0 oy
66 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (708 puan) tarafından
Kızlar daha 9 haftalık hamileyim ama inanın hiç doymuyorum yediklerim çocuğa da gitmiyot ama yetmeyince kan şekerim düşüyor açlıktan bayılacak gibi oluyorum valla böyle olanlar varmi

6 Cevaplar

+1 oy
önce (271 puan) tarafından
Varsa ye . Hamileler prensestir . Prenses canı ne isterse onu yapar . 5. ayda 12 kilo aldım ama hiç dert etmiyorum var ki yiyorum . Yiyin bacılar can boğazdan gelir. Doğumdan sonra düşünürüz diğer şeyleri . 
önce (708 puan) tarafından
Valla düşüne düşüne bı hal oldum
önce (1,745 puan) tarafından
İlk doğumda 27 kilo aldım. Oğlum da kilolu doğdu
önce (271 puan) tarafından
+1
Bende ilk gebeliğim de 25 kilo almıştım. Çokta beğeniyordum kendimi . Şükür sağlığım yerinde bebeğim sağlıklı. Kiloyu çokta dert edersem cabalar veririm . Ama hamilelik bunları düşünmenin hiç zamanı değil ya . Tabiki dikkat edilmesi gereken durumlar vardır . Şeker tansiyon obezite gibi sıkıntılar varsa hem doktor kontrolünde hem makul derecede beslenmek lazım .
-Reklam-
0 oy
önce (186 puan) tarafından
Şimdiden böyleysen son aylarda Allah yardımcın olsun :)
Ya gerçekten bayılacak gibi oluyorum napacam bilmiyorum
önce (1,002 puan) tarafından
Hamileyken bana böyle dediklerinde çok üzülüyordum..post sahibini de uzebilirsiniz..ben hamileligimin başından sonuna kadar hep actim midem kaziniyordu..yemeyince tansiyonum falan düşüyordu..yani vücut istiyor ne yapsin..
0 oy
önce (1,878 puan) tarafından
Massallah ama şimdiden başlayacağını sanmıyorum ya ben 9. Aya girdim tam tersi oldum iştahım kesildi başlarda hiç yoktan gene yiyordum şu 2.3 haftadır iştah falan kalmadı bu durum canımı sıkıyor tam bebeğin hızlıca kilo alma süresi zorla yemeğe çalışıyorum çocuklar gibi ağzımda yemeği götürüp getiriyorum salataya doyamıyorum sadece 
Ya valla ben öğlen 5 de yerdim herzaman o kadar iradeliyim ki açlığa şimdi kan şekerim düşüyor saat 8 demeden acıktım demeye başlıyorum ve daha kötüsü doyma hissi iyice tıka basa yiyince bile gelmiyor
0 oy
önce (68 puan) tarafından
Hamile kaldıgım ay gunum gecmeden ıstah artısı yasamıstım ıkısındede sımdı ne zaman yasasam korkarım
Cinsiyeti neydi bebeğin
önce (68 puan) tarafından
Ikısıde kıZ;)))))
0 oy
önce (19,870 puan) tarafından
Her hamilelik başka. Benim ilk zamanlar iştahım azaliyordu. Hatta 2. Hamileliğimde diyete başlamıştım. Hamile olduğumu bilmiyorum. Ya diyorum ne güzel ilerliyo diyet. Hiç iştahım yok. Bişey yiyesim gelmiyo. Aslında o kadar da zor değil bu diyet işi diye kendi kendime dusunuyodum. Kiiii meğer hamileymisim. Bizim diyet yattı 
0 oy
önce (881 puan) tarafından

Şimdi onunla ilgili posta açtım 10 haftalık kesinlikle doymuyorum

image

Valla bende aynıyım ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 69 göst.
0 oy
5 cevap 237 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu