+2 oy
408 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Kızlar ya oğlum erken doğdu doğduğundan beri hep huzursuz bı bebek bana yapışık yani koyupda namaz kilamam patlayana kadar ağlıyor gaz dediler şimdi de dis diyor doktor neyae işte dokuz aylık oldu hala aynı ağlıyor durmuyor asla memnun olmuyor uyku yok iştah yok ben şaştım artık ruh gibi geziyorum gören herkes diyor sen yapmışsın bunu böyle sen kucağa alistirmissin bugün geldim artık oturdum ağladım niye kendime bu sıkıntıyı çektireyim ki yani he bide arkadaşın çocuğu çok sakin herşeyi yer uykusu heldi mi kendi uyuyor bana laf sokuyorlar o rahat bı anne o yüzden çocuğu öyle sen rahat değilsin o umursamıyor ondan öyle filan sizce bende mi problem çok üzülüyorum elimden de artık bişey gelmiyor yok 

23 Cevaplar

+10 oy
önce (2,240 puan) tarafından
Bıraksan 1 saat bakamazlar ama lafa gelince hepsi profesyonel.
önce (1,663 puan) tarafından
Aynen öyle valla ben kucağımda kollarım koparken birazda ben tutayım diyen olmadı daha
önce (2,257 puan) tarafından
Anlı öpülesi yorumm
-Reklam-
+2 oy
önce (18,156 puan) tarafından
Cevrendekilerde problem 
+1 oy
önce (5,131 puan) tarafından
Valla totonuda patlatsan çocuğun mizacı diye birşey var
Valla ben kabullendim zaten ama heryerde beni suçluyor herkes
+1 oy
önce (2,827 puan) tarafından
Öyle konuşanların elinin tersiyle ağızlarına bir tane çak sende rahatla bende 
Ahh keşke yapabilsem
+1 oy
önce (5,848 puan) tarafından
Yooo hiçte senin suçun değil cnm sıkma kendini. Ne oğlum çok hareketli heryere girer merak eder gorumcemle bir ay var aramızda onun ogluda çok uysal  oturur hiç kalkmaz yerinden değişiyor çocuktan çocuğa yaa 
Evet canım ama insanlar anlasa keşke
önce (5,848 puan) tarafından
Boşver cnm kim ne derse desin hiç ipleme . O çocuğa sen bakıyorsun sen annesin. Sanki onlar doğurmuş onlar uykusuz  millet çok konuşur boşver  gecicek inşallah
+1 oy
önce (3,362 puan) tarafından
Sanmıyorum ya cocukların da karakteri oluyor ve evet mızmız cocuk denen bir şey var 

Ama şöyle düşün şimdi sana gelmek istiyor sana ihtiyacı var çok değil sadece 1 2 yıl sonra sen yalvaracaksın gel biraz seveyim diye, boş ver sen doya doya sarıl öp kokla zaman su misali 
Canım şikayetçi değilim ama tek bakıyorum e üç yaşında kızımın ihtiyacı oluyor yemek yapılacak bebeğin ek gıdası derken hiç bırakmıyor hep kucağımda yapmak zorunda kalıyorum diyorlar alma alışsın patlayarak ağlıyor nasıl almiyim
önce (3,362 puan) tarafından
Ben tek çocuk sanmıştım oylanacak bir şey yok mu sevdiği oyuncak vs
Canım hiçbirseyle oyalanmiyor hatta inan bazen darlanip çizgi film açıyorum onu bile izlemiyor
+1 oy
önce (19,822 puan) tarafından
Ne alaka ya kendi uyuyan bebek nerde görülmüş. O arkadaşına Allah'ın bı Lütfü bence.  Yani şöyle söyleyeyim. Benim oğlum da kolikti. Dişti şuydu buydu hep yaşadık. Gece milyon kere uyanmalar. . İştahsızlık falan. Ben de çocuğuma eşim falan bu baya zor bı çocuk falan derdi. Ben de ne alaka bebek dedigin böyle olur normal bı çocuk bu sakin bile derdim. 

Sonra arkadaşlarımın çocuklarını gördüm. Koydugun yerde duruyor. Gece bir iki kere uyandığı zaman çok uyandı falan diyolar. Verdiğin yemeği yiyor falan. O zaman anladım çocuğumun zor bı çocuk olduğunu. Her bebek farklı. Hepimiz doğuştan fitratimizla dünyaya geliyoruz. 
Evet canım napalim Allah böyle nasip etmiş ama bizi yıpratan insanlar işte
önce (816 puan) tarafından
Aynı benim çocuk Linkin.Benimki bebek arabasında da durmuyodu peki seninki duruyormuydu
önce (19,822 puan) tarafından
Benimki durur şükür ondâ ikisi de durur. O da ayrı dert yani. Bı yere bile gidemezsin durunca zor valla bacım işin.
+1 oy
önce (2,143 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında hâlâ aynı. Gitmediğimiz doktor yaptirmadigimiz tahlil kalmadı bir şey çıkmıyor. Ben mi yaptım şimdi bu şekilde. Ne yapayım sağlıklı olsun yeter olumsuz konuşanları çıkar hayatından eğer çıkarmıyorsan kendi kendini yiyip suçlama ver ağızlarının payını. Sen üzülecegine bırak onlar üzülsün. 
Evet canım artık cevap vercem bıktım bu kez daha çok stres oluyorum
+1 oy
önce (14 puan) tarafından
Benim kızımı yazmışsın sanki . Bende artık ben mi böyle yaptım acaba dıyorum . Asla yerde  durmuyor hep kucak hep kucak mızmız doğru düzgün durmaz çok hareketlı 1 sn durmaz . Gündüz uyumaz en fazla 20 dk 
Allah'ım evlatlarımıza sakinlik versin inşallah
+1 oy
önce (47 puan) tarafından
İki çocuğum var 2 ci bambaşka ilki 10 dk da bir uyanırdı 3 yaşına geldi hala uykusu az kızım da tam tersi kendi kendine uyur kalır. Çocuktan çocuğa çok fark var 2. Olunca anladım bunu 
Bende öyle diyorum ama işte sanki kendime garezim var gibi sen yaptın diyorlD
önce (47 puan) tarafından
Annemde bana ilk çocuk için öyle diyordu ama hiç takmam oyle şeyleri
0 oy
önce (882 puan) tarafından
Dualar oku suya içir kimseyi dinleme annesin sen senden daha iyi kim düşünecek onu 
Tamam canım yapayım Allah razı olsun
0 oy
önce (421 puan) tarafından
Sana örnek vereyim iki çocuğum var bir kız bir erkek , ikisinede aynı baktım rahat bir anne değilim her an tetikteyim bir şey oldu olacak diye , ilk çocuğum pamuk gibiydi uslu hala öyle her şeyi düzenliydi ama ikincisi daha yeni yaşına girdi ama elinde kalmış durumdayim , dört aydır sabah yediye kadar uyanık, saat sekize geliyor şu an ve yeni uyudu yatağa bıraktım,eee ben mi yaptım bunu böyle pertim çıktı her şeyi denedim yok olmuyor, yani iki bebeği de ben aynı şekilde büyüttüm, sizle alakalı değil bebek öyle canım , sende insanları ciddiye alma sen onların dediklerini düşündükçe üzülürsün ağzı olan konuşur, 
Evet canım çok haklısın valla Allah'ım inşaallah evlatlarımıza sakinlik versin
0 oy
önce (1,119 puan) tarafından
Çok çok zor canım Allah kolaylık versin çocuğun mizacı böyle ise zor geciyor .ama nacizane bir sorum olacak benimde kızım babasinda iken sürekli hareket halinde olur oradan oraya koşturur  sürekli birseyle uğraşmak ister benim yanimda daha relax kendi haline de oynar oturur beni izler  çok fazla koşturmaz mesela daha sakin hareket eder .ben eşimin çok stresli ve evhamlı olmasına bağlıyorum kendisi çok kaygılı bir insan genel anlamda hep ek kötü olacak şeyi düşünür sürekli önlem almak ister yok çocuk düşecek oraya çarpacak falan ben bile daralirim o evdeyken .

Acaba sende fazla kaygılı olabilirmisin çünkü çocuklar gerçekten bakimveren kişinin ruh halini karakterini alıp ona göre davranıyorlar bazen.
Yok canım o kadar rahatım ki üç yaşında ki kızımın yanına bırakıyorum namaz kılarken vs hiç öyle evham yapmam eşimde öyle sakın benden fazla hatta onda da durmuyor
önce (1,119 puan) tarafından
O zaman çocuğun mizacı öyle kim ne derse desin takma uğraşan sensin.kimsenin söz hakkı yok
0 oy
önce (500 puan) tarafından

Sen çocuğun huysuz sürekli ağlamasını ister misin tabi ki istemezsin her anne çocuğunu umursamak zorunda ne demek umursamıyor ondan rahat bir anne 

Valla benim kızımda 1 yaşında hep aynı şeyleri bana söylediler bende diyorum evet benim kızım ben bakıyorum kimseyi ilgilendirmez şımarık büyüsün. Çocuğum şiddete meyilli sinirli bir baba ile geçirdi 9 ayını bilinçaltına geçmiştir ister istemez kimseyi ilgilendirmez yani benim kızım ile aramdaki bağ 

Kısaca şunu demek istiyorum kimseyi ilgilendirmez çocuğunuz ile aranızdaki bağa babası bile karışamaz.

Aynen öyle canım sonuçta ne yaşadığımı sadece ben bilirim onlar görünen tarafını yorumluyor
0 oy
önce (12,209 puan) tarafından

Ay ne alakası var benim kızımda erken doğdu , doğdu doğalı uykuyu sevmez banada kundak yapamdin diye diyorlar insanlar konuşur sen takma diyenlere de ağzının payını ver .. 

Allah razı olsun canım Aynen öyle
0 oy
önce (816 puan) tarafından
Aynı benim çocuğumun bebekliği.Biz cocuk arabasında da bebek iken durmuyoduk.Peki seninki
Yok hiçbirsey de durmaz
0 oy
önce (2,095 puan) tarafından
Ağlama ve mızmızlanan bebeğe kolik takıp aslında gerçekten annenin stres ve kaygısından dolayı öyle olduğu kanıtlanmıştır...tabi çocuğun fıtratıda olabilir,bende oğlum doğduğunda bende stres tavandaydi ilk 3 ay zor alıştım nerdeyse sonra saldım kendimi oğlumda rahatladı , gerçekten rahatlayın sakin olun nefes egzersizleri yapın düzelecek..kendinizi suçlu hissetmeyin 
Canım ben bişey yapmıyorum yorulsam da napayım çocuğum yani insanlar beni rahatsız görünce kendin ettin diyip duruyor
önce (2,095 puan) tarafından
Takılmayın hiç birşeye geçecek yavrunuza odaklanın geçecek herşey
0 oy
önce (1,560 puan) tarafından
Zaten 9 aylık bir bebek anneden ayrılık kaygısı çeker erken doğmuş bir bebek de anne rahminde geçireceği zamanı annesinin koynunda geçirir benim kızım 11 ay bana yapışık gezdi emeklemek bile istemiyordu kucaktan inse ağlıyordu şuan 15 aylık artık kendisi geziyor beni umursamıyor bile 11 aylıkken yürüdü yürüdüğü günden beridir sadece ama sadece uykusu geldiğinde kucağıma gelir her bebek bir değil demekki senin bebeğinle aranda güvenli bağlanma olmuş limanı sensin ki sadece seni istiyor bunu başaramayanlar bilmezler ve iyi evlat yetiştirdim sanarlar oysa çocukta bir güven yoktur çok doğru bir yoldasın asla ağlama ilerde özgüvrni yüksek sağlıklı bir birey olacak evladın bu konuda şanslı kesimdensin kimseyi duyma sen ve bebeğin birbirinize özelsiniz 
Ayy çok duygulandım teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim benim önümde birde bunun tam tersini yaşayan biri var çocuğunu 6 ayından itibaren hiç kucağına almadı hep ben ve kardeşim ilgilendik 4 yaşında şusn o çocuk annesiz tuvalete gitmez niye güvenli bir bağlanma yok çünkü hep annem gidecek telaşesi beni sarıp sarmalamayacak telaşesi ama benim kızım hep kıcaktaydı şimdi benden kaçıyor götünü yicem gel deyince :))))
Hahaha çok tatlısın ya
Rica ederim sende öylesin ❤️
0 oy
önce (722 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Kesinlikle millete bakıp çoçuğu ihmal etme daha da kötü olur.Talepkâr bir bebeğin var.ihtiyaçlarına zamanında cevap vermeye çalış diğer türlü daha da çok ağlar.Benim biyük kızım öyleydi şuan 5 yaşında çok daha iyi.Fırsat buldukça dinlenmeye yalnız kalmaya çalış.İşi güçü bırakıp çoçuğunla ilgilenmelisin.Günlük bit toplama süpürme bir de yemek tamamdır.Yoksa yıpranan sen olursun senin çoçuğun böyle kabul edip ona göre hayatını düzenlemen gerekiyor.Çoçuğun san uyması dedğil senin çoçuğa göre hareket etmen gerekir.bu tarz çoçuklar hareketi seviyor sürekli aynı şeylerden memnun olmuyor bir dene istersen.Ve ihtiyaçlarını zamanında karşılarsan ağlaması azalır.
Tamam canım Allah razı olsun dediklerini deniycem
0 oy
önce (7,733 puan) tarafından
Sen çok iyi bir annesin kimseye kulak asma 
Ay canım benim çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
0 oy
3 cevap 196 göst.