep rahmetli babaannemi görürdüm ama her gün yani doğumda öleceğimi düşünüyordum bu rüyaların bir işaret olduğunu düşünüyordum herkese vasiyet falan hazırlamıştım eşim hala dalga geçer benimle ama ozamanın psikolojisiyle çok üzülüyordum hatta ağlıyordum çocuğum beni hiç göremeyecek diye normalde fotoğraf çekilmeyi çok sevmem ama sürekli fotoğraf çekilirdimki oğlum beni görsün diye ayy çok kötüydü 
0 oy
önce (631 puan) tarafından

Birr gece uyandım yüzüstüydum nasıl korktum.bebegim ezildi mi nefessiz mi kaldı diye :D

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Büyük Ogluma hamileykn bn hep kuran okurken Altan Yasin kitabını tekmelerdi tospigim yine kuran okudum 38 haftaydi sanırım baktım tık yok su içtim kimildamio çikolata yedim tık yok ağladın eşimi aradım dedim kalk hastaneye çocuk kimildamio kesin birşey oldu  toplam 1 buçuk saat kimildamadi dokto baktı herşey iyi dedi doktora böyle böyle anlatınca baya güldü şimdi düşününce bende gülüyorum :)):D

önce (109 puan) tarafından
Bide hep dogumda ölçem diye ağlıyordum bebeğim naocak diyordum :)))))) annesiyle beraber yavru kedi görüyordum yine ağlamam geliordu :))
0 oy
önce (1,337 puan) tarafından

Kalp atışını duyunca ben de çok ağlamıştım sevinçten. Eşim de "niye ağlıyorsun? Noldu?" Diye sorup duruyordu. Artık doktor savunmaya geçti. "Hormonlardan" falan. :D

0 oy
önce (1,919 puan) tarafından

Ben gebelik testinde pozitif görmüştüm. Ertesi gün tekrar test yaptım çizgi biraz silikleşmişti eyvah bebek gitti deyip hastaneye kan vermeye gitmiştim eşim hala güler hatirladikca :D

0 oy
önce (3,232 puan) tarafından
37ci haftamda falandim. Esim beni inciten söz soyledi diye herseyi vurup. Kirmistim ve elimi yaralamistim. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmuycam. Cok komikti. Korkmustu benden buna ne oldu acaba diye 

İlgili sorular

+8 oy
68 cevap 1,247 göst.
0 oy
8 cevap 224 göst.
0 oy
30 cevap 522 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde BURSALI& (1,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.

409,789 soru

12,319,904 cevap