+2 oy
371 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (789 puan) tarafından
Burun ucum aśagiya doğru sarkık onu duzeltmek istiyorum ama günaha girmektende korkuyorum. Kendine ne kadar baksamda burnumdan dolayı çirkin duruyo yüzüm eşimde istiyosan yap diyo. Kardeşim ablam annemde yap diyolar çünkü dikkat cekiyo. Büyük olsa yine iyi sivri ve aşagiya dogru. 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (879 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Çok günah canım Allah'ın verdiğini neden benimseyip kabul etmiyorsun ki ? 

(Resim gittiii)

Bak benim burnumda öyle ama elhamdülillah Allah yaratmış yani ❤️☺️

önce (789 puan) tarafından
Cnm maşallah sen guzelsin. Sana yakisiyo bende kötü duruyo.
önce (18,047 puan) tarafından
Maşallah canım kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ♥️
Kız aşağı doğru ve yam.uk yani bununla yaşamayı öğrenmelisin, şunun şurasında 100 sene sonra bu dünyada olmayacağız, beraberinde bu günahını da alıp götürme oraya ☺️❤️
Ya canım yeşim ❤️❤️❤️☺️ Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️
önce (4,824 puan) tarafından
Kızzzzzzzzz bu sen misin
Eveeettt canım ❤️❤️
Maşallah ya küçücüksün sen ben seni çok olgun hayal etmiştim
Ahhh geçen de aynı şeyi söylemişlerdi ☺️❤️ canımın içi sen daha çıtı pıtısın ❤️❤️ maşallah maşallah suphanallah
Ben ilk defa görüyorum sanırım seni çokta merak ediyordum ☺️ inan bana sen daha çıtı pıtısın ❤️❤️çok teşekkür ederim
Daha önce de 2 defa paylaşmıştım denk gelmemiş canım çok teşekkür ederim ❤️ Allah razı olsun güzel bakan güzel görür ☺️❤️
önce (7,904 puan) tarafından
Yaaa kaçırdım
önce (3,277 puan) tarafından
Bende merak ediyorum göremedim ama
Kızlar hemen bakın ekliyorum sileceğim ☺️
Bizi kırmadığın icin teşekkürler ayrıca eşinle cok benziyosunuz
önce (7,891 puan) tarafından
Gördüm:)))
Bunu eklememiştim hiç elif :D
Canım teşekkür ederim ❤️ ☺️ ilk defa sen benzetiyorsun kız
Lazlara benziyorsunuz:)
önce (2,371 puan) tarafından
Yeniden gördüm sjsjsj aynn eşinle burda çok benziyorsunuz bir birinize diğer fotoda bu kadar benzetemedim❤️❤️ maşallah kizz
önce (4,397 puan) tarafından
Maşallah sna cnm yengeme benzettim çok tatlısın...dış görünüş için hayal ettiğim sen degildin:)))))☺️
Benziyo benziyo :)
Evet evet benziyo
Evet bende benzettim :)
İce Queen senide merak ediyorum:) rojiinn senide
İlk defa geçen gün attım ben cnm bende hafsayi merak ediyorum senide ❤️
Ice Queen hafsa mı
Ben attım ya çok attım hemde rojin bende seni merak ediyorum

Evet Hafsa ben :) aha kesin sevmezdi beni sjsj
Hahha hepinizi gördüm ben :)))))
Yooo biliyorum seni az korkutmadın ucretsiz izindeyken eşim işe gittiği gibi kapıya koşar kilitlerdim ahaha :)
önce (6,109 puan) tarafından
ana ice quen hafsamisin sen ben sana yazikm cvp veriyorum da kim oldugunu hilmiyodrdum kiiizzz:)) gun aldim bende 9 nisana. ikinci burun ameliyatim olacak . kaburgami da acip kaburgamdan kikirdak alacaklar burnuma koymak icin
önce (6,743 puan) tarafından
Ay görmedim ben yine at :D
Hahahah sorma ya ama şükür artık öyle şeyler yaşamıyorum :)

Canan benim sendemi bilmiyordun. Ooo daha çok var hadi hayırlısı olsun bakalım
Kız laz değilim :D Sakaryalıyım
Sakarya yı çok seviyorum Sümeyye ya niye orda değilde istanbulda yaşıyorsun kız
ahhh  sakaryam ah :)  bende orda 4 bucuk yil kaldim severim sakaryayi kampus yollari taştan sakarya cikardi beni baştan:)
Sumos yine kaçırdım ne jsjsjs
Emos daha yok kaç kere ekledim sjsjsj
Hafsa canım burada çalışıyoruz gülüm ondan :D
Canan üni mi okudun burada canım?
aynen canim kampusdeydim . orman parkin karsindaydi apartim bos koltuk guvenlikli kizdan cok gizlice  erkekleri  oldugu bir apart:)  iseyaramaz bir guvenlik olunca herkes mantitasini atardi iceri
önce (2,371 puan) tarafından
Orman park 5dk mesafe yakınımda merak etmeyin sakarya iyi size selamı.var sjsjsj
ayyy sende çarkingen street ime selam çak:)
Bı dahakine inşallah ☺️
Kız Hafsa sayemde seni tanıttım:))))
-Reklam-
+1 oy
önce (4,342 puan) tarafından
Günah hatta çok günah bunu inkar edemeyiz ama bende yaptırdım herkes Gargamel diye alay ediyordu pisikolojik şiddete daha fazla dayanamadım ve yaptırdım 
Benim nefes sorunumda var sürekli dudaklarım catlak boğazım kurudur. Yorgun oluyorum nefes alamamaktan diye düşünüyorum ama asıl olmak istememin nedeni kendimi çirkin hissetmem. Psikolojik olarak çok etkiliyo beni. Bide sadece ucunu yapacam çok buyuk degisiklik olmicak.
Siz nerde yaptirdiniz zor oldumu surec
önce (4,342 puan) tarafından
Benimde nefes problemim vardı canım 2 kere ameliyat oldum ilk estetik değildi sadece kemik alındı ikinci estetik oldu estetik ilkine göre daha ağır oldu
+1 oy
önce (926 puan) tarafından
Yıllarca günah olduğu için yaptırmadım ben. Sonra ciddi bir darbe aldım ve burnum italik durmaya başladı. Nefes alma sıkıntısı da çekiyordum zaten. O darbe sayesinde yaptırdım valla. Asla teşvik etmek için söylemiyorum, ama keşke önceden yaptırsaymışım 
Bende beş yıl önce yaptiracaktim günah diye yaptırmadım. Kulak burun boğaz doktorum nesef alamiyosun kemiğin yomuk diyo ben alistigim için sorun etmiyorum ama görünüşten biraz olacam gibi
Nefes gerçekten fark ediyor. Eğer sırf günah diye estetik istemiyorsan sadece rinoplasti yaptırır nefes sorununu çözersin. Ama mesela benimki şekli nedeniyle nefes almayı zorlaştırıyordu. Zaten istiyordum bunlar da bana bahane oldu.
Benimki şeklinden ve içindeki kemik eğriliğinden zorlaştiryo nefesimi. Aslin 10yil önce fln ben 20 yaşlarındayken duzgundu burnum benim alerjim oldu sürekli aâagi çekil kaşidim o yüzden bozuldu. Sanki üç tarafı aśagi doğru kırılmış gibi oldu. Yoksa burnum büyükte degil
O zaman, yoldan çıkarmak gibi olmasın da :D siz aslında estetik yaptırmıyorsunuz. Siz doğal haline döndürmeye çalışıyorsunuz:D
+1 oy
önce (631 puan) tarafından
Şimdi gelirler ona varana kadar ne günahlar işliyoruz,  bes vakit namaz kılıyor musun da günah sevap düşünüyorsun  diyenler ( günah )
Evt bende gunahdir diye erteledim hep. Ama doktor burnumun kapalı olduğunu söylemişti beş yıl önce ama yine günahtır diye yaptırmadım. Sağlık açısından yaptirirsanda gunahmidir.
+1 oy
önce (5,292 puan) tarafından
Ben yaptım ama benim estetik değildi burnumda et vardı aldirdim doktor tabi düzeltme yaptı burnuma rahatsız isen yap yani
+1 oy

Bende beğenmiyorum burnumu . Aslında çoğu insaninkinden güzel. :blush:

+1 oy
önce (50 puan) tarafından
Sorunuza inanılmaz şaşırdım, estetik bir operasyon geçirmeyi arzuluyor buna din de bir yanıt arıyorsunuz. Muslumansaniz Allah sizi mükemmel yaratmıştır onun hatasini düzeltmek kabul edilemez. Değilseniz bu sorunun anlamı yok. Recep Tayyip Erdoğan doksanlı yıllarda elif erbakanla tartismis makyaj yapan kapalı kadınları "kaportası bozuk araba" olarak nitelendirmisti. Kendisi o zaman İstanbul büyükşehir belediye başkanı ydi
0 oy
önce (310 puan) tarafından
Birçok kişi günah olduğunu söylemiş ama alimler eğer kişiyi gerçekten psikolojik olarak etkiliyorsa ve gerçekten de düzeltilmeye ihtiyacı varsa normal burun şeklini kalacak şekilde yaptırılabilir. Ama sadece kusurun düzeltilmesi yönünde caizdir. Ama dikkat edilmelidir ki bu kişiye öyle geliyorsa gibisinden değil gerçekten öyleyse caizdir. Çünkü bazı insanlar estetik hastalığı gibi aslında hiçbir sorun yokken veya burnu kendisine gerçekten yakışıyorken gereksiz olarak takıntı haline getirip estetik oluyorlar bu şekilde caiz değil. Bunu tamamen şeklini değiştirmesi değil de kusurun giderilmesi gibisinden düşünebilirsiniz.
Bende böyle bişey duymuştum bı hocadan o yüzden zaten yaptırsam mi diyorum. Hem nefes rahat almak için hemde normal haline gelsin diye. Zaten zamnla benim sürekli aśagi doğru burnumu silip çok fazla oynamam yüzünden ucu sivrilip aśagi indi. Alerjim var diye sürekli öyle yapmak zorunda kaldım. Şimdi silerken yukarı kaldırırım daha fazla kötü olmason diye
önce (310 puan) tarafından
Dediğim gibi ben bu konuyu daha önce araştırmıştım ve bu şekilde fetvalar vardı.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 673 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 403 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde MirayMirac (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.
0 oy
12 cevap 311 göst.

409,793 soru