+1 oy
146 göst.
önce Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Kızlar şimdi sizi kandırmayım hem tablet hem telefon çok verdim zaten tv TRT çocuk hep açık olur evde kızlarım 3ve4 yaşında. Tablet olayını kaldırdım youtube bakmıyorlar youtube kids evet farkındayım hiçbiri masum değil ama ben tek başına eşinden ayrı bi kadınım akrabam arkadasım komşum kimsem yok bi annem var ablama da çok gidip gelmem çocuklar hep evde oyuncak var resim yaparlar ama çocuk işte herşeyle ne kadar oyalanacaksa o kadar sonunda ellerine tablet alırlar ama şimdi bide söyle birşey var ordan sayıları renkleri kavramları ögrendiler.. Benim kafam çok dolu maddi sorunlar yanlızlık vs derken çocuklarla oyun oynama alışkanlığm yok tablet olayına sizin bakıs açınız nedir? Burda 3,4 çocuklu anneler var sürekli evde çocuklarla nasıl vakit geciriyorsnz kızım bugın dışarı çıkalım AVM ye gidelim dedi ama şimdi oralarda artık çok pahalı sürekli evde olan çocuklarla nasıl vakit geçireceğiz 

8 Cevaplar

+3 oy
önce (273 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında daha hala telefon televizyon vermedim benimle ev işlerinde yardım eder. Mesela ben süpürge yaparken oda mopu alır. Ben bulaşık yıkarken yardım eder çarşaf değiştiririm yardım eder aklına gelebilecek her türlü ev işini onunla yaparız 

Oyun grupları var maddi olarak zorlamazsa onları araştırın derim 
-Reklam-
+1 oy
önce (1,519 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında asla telefon vermedim . TV izliyo srada ama genelde oyun oynar bu ara çok ilgilenimiyorum ama sürekli etkinlik falan yapıyorduk doğumdan önce suan sadce oturup oynayabiliyorum o da kızım durduğu sürece. Eşim kontrole gittimizde bı kaç keez telefondan robot trenler diye bir çizgi film açmış begenmis bir ara sürekli babasının telefonundan onu actirmaya çalıyodu sinir küpü olmuştu bir ara acmadik diye . Unutttirana kadr anam ağladı . Yani tek seferde o hale geldiyse sürekli evrsem ne olur senin avantajın var en azından yasitlar gibi beraber oynarlar
+1 oy
önce (3,427 puan) tarafından
Bence parka götürebilirsin çıktıkça sende alışırsın. Ben tvye karşı değilim ama telefon tablet fazla bağlıyor çocukları evde hiç vermedim anannesinin telefonundan izler arada. Tv de bazen hiç açılmaz sabahtan akşama kadar açık tutman iyi değil yani sende biliyorsundur. Psikolojin nasıl bilmiyorum ama yeni bir hayat kurmuşken çocuklarınla daha çok vakit geçirmelisin. Onlarla oynamak ilgilenmek sana da iyi gelecektir. 
+1 oy
önce (91 puan) tarafından
Herkes vermiyorum demiş ne kadar güzel bende bıraktırmayi çok denedim ama olmuyor. İzlemedigi dönemle izlediği dönem arasında dağlar kadar fark var çok hırçın ve çok sinirli bir çocuk kimsem yok yaşadığım şehirde ailemden. Eşimin ailesi var ama ne yazikki hasta olsam kapımı açan çocuğuma bir çorba getiren bile olmaz. Hasta olduğumda mecbur verdim ve alıştı şimdi de asla bırakmıyor acmadikca kendini yerlere atıyor bende çok bıraktırmak istiyorum ama nasıl biraktiricam bilmiyorum hırçınlığı beni çok yoruyor. Sende haklısın bir yere kadar yetebiliyor anne ama vermemek en iyisi hem iki çocukmus oynamıyorlar mi birbirleriyle
+1 oy
önce (233 puan) tarafından
Ben telefon veriyorum tv de izliyor vermiyorum diyenlere inanmıyorum benle ev işi vs de yapıyor 
0 oy
önce (664 puan) tarafından
Kitap alın boyama

Oyun hamuru hani evde etkinlik oyuncak vs yapmalısınız..evde tv bizde izlemiyoruz televizyon hiç çıkmaz şimdilerde cok yesin diye 5-10 dk yemekte telefon veriyorum. Karşıyım TV ve tablete.siz alıştığınız için öyle geliyor..kardeside varmış oynaya bişirler
önce (2,508 puan) tarafından
Her şeyde verin ama yemekte ekran vermeyin
0 oy
önce (2,508 puan) tarafından
39 aylık ekran bilmez. Televizyon evde yok almadık. Tablet telefon biz onun yanında almayız pek elimize. Sayıları, renkleri, hatta İngilizceyi ekransız öğrendi. 
0 oy
önce (878 puan) tarafından
Büyük 5 kucuk2 yaşında Telefon ve bilgisayar tablet asla vermiyorum TV den çizgi film izliyorlar YouTube dan acarim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 148 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 98 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
19 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Alyakus (2,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Zeynep bebek (458 puan) tarafından soruldu

409,545 soru

12,310,333 cevap

38,679 kullanıcı

Kategoriler

...