0 oy
301 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Kızlar ben 38 haftalık hamileyim ilk dogumum da annem yoktı bundada tekrar olmayacağını soyledi bende dedim kız kardeşimi gonder ztn okulda tatil yok dedi millet dedikudusu coktır istese gelir ama gelmiyor annem babam sozunu dinliyor perşembe gunu acildeydim ondan 4 gun once konuşmuştuk hadi birgun aramadın 2 gun aramadın 3 gun arasaydın bakim kızım nyp durumu nasıl biliyordu gunleriminde oldugunu  hic annemden yana sevgi ilgi gormedik varsa yoksa babam başka bildiği birşey yok birde koyde yaşıyorlar şuan buyukbaşlarda süt kesilmiş istese gelir ust katta kaynanam var dun hastaydım sancım vardı yemege cagırdı perşembe gunu yine hastaydım yemege cagırdı o gelip bakacak yemek vilan işte ve benim kaynanam 8 ameliyat gecirmiş platin var ama annemin hastalığı olmamasına ragmen yinede babam bırakıp gelmiyor beni aradı ben acmadım acmak ve konuşmak istemiyorum annemle siz olsanız ne yapardınız 

15 Cevaplar

0 oy
önce (1,010 puan) tarafından
tuhaf bi durum... ben olsam açmazdım hatta küserdim sanırım. imkanı varken tam ihtiyaç zamanı yalnız bırakması bence kötü
önce (1,002 puan) tarafından
Bende qcmak istemiyorum
kaynanan iyiyse ona sarıl. bu aşamada düşünüp kendini üzme hiç...
Allah yukarda iyi kırmaz arkamda durur bazen
e tamam o zaman kaynananla idare edin durumu :) ne şanslısın ki kaynanan iyi. ya ilgisiz kötü biri olsaydı
-Reklam-
0 oy
önce (4,397 puan) tarafından
Off off çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemedim gözlerim dolu dolu okudum nedense:((((
Ben 1 aydır aglıyorum herkez anne olamıyor tamam anneme guvenerek cocuk yapmadım ama insan evlat bırakmaz degil mi şuan annem yanımda degil kaynanam ondan daha cok ilgi merhamet var
önce (4,397 puan) tarafından
Boşver cnm oda pişman olacak elbet ama iş işten geçmiş olur
Vallah uzulmuyorym annem insan evlat bırakır mı zor gununde
0 oy
önce (4,858 puan) tarafından
Haklısın her doğuran da annelik iç güdüsü olmayabilir buda göstergesi 
Malesef canım bir aydır aglıyorum o kadt cok uzgunum
0 oy
önce (194 puan) tarafından
Bende olsam acmazdim kirilirdim insan evlanin yanına gitmez mi birde büyük kızı var kızını bıraksin babanjm yanına gelsin bir kaç gün kalsın yanında 
Ben ilk kızıyım benden 3 kucuk var biri evli 2 bekar isterse bırakır gelir annem babam n dese o hic demez gidecem  annem hic bacısını bile aramaz bir ara aradı annem tlf yok babamda haparlöre almıştı şuam bacısı bile onla konuşmuyor ben bile konuştuğum zmn haparlor alıyor artık ne ben nede bacısı arıyor
önce (194 puan) tarafından
Benim annem de aynı öyle ama annem babam için değil erkek kardeslerim için gelmez bizim evlerde arabayla 10 dk var aramızda hep ben giderim gitmediğim zaman annem arar kızar küser niye gelmiyorsun kaç ay oldu der falan diye kocam da kızıyor diyor hep sen gidiyorsun annenler biraz gelsin annem Bi bayram da bile gelmez bize babam tek bende ona küsüyorum 3 ayda bir giderim bana kızıyor birde üstüne diyorum Anne kocam izin vermiyor kızıyor diyor birazda senin ailen gelsin hep sen gidiyorsun bana bağırıyor kızıyor diyor sen istersen gelirsin diyorum ben elin evindeyim elimden ne gelir ama dinlemiyor anlamıyor hiç annemlere gitmek gelmiyor içimden öyuzden
0 oy
önce (11,486 puan) tarafından
Ailelerin bu tutumları eş ve ailesine de yansıyor. Komşum da öyle her işine kaynanası koşar ameliyat olacak yanında biz ve kaynanası var annesi hiçbir şekilde destek olmuyor. Kaynanası çok çok iyi ama kadın mahçup oluyor annesin sen çocuğunun yanınsa nasıl olmazsın ya
Bende aynı o şekildeyim benim üstüme dil uzatıyor insan nasıl evlat bırakır en zor gununde benimkş Allah tan kaynanam var annemki tek babam yanında olsun yeter kucuk kardeşsin 3 sınıf kardeşimin sorunlu ve okumayı cozemiyır hic annem demiyorum  hastaneye götürelim mal mulk derdine düşmüşler herşeylerini para olmuş
0 oy
önce (704 puan) tarafından
Ben de olsam acmazdim. Dar gunumde yanımda olmayanı ben napayım iyi günümde . 

İyi günde herkes yanında .. önemli olan bugünler . 

Kaynanam bana öyle olsa güzel bı hediye alırdım teşekkür mayetinde gönül hoşluğu için. 
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Daha dün annemle bu yüzden tartıştım... O kadar aynı şeyleri yaşamışız ki.. benim kayananm yaşlı hasta beli dizi agrıyo o haliyle kadın bana 1 hafta bakmaya çalıştı 2 çocugumu idare etti ben biraz toparlanınca evine yolladım çok zorlanıyordu hastanede de o baktı hep annem benim ne dügünüme ne nikahıma ne dogumlarıma geldi herkes soruyo annen geldi mi diye senin bacından başka kimsen yokmu diyorlar son 1 haftadırr gözümün yaşı kurumuyor gelip bakmasında degilim ele güne karşı bari bebek görmesine gelse.. 3 çocuğum oldu gelmdi bende dün agzıma geleni sayıp küstüm konuşmayacagım hiç bir ihticım oldugunda yanımda olmadı lafta bile destek olmadı ben ne zaman kötüyüm desem senden daha kötü durumda olanlar vat diye örnekler gösteriyor.. babamdan ayrı tekrar evlendi evlendigi adamın 4 çocuguna bakıyor varsa yoksa onlar annem için kardeşim ve ben yokuz ... Sende mesafeni koy derim insan evladının zor gününde yoksa iyi günğnde de olmasın ....
0 oy
önce (265 puan) tarafından
Kaynanan tam sarılmalik . İnşallah böyle şeyleri başına kakmaz . Yerinde olsam ne telefonlarini açarım ne doğumdan sonra haber veririm . Kalkıp gelene kadar. Varlıkların da yokluk cektirmek çok üzücü . Kaynanana kalk bi kek kurabiye yap gönlünü ona aç . 
0 oy
önce (4,485 puan) tarafından
Benim babam hayatında hiç tek kalmamış insan annemi köye bile yollamazdı senin baban gibi ben gurbete gelin gittim kimsem yok burada ah desem ertesi günü annem kapımda belirir babam yollar hemen ben tek kalırım ama sen kimsesiz kalma oralarda diye. Ki doğumum da 3 hafta annem yanımda kaldı adamın sesi çıkmadı. Yaşı vardır babamın.  Her gün arayıp yemek tarifi aldı bizden ki senin kız kardeşin varmış on abakabilecek
0 oy
önce (5,133 puan) tarafından
Valla ben küserdim heralde 
0 oy
önce (49 puan) tarafından
Açma kesinlikle ne tuhaf insanlar var kaynanan destek oluyorsa annen gibi gör iyiyse en muhtaç olduğun günde de yoklarsa ben silerdim şey aklıma geldi görümcem de gurbette gelin doğumda annesine yalvarmis gel diye uzaktan koca bulmasaydin demiş kız kendi başına kocasıyla baktı 
0 oy
önce (5,853 puan) tarafından
Eğer kaynanam sana iyiyse  net söylüyorum ailemle zaten aramı açardım kaynanamla iyi olurdum o kadın o haliyle yardımcı oluyorsa  annen gelmiyorsa hiç düşünme çek mesafeyi. İnsan böyle günlerde aile ister destek ister. Güzel günde zaten herkes yanında. .  
0 oy
önce (4,277 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşamışız varlığın içinde yokluk çekiyoruz 
0 oy
önce (413 puan) tarafından
Canım. Ailen belli zaten senin neden üzülüyorsun ki hala . Notrle hepsini . Kedi de doğuruyor ki . Annen baban var yada yok ne farkeder ki bosver koy sınırını onlara güvenerek hamile kalmadın ki onlarsız yapamayasin dimi. Aynı durum benzeri bende yaşıyorum yaşadım da gebelikte . Kaynanam bana gül gibi baktii eşim başımdan ayrılmadı o geldi doğumdan iki gün sonra napti ? Eli elinin üstünde oturdu hastayım oram ağrıyı buram ağrıyı.  Eee sen halt etmeye geldin . Yaaaa işte sorarsan bana utancima elden zorla getirdim o da kopamadi kocacogindan . Ben artık takmıyorum arıyor aramıyor babane napiyim yani bosver sende gördüğün kadar değer ver . Duyduğun kadar bahane üret karşı tarafa . Bak 8 ameliyat öyküsü var dedin yazık kadin senin ve karnındaki için uğraşıyor sarıl onlara öp ellerini o kadının iyi ki varsın anacig8m de . Boşalt içini ona . Böyle kaynanaya asla sınır koymam ben olsam kaldiki koymuyorum da :))) . Eşim benim en güzel şansım rabbim iyi ki karşıma çıkardı annesi de şansımın içindeki gizli şans katmerli yani . Bosver karnından çıktın sen onun o seni dusunmuyorsa sen neden bukadar takasin ki dimi 
0 oy
önce (3,379 puan) tarafından
Rabbim kalplerine merhamet versin bacım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 561 göst.
+1 oy
10 cevap 574 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 522 göst.
16 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu