Kızlar hep hamilelikle ilgili evhamlı sorular görüyorum peki hamileyken yaptığınız en saçma evham komik olan hareket nedir
Benimki şöyle
İlk oğluma hamileyken afedersiniz hemoroid sorunum vardı 20 haftalık civarlarındaydım tuvalete girdim biraz da kabız olmuştum zorlamadan damla şeklinde kan geldi hani normal kanama değil damla gibi ama o anın korkusuyla bebeğe bişey oldu sandım hemen eşimi arayıp doktora gittim doktor baktı test tetkik yaptı kanama gözükmüyor dedi ama yine de her ihtimale karşı 1 haftalık düşük önleyici yazayım dedi yazdı vuruldum güzelce 1hafts ama kafamdan gitmedi kanama gözükmediyse o kan nerden geldi diye düşündüm durdum en son gece tam uykuya dalacağım sıra hem kabız hem de hemoroid sorunum olduğu aklıma geldi bi daha ki doktor kontrolümde doktora söyledim baya gülmüştü
İkinci olarakta 10 haftalar civarıydı eşimle tartıştık ertesi günde doktor kontrolüm vardı gittik ben kalp atışını duyunca ağlamaya başladım doktorum eşime anneyi üzmüyoruz bu hassas dönemde ne olursa olsun demişti nerden anladı hiç bilmiyorum