Ya gerçekten anneme anlam veremiyorum bazen eşim böbrekten ameliyat oldu sıkıntılı geçti ve şimdi diğer sağ böbreği daha sıkıntılı ve 7 cm taşı var böbreği kaybetmek durumu bile var doktor kan bulundurun gerekecek dedi annemler geldi oğluma 1 gece baktı 2 gecede öyle kaldılar sabah akşam serum için acile gidip taktirdik oda 30-40 dk bugün döndüler eve az önce aradı ters ters konuştu birdahaki ameliyattata eymene ben bakicam lafimin üzerine laf istemiyorum sen koca delisisin çocuğu mahrum ediyon kaçı delisi dedi yüzüme kapattı geri aradım bölüyor anne dedim eşim genel anestezi altında oldu ve 4 saat kalkmadı tuvaletini yapamadı ben yaptırdım git kocanın g.tnu op dedi kapadı yine geri aradım noluyor sana dedim arama beni tamam aramam dedim terbiyesiz hakkımı helal etmiyorum dedi bende bağırdım bağırınca eşim noluyor dedi yok birşey dedim kalkmış annemi aramış noldu diye seni ilgilendirmez sana hesap mı vericem demiş suratına kapatmış eşimde sabahtan beri başımın etini yiyor yaptığı iyilik buysa gelmesinler dedi aralarında kaldım napicam bu arada ben gebeyken eşim afedersiniz basur oldum hergun krem surerli doğumda eşim baktı hastanede kaldı
Allah anana akıl ve ruh sağlığı versin
Neden bizi doğurdukları için her hakkı kendilerinde görüyorlar ki? Bize sorulacak olan hesap onlara da sorulacak. Annen çok ayıp etmiş.
1,492,976 soru
24,394,269 cevap
349,571 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın