0 oy
234 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (614 puan) tarafından
Kizlar şöyle sorayım. Mesela şuan çok sıkışıksiniz maddi açıdan borcunuz çok fazla. Anneniz para veriyor bunu eşinize veirri misiniz borç için yoksa yarısını verip yarısını saklar msiiniz

19 Cevaplar

+6 oy
önce (1,878 puan) tarafından
Eşimin borcu benim borcumdur aynı evi paylaşiyorsak aynı çatı altında yaşiyorsak onun derdi benim derdimdir bir kuruşum olsa veririm.
önce (614 puan) tarafından
Yaaa bende öyleyim. Para bile biriktirsem gider söylerim. Merak ettim sadece fikirleriniz saol cnaim
önce (888 puan) tarafından
Bende senin gibiyim
-Reklam-
0 oy
önce (4,212 puan) tarafından
O senin eşine bağlı canım ben olsam veririm ne borcu olduğunu söyler zaten bilirim yani ama ne bilim para içkiye kumara gidiyosa yada borcun hiç aslı yoksa vermem 
Yok kuzum öyle bissiyi çok şükür. Hiçbir şeyi benden gizli yapmaz yaptığı bisiyidr söyler. Kredi kartı borcu kredi borcumuz var onlar için dedim
önce (4,212 puan) tarafından
O zaman ver canım sonuçta birlikte harcıyosunuz malesef ekonomi olarak da çok zor bi dönem zor zaman da yan yana olamıyosak evli olmanın da bi manası yok bence
0 oy
önce (83 puan) tarafından
Eşimin borcu ortaktır bana gelen parayı tabiki de eşime veririm. Aynı şekilde ona gelen parayı nasıl ki eşim bize harciyorsa bende bana gelen parayı bize harcarim
Saol kzuum. Bende öyle yapicam. Fikirlerinizi merak ettim sadece
0 oy
önce (476 puan) tarafından
Eşim dile getirmez istediğini pek gönlünce de olmaz verirsem ama memnun olur verirsem. Çok borcumuz var öyle böyle değil ama sadece bizim değil. Kaynımgil de ortak bu borca o yüzden vermem. Eltım versin ben yeteri kadar fedakârlık yaptım o anca istemeyı bilir bu kadar borca ragmen
Öyle bizide bende vermezdim. Ama bu bizim kendi kredi borcumuz. Ondan fikirlerinizi de merak ettim soal.canim
0 oy
önce (1,423 puan) tarafından
Hepsini veririm ve borç olarak vermem
0 oy
önce (4,229 puan) tarafından
Valla şuan ailemden elime güzel bir miktar para geçse eşime sormadan direkt öderim borçlarını sonuçta bizim için yapılan bir borç 
0 oy
önce (1,109 puan) tarafından
Ben olsam veririm herhalde 
0 oy
önce (1,696 puan) tarafından
Bu durum aslında birazda eşinin sana karşı olan tutumuna bağlı, normalde senden esirgemeyen , ihtiyaçlarını karşılayan, bencil olmayan bir koca ise evet saklanmaz elinde avucunda ne varsa verilir, gözede gelmez ama yok tam tersiyse pek alada saklanır, söylenmez...
0 oy
önce (2,513 puan) tarafından
Eşe göre ve borca göre değişir...

Ama ben olsam eşime veririm onun borcu benim borcumdur borç için canının sıkılmasına izin vermem o imkan varsa 
0 oy
önce (204 puan) tarafından
Kendi eşim için verirdim kendi eşini kendin tanırsın 
0 oy
önce (791 puan) tarafından
Ben borç için tüm altinlarimi bozdurdum sonuçta o borç ortak oluyor . Sıkıntıyı beraber çekiyorsunuz ben olsam verirdim 
0 oy
önce (532 puan) tarafından
Eşim için söylersem veririm verdım de hep. Çalışıyorum asla ayrı gayrımız yok bir hesapta kalır paramız borca giderlere gider kalanı söylerim.
0 oy
önce (551 puan) tarafından
Sırf borç için değil annemin bana harçlık yapmam için verdiği parayı bile ihtiyacı olursa veririm eşime. Eşim darda iken para saklayamam 
0 oy
önce (587 puan) tarafından
Duruma göre verebilirim mesela çok faiz felan geliyodur elinde kalmiyodur olabilir ama bence erkeği sıkacaksın rahata alışınca malesef devamını da istiyorlar bence bir süre bekleyebilirsiniz nakitse elinizdeki tutar altın döviz felan alıp değer kaybetmemesi için bekleyebilir kenarda.
0 oy
önce (706 puan) tarafından
İşine yarayacak miktarda ise ver işine yaramaz ise verme
0 oy
önce (3,302 puan) tarafından
Kuruşu kuruşuna veririm :)
0 oy
önce (868 puan) tarafından
onun sıkışık olması benimde sıkışık olmam. demem erken bitmesi için herşeyimi veririm rahata kavuşmak için
0 oy
önce (18,181 puan) tarafından
Borcu neden var her hangi bir şey almaktansa ortak o borç zaten veririm tabiki kişisel saçma sapan borçlarına kredi çekmiş insanım ( tavsiye etmiyorum)
0 oy
önce (1,564 puan) tarafından
Bence bu biraz esinizle aranizdaki duruma ve yasantiniza bagli. Ben olsam vermem mesela kendi esime . Cunku  bakti ben zor zamanlarda durumu kurtariyorum gorevimmis gibi dvranmaya basladi. Ornegin biz dugun borcunu ikiye bolduk ben uzerime dusen giderleri pesin odedim borc sevmedigim icin. O ise taksitle aldi. Daha sonra o kendi borclarini odedigi icin ben kira ev giderleri araba giderleri cocuk giderleri  faturalari odedim. Ama yine de kalan paran ile neden borclara yardim etmiyorsun diye paragoz damgasi yedim. Esiniz iyiyse ev ve ailesi icin iyi bir es baba ise verilir ama benim saydiklarim gibi biri ise vermem sahsen

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 166 göst.
13 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde clk38 (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
8 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 527 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 925 göst.
13 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu

409,891 soru

12,323,497 cevap

39,034 kullanıcı

Kategoriler

...