+4 oy
687 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,597 puan) tarafından

Iyi akşamlar kızlar,  bugün biraz canım sıkıldı. Dışarıdan bir bakış açısı olarak size danışmak istedim. Çokta samimi olmadigim bir komşumuzla mahallede karşılaştım(yaşi büyük). Direk selam verip, eşimin evle çok ilgilendigini, eli hiç boş gelmedigini söyledi. Ya çöpünü atıyor ya yiyecek biseyler alip geliyor ,sana çok yardımcı oluyor hep görüyorum dedi. Bende, yapmalı zaten, iki cocugumuzda küçük ben 4.kattan sürekli inemiyorum dedim. Oda boş boş bakti bana onaylamasini beklemiştim. Daha öncede ayni kadın,  tost makinası aldığımızi görmüş gelmiş gorumceme söylemiş. Tabi gorumcemle gülüp geçtik bizimi takip ediyor diye. Ama bugün iyice canım sıkıldı çünkü üstüne basa basa defalarca soyledi eşinin eli hep dolu diye. Eşime anlattim, dertsiz başına dert mi arıyorsun diyor, siz böyle bir komşumuz olsa rahatsiz olmaz mısınız 

Not baslik biraz abarti oldu değiştiremedim:)

39 Cevaplar

+3 oy
(50 puan) tarafından
Bu dedikoducu kadınlardan Belli Sokakda herkese bakıyor Kesin Hiç konuşma hiç biseyini de söyleme evinede alma uzak dur Bide eşine cocuklarina nas. Felak ayatel Kürsi oku Böylelerinin gözü herseyinizde kalır nazar ederler sizi valla dua et taşınsin kiraciysan siz taşının 
(2,597 puan) tarafından
Kiraciyiz,  aynen esime dedim cok bakıyor rahatsız oluyorum diye. Eşimde diyor sanki başka yerde yok mu böyle komşu
(50 puan) tarafından
Başka yerde olmayan semtlere gidin.  Elit kesimlere değişiklik şart ama
(2,597 puan) tarafından
Katılıyorum,  inşallah eşimde ikna olur.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Senin paranla almıyor ya seni ilgilendirmez de
(2,597 puan) tarafından
Annem yaşında bir abla, kötü bir şekilde konuşmak istemedim ama sürekli aldığımizi takip etmesi ve eşin ne güzel yapiyor demesi bana cok garip geliyor sanki normal bir insan başkasıyla bu kadar ilgilenmez
+1 oy
önce (510 puan) tarafından
Sende gulerek bizimi takip ediyosun de 
0 oy
(13,228 puan) tarafından
aboo fena takmış size. bence görüşme bu kadınla. belli ki kıskanmış 
(2,597 puan) tarafından
Yok canim ne görüşmesi, sadece evlerimiz çapraz bir sekilde. Bir yere giderken merhaba,  meraba
0 oy
(6,795 puan) tarafından

Bizdede var öyle biri. Eşim hakkında yorum yapan. Çatlasın napayım diyorum bende :)

Yalnız bizimki kıskançlıktan eleştiriyor.

(2,597 puan) tarafından
Ya sence bir daha konu acarsa nasil kırmadan susturabilirim, çünkü rahatsız oluyorum bu konuda
(6,795 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa başına sürermiş :D eşim kızıyor şöyle böyle cevap ver diye ama ben bişey diyemiyorum :D eski nickin neydi ?
(2,597 puan) tarafından
Anakiz, pek aktif degilim ben :)
(6,795 puan) tarafından
Bildim canım ☺️
0 oy
(4,262 puan) tarafından
Kendi kocan almıyor mu benim kocamın evine aldıklarına taktın hayırdır bacım derim yani 

Ne anlıyorlar böyle o ne almış ne getirmiş diye takip etmekten hasetlik resmen 
(2,597 puan) tarafından
Bende cok rahatsizim, nasil tepki verecegim şaşırdım çünkü ben kimseye karışmayan kendi halinde biriyim, muhabbet bile etmem konu komşuyla. Böyle dikkatle izlenmek rahatsızlık verdi
(4,262 puan) tarafından
Bence artık biraz katı dille konuşma zamanı gelmiş o komşuyla
0 oy
(11,546 puan) tarafından

Kem gözlü bence nazar değdirecek :D

(2,597 puan) tarafından
Kiz deme,Allah korusun,  masmavi gözü var zaten :))
(21 puan) tarafından
Oo bide mavi gözlü aman uzak dur :d
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Maalesef alışık olmadıkları için kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Bende de var bahçemiz başka tarafa bakıyor çok şükür sürekli görmüyor yaptıklarını çamaşır olsun soba boşaltmak falan. Beni geçtim öyle olan başka birini daha konuşuyordu çok kötü hissettim uzun süredir görüşmüyorum. Sen de görünce lafı ağzına tık sussun bence. Pek anlayacak tipler olmuyor genelde ama
(2,597 puan) tarafından
Mesela ne diyebilirim, kaba konuşmak istemiyorum cunku beceremem ama rahatsizliğımida belli etmek istiyorum
(3,603 puan) tarafından
Rahatsız edici insanlara iyi olmak zorunda değilsin. Yani kır demiyorum ama tepkini görsün. Ne bileyim ee ne varmış bunda, sen de sürekli camdasın heralde her saniyemizi biliyorsun gibi şeyler söyleyebilirsin. Kendi halimdeyim demişsin ya öyle olunca daha çok merak ediyor insanlar. Neyse bizle ilgisi yok diyip bırakmıyorlar. Bende öyleyim de her şeyi soruyorlar denk düşünce
(2,597 puan) tarafından
Birseyler demem lazim belli , yoksa susmaz
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Bir kere daha böyle konuşursa ağzının payını ver ki gözlerini çeksin üstünüzden. Kem gözlü belli ki. Normal bir insan kimsenin poşetinde ne olduğuna attığı çöpe bakmaz
(2,597 puan) tarafından
Bir dahakine " Maşallah abla işin gücün yok sürekli bizi mi takip ediyorsun desem yerinde olir mu?gereksiz kırgınlık olsun istemiyorum ama rahatsızım
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Vardır öyle mahallenin muhtarı kadınlar her yerde. Benimde aynı kattan komşum gelenimi gidenimi evime gelen kargoları takip ediyor. 5 senedir taşınmadı da kurtulamadım.
(2,597 puan) tarafından
Evet bu ablada takipte, bir zarari olmasin varsın takip etsin ama normal midir degil midir bilmiyorum ki
(1,028 puan) tarafından
Hayır canım kesinlikle normal değil. Nefret ederim öyle tiplerden
0 oy
(17 puan) tarafından
bizimde var boyle yaşı büyük bir komşu benimle pek konuşmaz eşimle daha çok konuşmaya çalışıyor gibi belki de ben öyle hissettim dışarı ciktigimizi felan hep görüyor gözetliyor soruyor görünce nereye gittinizde geldiniz hemen diye bize gelmişti oturmaya eşiyle ben çağırmak istemedim oda farketti bunu kendini zorla davet ettirdi asla sevmiyorum bu arada kadını, biseyler anlatiyor ama hep eşimin adını soylererk ona anlatıyor eşide hiç konusmuyor çok tuhaflar ben öyle bir hareket yapsam eşim bana baya kızar belki arada baya yaş farkı var adamda baya medeniyse ondandır bilemiyorum ama ben çok rahatsız oldum. Bide eşimin gözü kizarikmis gözüne ne oldu diye sordu bende seninde gözünden hicbirsey kaçmıyor dedim. E göz ya diyor ama baya sinirlendim eşime dedim kendimi ***** gibi hissediyorum bu ne böyle göz sonuçta sen bir erkeğin gözünün içine nasıl bakabiliyorsin ki gözü kizarik felan da değildi.  Senin postunu okuyunca kendimi gördüm bir an  çok sinirler bence başkalarının hayatlarında gözleri kalıyor kıskançlıktan sen bol bol nazar duası oku. 
(2,597 puan) tarafından
Cok haklısın duygularında sende,  teşekkür ederim yorumun için. Gelir gelmez okuduk bizde, Allah akıl fikir versin.  Eşimde dalga geçiyor daha benden bisey isteme git ekmek al gel diye. Hakikaten daha alışveriş yapasim gelmiyor ya
0 oy
(2,881 puan) tarafından
MasaAllah de teyze, senin ki yapmiyor mu de :))
(2,597 puan) tarafından
Eşini hiç gormedim o yuzden yanlış birsey demek istemiyorum gerci ben pek dışarı cikmam belki akşam geliyordur eşi
0 oy
(20,574 puan) tarafından
Nazar duası oku bol bol bnim eşimde aynı çok söyleniyo ağızları torba değilki büzesin duaya sığın
(2,597 puan) tarafından
Allah korusun , aynen bundan sonra duasiz adim atmamak lazim
0 oy
(275 puan) tarafından
Bizimi takip ediyorsun surekli yorum yapıyorsun de
(2,597 puan) tarafından
Böyle söylemek daha iyi, bir daha konuşmaz heralde. Inşallah dememe gerek kalmaz
(275 puan) tarafından
Bir daha aynı sekilde konuşursa lafını esirgeme
0 oy
(10,420 puan) tarafından
Mahallenjn MOBESE kamerası teyze :D 
önce (2,597 puan) tarafından
Aynen :)
0 oy
(23 puan) tarafından
Yaşı büyük teyzeleri takmam he öyle der geçerim ama aynı şeyi yaşıtlarım konuşursa cevabını veririm 
0 oy
(2,690 puan) tarafından
Diyemez yaşı kaç olursa olsun kadın sonuçta. Ne öyle işi gücü yok kacamı mı takip ediyor. Derdim iyi valla kocamdan benden çok haberin var abla, gözün üstünde belli diye. Sonrada selam bile vermezdim
Aynı düşünüyorum,  gözü bile olmasa elalemin adamını takip eden biri bana hiç bir konuda güvenilir gelmiyor
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Benimde eşimin çok düşünceli ve anlayışlı olduğunu söylerler. Yüzlerine boş boş bakarım. Bazende onlar söyler ben 5 ekler anlatırım. Milletin ağzı çuval degil ki büzeyim. 
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Kaynanam mevlüt vermisti yengesi teyzesi bilmem neyi habire bnm eşimi soruyordu snra herkes dağıldı bir konu açıldı tartıştık ben sizin kocanisi soruyormuyum sizene benim kocamdan demiştim sinirler 
Çok haklısın bende diyicem sanane gibisinden
0 oy
(944 puan) tarafından
Ay olmam mı hiç.. Valla terslemek istersen bir ton laf var da, yaşı büyük ayıp etmek istemiyorum demişsin, gülümseyip geçerdim ben. Tepkisiz böyle afedersin mal gibi biraz da sen kimsin der gibi. Tepki alamayınca genelde seninle konuşmayı kesiyorlar. Arkandan dedikodunu yapar ama söyleyeyim. 
Umursamayim diyorum,  surekli izliyorum demesine takiliyorum, bir yerde kizicamda bakalim ne zaman

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 389 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 371 göst.
0 oy
36 cevap 951 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 211 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu

410,334 soru

12,340,131 cevap

39,576 kullanıcı

Kategoriler

...