+1 oy
426 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,013 puan) tarafından

Sizce beyler nerede yer o sevdiği yemeği hanımlar :D benim ki yemek yapıp hiç çağırmadı eşimi arasa eşim çok şaşırır altında bir şey var diye gitmez, soru bize XXL olarak fazla geldi :D

image

30 Cevaplar

+3 oy
önce (41 puan) tarafından
Eve gelir ama ben annesinden daha iyi yaptığımdan değil gelip bizi alıp tekrar oraya gitmeye usenir :D
Hangimize dedin kız
önce (2,989 puan) tarafından
Oda istiyonmu. Ahaha boyle sorunca sapik gibi hiss ediyom .
Oda ayarliyimmi yavrummm
Ayyy Allah seni ne yapmasın okuyunca önce ne oluyor ve dedim :D
önce (4,013 puan) tarafından
Baharat ve yağ kullanmıyor o zaman da tadı olmuyor. Evliliğin ilk zamanları yiyemedim yemeklerini baktı ben daha yağlı baharatlı yapıyorum elini eteğini çekti yemekten :)) oraya gideceğimizi söylediğimde bile yemek yapmaz, gidince ben yaparım
önce (5,117 puan) tarafından
Hahahahahaajajajja aynı biz
-Reklam-
+3 oy
önce (134 puan) tarafından
Bu gün gidelim sen o yemeği dolaba at yarın ısıtıp gene yeriz der bnide kendisiyle sürükleyip götür. Böylelikle orta yolu bulmuş sayar. 
+2 oy
önce (2,989 puan) tarafından
Kesinlikle kaynanaya gider. O gitmessede ben gidelim derim. Hep bizle yiyor zaten . Bir kere de anne yemegi yesin garibim anne yemegi tadini unutmus☹️
+1 oy
önce (134 puan) tarafından
Evinde yer annesi salcayı tuzu yağı neredeyse sıfır koyar. Eşimin sevdiği yemeği bilmez neredeyse ☺
+1 oy
önce (32 puan) tarafından
Benimki yapmayacağı için sorun yok çünkü her şeyi benden bekler asla yemek yapayım çağırayım demez o :D
+1 oy
önce (605 puan) tarafından
Ben kendi yaptığımı da alıp kaynanama giderim ahahahhaha bulaşık çıkmasın maksat :D
+1 oy
önce (3,270 puan) tarafından
Hamarat kaynanam olmadı ya cok istemiştim ama olmadı, hiç bir gün çağırmadı 
önce (2,528 puan) tarafından
Aynen yaa şanssızlığımız
önce (3,270 puan) tarafından
Koca iyi çıktı o açıklığı kapatıyo :)
önce (2,528 puan) tarafından
Ahahaha aynen onun hatrına herşey:)
+1 oy
önce (228 puan) tarafından
Ayy benimkide seninki gibi bide ayrı şehirlerde yaşıyoruz tabi ama ne bize gelirken oğlum şunu sever yapım getirim veya burda yapım ya da oraya gittiğimizde özel bir menü çok rastlamadım :D 

Hatta bugün onlara kalmaya gidiyoruz menüyü merak ediyorum özendi mi :D çünkü en son gittiğimizde kocasıyla gezmeye çıkmış evdeki yemeği görümceme bırakmış onun da işleri vardı ama inşallah yemek yapmıştır diye dalga geçiyordu :D 
+1 oy
önce (4,146 puan) tarafından
Net gitmez ben bazen gotururum ki kaynana yatalak 
0 oy
önce (5,287 puan) tarafından
Asla eşim gitmez benimle yemek yer hatta bazen eşim okul çıkışı anenesine gider kaynanam burda yemek yer der eşim asla yemez   eve gelip birlikte yemeyi tercih ediyor
0 oy
önce (14,641 puan) tarafından

Yalnız gitmez hep birlikte gideriz yeriz benimde yemeğim ertesi güne kalmış olur kafadan 2 gün yemek derdim olmaz :)

0 oy
önce (82 puan) tarafından
Eve gelir benim yaptığımı yer yarında sana gelelim der 
0 oy
önce (7,877 puan) tarafından
Evde yer. Ben gidelim dersem gider canım kocam ♥️
0 oy
önce (2,819 puan) tarafından
Geçen gün buna benzer bir soru sordum,eşimde ne işim var annemgilde senin yanına gelirim sonrada annemin yanına giderim dedi:)
0 oy
önce (1,897 puan) tarafından
Arar annemlere gidelim yarında senin yaptığını yeriz yarın yemek yapmakla uğraşmazdın der
0 oy
önce (926 puan) tarafından
Her kayinvaliden aynı olmuyor iyisi var kötüsü var tabiki gelinler damatlar yani her kesim insanın iyisi kötüsü var şükür kayinvalidem iyidir. Ararsa eşime derim gidelim toplar gideriz çocukları 
0 oy
önce (615 puan) tarafından

Annesi çok güzel yemek yapar ama ikimizde aynı anda yaptıysak üşenir sanırım gitmeye belli de olmaz aslında boğazına aşırı düşkündür emin olamadım:D

0 oy
önce (12,686 puan) tarafından

Eşimi bilmemde ben kaynanama gitmek isterim :D bizdeki yemekte ertesi güne kalır uğraşmamış olurum :woot:

0 oy
önce (1,660 puan) tarafından
Ben ölürüm yinede kaynanamın yemek yapıp çağırdığını görmem yoldan gideriz tencereler boş 
0 oy
önce (17,300 puan) tarafından
Bende gideceksem onunla beraber gider orda yeriz. Kendi yaptığımız yarına bırakırız. Ama sadece eşimi çağırdı ise gitmez evde yer. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 108 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 670 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zelihaanne (1,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 336 göst.
0 oy
6 cevap 386 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,396 puan) tarafından soruldu

409,512 soru

12,308,907 cevap

38,644 kullanıcı

Kategoriler

...