+3 oy
166 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (21 puan) tarafından
İki çocukla yetemiyorum asla ve bu beni yıpratıyor çok defa ağlama krizi yaşadım evi temizlesem yemekler yapsam çocuğum ilgisiz kalıyor çocukla ilgilensem diğer işler kalıyor anlamadım bir tek ben mi böyleyim etrafıma bakıyorum öyle değiller bende mi bişi var çözemedim :(((( ciddi anlamda kafama takıp üzülüyorum. Bana tavsiye verecek önerilere açığım lütfen bişi deyin bıarada evim de çok büyük heryeri de kullanıyoruz 

10 Cevaplar

+4 oy
(1,929 puan) tarafından
Bu hayatta hiçbir şeye yetemessin öncelikle bunun için kendini yipratmana gerek yok ikincisi herkesin çocuğu bir olmaya bilir senin çocuğun dağınıktır başkasının çocuğu toplu olur senin hayatın başkadır milletin hayatı başkadir bu böyle ben niye değilim diye kendini yormana gerek yok bazı insanlar erken yatar uykusunu güzelce alır erken kalkar bazı insanlar gece geç yatar gündüz kalkamaz ve böylece işleri yolunda gitmez sana kendimden örnek veriyim eşim 12 bucuk da işten çıkıyor 15 dakada eve geliyor 1 e 15 daka kalıyor yemeği çayı 2.3 de uyuyoruz busefer gece kızım ağlıyor uyanıyor kaç defa uyu uyan sabah kalkiyorum ne uykumu almişim ne dinlenmişim busefer geç uyandigimiz için işlerimiz kalıyor durum bundan ibaret ama erken geldiği haftalarda erken yatar erken kalkar saat 1 olmadan işlerimin hepsi bitmiş olur yemek de dahil boşver bacım yettigin kadar olsun zaten eşyaların kölesi olmuşuz eğer esyan fazlaysa azalt daha sade ve işlerin kolay olur güzel canını sıkma dünya işi dünyada kalır Allah'ım sağlık versin❤️
(21 puan) tarafından
+2
Ay çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız  çok doğru demişsin aslında böyle düşünecem artık herkesin evi eşi eşyası günü farklı maddiyatı farklı çok doğru :( sizin için de rabbim kolaylık versin çok sağ olun ❤️
(1,929 puan) tarafından
Amin canm bnm Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
+1 oy
(207 puan) tarafından
Küçük mü çocuklar 
+1 oy
(863 puan) tarafından
Bir tek sen değil bende öyleyim yetişemiyorum yetişmicek , üzme kendini hepimiz aynıyız.
+1 oy
(128 puan) tarafından
Benimde iki tane biri 3 biri 11 aylık erkek ikiside. Büyüğü dahil ediyorum ben eline bez veriyorum veya süpürgeyi veriyorum biraz hoppala hoppala diye supuruyoruz . Küçüğü uyutunca büyüğe köpüklü su koyuyorum legene mutfakta yerde oynuyo bende bulaşıkları hallediyorum bazen yarıda uyaniyo küçüğü kaliyo . Büyüğünün üstünü değiştir et yemek de genelde makarna çorba türü yapabiliyorum basit şeyler . Kaynanam gelirse normal yemek bulasik zamanım oluyo. Malesef yetismiyo hiç bişey oyalicak bişey bulmak gerekiyo sürekli kendini paralamak gerekiyo her şey tam olsun istersek. Ama hiç gerek yok bazen çamaşır kalır bazen bulaşık. Evet insanın gözüne batiyo yapamadım diye kafayı yediğimde oldu. Ama çocukların mutluluğu sağlığı her şeye değer. Eve gelende onlara laf ediyorsa gelmesin daha iyi.
0 oy
(3,110 puan) tarafından
2 oğlum var , sabah kahvaltı ev komple temizle düzenle , öğlen yemek bakiyorm yine etraf dağılmış topla akşam yemeği yine yıka topla ne camamsirim ne bulasigim.asla bitmiyor oyuncaklarla oynamiuorlar heryer oyuncak valla gına geldi bir çay icicem bardağım elden gidiyor yenisni aliyorm onuda alıyorlar boguluyorm bazen bide kavga ediyorlar akla gelmeyecek seyelr için hem ev hem çocuk hem eş olmaya yetemiyorum kendime de yetemiyorum 1 haftadır sadece çöp atiyorm.kapidan markete bile gidemiyorum .
0 oy
(3,104 puan) tarafından
4 çocukla ben depresyona giriyorum bazen çocukla evi temiz tutmak robot olmak gibi brsey ya takmayacaksin ya hasta llacaksn
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Tek çocukla yetmiyorum psikoloğa gittim geçen hafta bu yüzden kendimi çok yıpratıyorum herşey dört dörtlük olsun diye sinirlerim yıprandı tahammül seviyem azaldı acayip sinirli agresif bir kadın oldum 
0 oy
(20,024 puan) tarafından
Sac düzen aldı hamur bitti

Ev düzen aldı ömür bitti.

Geçen gün bu sözü okudum. Çok hoşuma gitti. 
0 oy
(598 puan) tarafından
Çocuktan önce çalışıyordum akşam 10 da 11 de eve geliyordum o saatte bir de yemek yapmakla uğraşıyordum temizlikti derken sabah tekrar işe gidiyordum şimdi bebeğim 8 aylık hep kucağımda her şeyi tek elimle yapmaya çalışıyorum ve çok zorlanıyorum genelde zaten hiçbir şeye yetişemiyorum geçen eşimle tartıştık işle ev işini bir arada yürütemiyordun şimdi çocukla ev işini bir arada yürütemiyorsun diyor valla hiç kendimi yoramam dedim. Dağılsın bazı işler kalsın ne yapayım kendimi paralayamam zaten yetişmeye çalışınca strese giriyorum yapamadıkça oturup ağlıyorum. Herkesin de mükemmel yaptığına inanmıyorum 
0 oy
(446 puan) tarafından
Yatmadan önce çocuklarla birlikte evi süpürüp işleri bitirip yatıyorum. Ertesi sabah temiz mutfak temiz odalara uyanıyorum geceye kadar anca dağılıyor. Gece bir daha üzerinden geçiyprum. Böyle böyle ev hep düzenli kalıyor. Bir kere ipin ucu kaçsın zor oluyor toparlamak valla. 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 306 göst.
0 oy
15 cevap 429 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 342 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 310 göst.

410,667 soru