0 oy
74 göst.
önce Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından
Bebegin dilinden anlamamaya basladim oysa bu ikinci yani kzlar 2 aylık olana dek herşey yolundayken  artık sanki süt az  mesela az emiyor eskisi gibi emmiyor saatinde fakan cisi bugün 4 kez bez aldm sadcee  2 si doku gibiydi kaka desen 6 7 günde 1  ben reglide oldum azalan süt iyicede azaldı sanki göğsünü skinca geliyor süt  ama yetmiyor mu ki biraz önce beni emmek istemedi Gazi var sandim  sonra elini ememiyordh ağlayıp uyumadı  30 CC mama yaptım az vereyim bakayım diye onu içti  emzik versem onuda emiyor uykuya geçip yerinenkoyu nca uyanıyor Gazi da yok gibi açlık mı süt mu az neyi var bilmiyorum ben çok yoruldum    artık mamayı devam edeyim az olan sutemi bikmiyorum bu ay kilosu 3 aylık kontrolde az olsa mama başlayacaklar zaten ama ben işin içinden çıkamıyorum 2 çocukla olmak ne zormuş 

3 Cevaplar

0 oy
önce (14,835 puan) tarafından
Primacı sen değil misin kız 

Hele dur bismillah noldu pes ediyorsun bacım kendine gel bismillah de stres de sütü etkiler belki meme reddi yapıyor farklı yöntemlerle emzirmeye devam et daha küçük emdikçe gelir süt çoğalır 

Bende 5 ay oldu hatta 6 ya gireceğiz bir kaç güne doğum yapalı çok zorluğunu çektim hala çekiyorum :( destek olmayınca bir hayli zor geçiyor günler 
önce (195 puan) tarafından
Aynen ya  çocuklara da evede yetişemiyorum kendim desen perisanim uykuda günde bir kaç saat.   Aslinsmda son bir kaç güne kadar iyiydik stres falan yaptım bebeğide anlamamaya basladim çok zorlanıyorum  bide
Dinlenmeye çalış ev işi her zaman olur kendini çok yorma canım ya da destek iste çevrenden. Ben ikisini de başaramadım ne desteğim oldu ne oturabildim:( şükür idare ediyoruz
Bendede durum aynı ya yetemiyorum hiç evi suprmek temizlemek bike imkansiz hale gekiyor sanki artık basım dönüyor
Ek gıda sürecini zaman zaman fırsat buldukca bana yazar msin canm neler verdiğini falan yani bu ikinci bebeğe verdikçe
Ah canım ah Allah yardımcın olsun
Tabi yazarım xanım Fırsat buldukça
-Reklam-
0 oy
önce (13,231 puan) tarafından
Mama miktarını arttır bir sağım yap Bi De kaç cc çıkar sütün 
Bilmiyorum ki canm saginca var ikisindede azda olsa var yani  ayın 16 sından beri bebeği anlamıyorum sanki
Mama ya alissa beni bırakmaz mı emmeyi lansinoh biberon var sadece
önce (13,231 puan) tarafından
Bırakmaz dönüşümlü gideceksin böyle daha mı iyi canım
Tabiki iyi değil ama doktora sordum 2 aylık asisindayken ama beni anlamadı çünkü ozamankilosu iyiydi  aşıdan bir kaç gün önce boyke sorunlar yaşadık anlattım dedikinbol bol su iç 3 aylık kontrolde durumuna bakalm mama verme dedi şimdilik  ama mecbur aldrdim insan kendisini bikiyor
0 oy
önce (1,692 puan) tarafından
Regl dönemlerinde süt azalıyor sen ısrarla emzirmeye devam et ama mama da ver azaldığını düşündüğün zamanlarda Allah kolaylık versin 
Evet canm biberon lansinoh
Ben philips avent kullanmistim ama lansinoh da meme reddi yapmiyor diyorlar insallah en kisa surede atlatirsin bu sureci bol bol sütün olur❤️
İnşallah canm ya çok yprandim  boyke
Düzenli de yemek vs saatinde yiyemiyorum artk iyice tükendim süt nasıl olsun ki  yani
Allah yardımcın olsun canım inşallah hemen düzelir düzenin de bir an önce oturur benim de son 6 haftam kaldı 2 çocuklu hayata☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 127 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,366 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.

409,868 soru

12,322,770 cevap

39,011 kullanıcı