+1 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar ben Instagram da influencer eğitimi alan bir ajans bulmuştum ve gruba katıldım bir kaç hafta a eğitim verdiler ne dedilerse harfiyen yaptım ve sonuç değerlendirme oldu beni ve bir kaç kişiyi çıkardılar sayfa. İnfluencer sayfasi değil cekimlerin çok kötü diye çok üzüldüm çok hyal kırıklığına uğradım vallahi üzüntüden başıma ağrı girdi o kadar emek verdim ne biliyim sayfamı toparladım tamam cekimlerim kötü deil sadece giyim kuşam fazla güzel olmadığı için birde param olmadığı için ürün de fazla alamıyorum su an :(((( pes edip komple sayfamı kapatsammı diye düşünüyorum birde diyorum ki pes etme böyle yapa yapa doğru yu bulucaksın

8 Cevaplar

+4 oy
(11,567 puan) tarafından
Infuencer olmak gurur duyulacak bişey mi ki üzülüyorsun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sana bir şey söyleyeyim prens dizisi kimler ekimlere gitmiş kabul edilmemiş en son YouTube a yüklemişler sonra bir şans blue  tv tekrar görüşmeye çağırmış ve kabul edilmiş şu an en çok izlenenler arasında demem o ki hayallerinden vazgeçme ve pes etme bakarsın daha güzel yollar ve kapılar açıktır sana Her düşüşün bir multi yükselişi vardır 
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️ çok sağol canım
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Ne tarz içerikler üretiyorsun? Neler yükledin yani 
(25 puan) tarafından
Müge giriş sayfam canım
(2,765 puan) tarafından
Göz attım evet amatör duruyor. İnsanların ilgisini çekebilecek bir fotoğraf veya içerik yok. Klişe pozlar, klişe sözler. Bir gönderide İngilizce çeviri hatalı. Destek alırsan bir yere gelebilirsin ama influencer olmanın vebali de çok :/
(14,860 puan) tarafından
Ne gibi vebal canım
(2,765 puan) tarafından
+1
Önereceğin her ürünün vereceğin her linkin vebali olacak.
(25 puan) tarafından
Haklısın indigo biraz amatör biraz deil bayağı amatör:(
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Sayfanın adı ne
(3,314 puan) tarafından
Bende merak ettim
(25 puan) tarafından
Müge Giriş canım
(1,031 puan) tarafından
Canım üzerinde siyah elbise olan mı
(25 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(4,883 puan) tarafından
Üzülecek birşey yok çok istiyorsan bir gün olacaktır ama çok çabaladin ve yine olmuyorsa hayırlısı böyleymiş deyip bırakmak daha 
(25 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım
0 oy
(311 puan) tarafından
Başlangıç için içeriğini yetersiz görmüş olabilirler canım . Yanlış anlama bende üzmek istemem ama baktım da takibe değer bişey göremedim . İnfluencer piyasası rekabet içinde şu an . Kendi fotoğrafların var sadece. Kişisel bir hesap tarzı görünüyor. Sayfani doldurup takipçi çekecek içerikler üretirsen zaten gerisi geliyor. Biseyler oluyor yani . 
(25 puan) tarafından
Sadece fotoğraf yok canım reals videolarım reals bölümünde
0 oy
(406 puan) tarafından
Hıc bır ınfluenser bır anda olmuyor canım ya parası coktur reklam çok verır ya da çok emek harcar emeğinım karsılıgını alır instagram algorıtma mantığını çözersen aslında çok basit. Ve ınsta nım da kesfet saatleri vardır rastgele değil saatlere uyarak yapmalısın.. Bu ajansı ben cok merak ettım gruptan neden çıkardılar onu anlamadım parasıyla değil mi
(25 puan) tarafından
Yok canım parasıyla değil eğitim veriyorlar influencer yetiştiriyorlar çekimlerim doğru olmadığı için çıkardılar gruptan Aslında yetiştiriyorsa Eğer çekimlerimi düzeltebilirdim yani
(406 puan) tarafından
Hangi ajans bu çok merak ettim
0 oy
(406 puan) tarafından
Balım hesabına şimdi baktım gerçekten üzülmeni istemem çekimler iyi değil. Bulanıl geçişler olmamıs. Ve takıp sayım henüz fazla değil hemen ürün tavsiye etmemelısımn

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 163 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Selcan123 (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 233 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (79 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,671 cevap