0 oy
118 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,082 puan) tarafından
Kizlar anlaşma yapılmıştı ya şimdi haberlerde baktım yine saldırma olmuş hani anlaşma yapmıştı pis kopekler

4 Cevaplar

+1 oy
önce (19,839 puan) tarafından
Allah bile lanetlemis bu kavmi. Ne beklersin bunlardan. Allah'ın cezalari
-Reklam-
0 oy
önce (885 puan) tarafından
Baktimda göremedim yeni mi olmuş . Hangi kanalda izledin bakayım 
önce (3,082 puan) tarafından
A haber aslında diğer haber kanallarında da verildi
0 oy
önce (1,900 puan) tarafından
Yaptigi soykırım insanimiydiki insanca ateskes bekledik suan çok canice ama bu yaratık zaten cani diri diri yanmasini istiyorum nasıl umutlanmisti inanlar canlarından can gitmesine rağmen bayram havası vermislerdi ateşkes olcak diye 
Yasa zaten o içimi çok yakıyor hepsi toplasmistj kutlama yapiyolar korkuları bitti diye bu sabah ne umutlarla uyandilar
0 oy
önce (358 puan) tarafından
O itin duracağına inanmak bir suç kana susamış resmen adı köpek dilerim Allah'tan daha fazla beklemeden vaktini getirsinde Rabbim can veremeye veremeye canı çekilsin inşallah o garipler kurtulsun biran önce bu aşşalık ırkın zulmünden 
Aynen insan değiller seytanlasmislar bu sabah ne umutla mutlulukla uyanmislardir hepsi antlaşma sabahı böyle yap
önce (358 puan) tarafından
Bunlar asla ıslah olmaz sonları çok kötü olacak içimde hep bı şüphe vardı doğru çıktı vallahi üzülmek birşey yapamamak suçluluk duymak bir müslüman olarak ağır geliyor Allah yar ve yardımcıları olsun Rabbim kurtarsın ya daha dün gördüm çocuklar ağlaya ağlaya çadırda şükür diyip seviniyorlardi o çocuklar aklıma geldikçe deli oluyorum ya

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 380 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde AyseN. (4,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 553 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 370 göst.
9 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eymen Alim25 (1,118 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 636 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,383 puan) tarafından soruldu

409,695 soru

12,316,058 cevap

38,830 kullanıcı

Kategoriler

...