+1 oy
321 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,254 puan) tarafından
4  senedir açarım bu postu engelli memurluk atamaları var tercih yapacağız ablaları kardeşleri şu garibimide dualarınıza da katarmısıniz zor hayatı biraz rahatlar inşallah hayırlısı ve kolaylıkla memurluga atanır yavrum amin kim bilir birinize komşu oluruz tüm Türkiye tercih yapacagiz

9 Cevaplar

+1 oy
(53,088 puan) tarafından
kim icinde dua kabul olur inşallah 
(1,254 puan) tarafından
Oğlum için canım resim atacaktım olmadı
-Reklam-
+1 oy
(14,954 puan) tarafından
Dayısı var mı dayısı abla :D 

Şaka bir yana Allah gönlünüze göre versin ❤️
(1,254 puan) tarafından
Yok ablam Allah'tan başka kimsemiz yok bide dua eden sizler inşallah 85 puanı var ama
(14,954 puan) tarafından
Allah bize yeter o en  güzel vekil ❤️
(1,254 puan) tarafından
Amin aynen balım
+1 oy
(442 puan) tarafından
Allah gönlünüzdeki ıstegınızı nasip etsin insallah 
(1,254 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
+1 oy
(1,832 puan) tarafından
Rabbim hayırlısıyla en güzel kapıları açsın, en kisa zamanda atanır inşallah ❤️
(1,254 puan) tarafından
Aminnn Allah razı olsun güzel duan için canım
+1 oy
(838 puan) tarafından
Rabbim inşallah bu mübarek günlerde kimin ne dileği varsa nasip etsin seni de inşallah kardeşim 
(838 puan) tarafından
+1
İşte rabbimin en güzel mucizesi ve sizin Allah'tan ümit kesmeyişiniz  rabbim cefalarını boşa çıkartmasın inşallah biznillah ataması olacak Müjdeli haber alıcaz
(1,254 puan) tarafından

Bugün sonuçlar açıklandı ve atamadık yazısı çıktı sayfada yine olmadı vardır hakkında hayırlısı 

(838 puan) tarafından

Gerçekten çok üzüldüm nasip inşallah bir dahaki sefere inşallah rabbimin izniyle çıkar ataması 

(1,254 puan) tarafından

Bizde üzüldük ama 90 puan en düşük alım çok saçma geliyor bana Özel çocuklar yüksek puan alamaz sınava bile gerek duymaları lazım zaten hayata 1 sıfır yenik başlıyorlar Uygun olan yerlere yerlestirseler 90 ne ya zaten 90 alacak kapasiteleri olsa özel olmazlar canı sağolsun diyip 2 senede 1 açılan sınava çalışmaya devam edeceğiz hayırlısı canım 

(838 puan) tarafından

Ne yazıki ülkede zere adalet yok olsaydı eğer her iki sınıftan insanları bir tutmazlardı Allah büyüktür rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah dualarım sizinle inşallah 

+1 oy
(97 puan) tarafından
Canım bugunden itibaren her gün vakia suresini oku rabbimden helalinden rızık iste ve bu rızkı ihityacı olan insanlara vermeyi nasip eyle diye dua et canım oglunada hayırlısıyla kolaylıkla memurlugu nasip eyle rabbim diye dua et allahın izniyle oglun memurluyu alacak atanınca bana haber edersen sevinirim :)))
(97 puan) tarafından
Tamam canım insallah ne zaman olucak
(1,254 puan) tarafından
27 si son tercih için Şubat'ın ikinci haftası tahmin ediliyor devletin gönlüne kalmış artık
(97 puan) tarafından
Hadi insallah hayırlı haberlerini bekliyorum
(1,254 puan) tarafından

Güzel haber vermek isterdim ama olmadı malesef atanamadi oğlum hayırlısı 

(97 puan) tarafından

Şer bildigimizde hayır vardır belkide daha güzel kapılar acılacak Rabbim bol kazanclı hayırlı iş kolaylıkla nasip etsin insallah

0 oy
(1,662 puan) tarafından
Ahhhh geçen günkü yorumdan sonra her duamda ilyas kardeşimiz de var rabbim sağlıkla selamete erdirsin varlıkla zekatlar verdirsin insallahhh ilyas kardesime hakkında hayırlı rızık kapıları açılsın rabbim çektiklerinin yüzü suyu hürmetine sabilerin günahsızların yüzü suyu hürmetine gönlündekini hakkında hayırlısı edip nasip etsin inşalllahhhh aminn ecmain
(1,254 puan) tarafından

Yağmur olmadı be yine atanamadi garibin yüzü gulermi neyse hayırlısı 

(1,662 puan) tarafından

Deme ablam :(((((( rabbimin vardır bir bildiği daha hyırlı işler ile mükafatlandıracak demek ki. Rabbimin sevdiği kulu nasıl sınamasın belkı olmuyor diye üzüldüğümüz hayır sandigimiz şeylerin ardinda şer yatiyor da o yüzden vermiyor rabbim sevdigi kuluna bende inan çok üzüldüm şu an ablam :(( 

(1,662 puan) tarafından

Beddua etmem asla ama düşük puanla atananlar bile var kim ilyas kardeşimin hakkini yiyorsa rabbim yanlarina koymasın rabbim birakmasin hakkını yiyenlerde 

(1,254 puan) tarafından

Herkes isyanda 95 puan alan bile atanamamis bide tören yaptılar kalbimden çok şey geciyor ama dilime vurmak istemiyorum balım hayırlısı diyeyim en iyisi 

(1,254 puan) tarafından

Canı sağolsun kuzum rabbim en güzel yerlere getirecek inanıyorum geciktiriyorsa guzelleştiriyordur inşallah,:(((

0 oy
(438 puan) tarafından
Rabb'im inşallah hayırlı kapılar açar oğlunuza. Emeklerinin karşılığını hakeden herkes alsın (amin) ❤️
(1,254 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
(7,952 puan) tarafından
Rabbim en güzel yere nasip etsin canım . Geçen sene dolandırıcılık gelmiş başınıza naptınız acaba paranız geri geldi mi merak ettim 
(1,254 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım Yok kuzum şikayetçi olma diye polisler demişti başın belada kalır demişler eşimde ısrarla şikayetçi oldu ama hiç Bir sonuç çıkmadı sıra cokmus dava sıraya girmiş güya adamlar çıkmıştır bile Allah a havale ettik

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 199 göst.
+1 oy
5 cevap 145 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zenan. (611 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 189 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BekleyenAnnesi (1,117 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 167 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu