Bugün sonuçlar açıklandı ve atamadık yazısı çıktı sayfada yine olmadı vardır hakkında hayırlısı
Gerçekten çok üzüldüm nasip inşallah bir dahaki sefere inşallah rabbimin izniyle çıkar ataması
Bizde üzüldük ama 90 puan en düşük alım çok saçma geliyor bana Özel çocuklar yüksek puan alamaz sınava bile gerek duymaları lazım zaten hayata 1 sıfır yenik başlıyorlar Uygun olan yerlere yerlestirseler 90 ne ya zaten 90 alacak kapasiteleri olsa özel olmazlar canı sağolsun diyip 2 senede 1 açılan sınava çalışmaya devam edeceğiz hayırlısı canım
Ne yazıki ülkede zere adalet yok olsaydı eğer her iki sınıftan insanları bir tutmazlardı Allah büyüktür rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah dualarım sizinle inşallah
Güzel haber vermek isterdim ama olmadı malesef atanamadi oğlum hayırlısı
Şer bildigimizde hayır vardır belkide daha güzel kapılar acılacak Rabbim bol kazanclı hayırlı iş kolaylıkla nasip etsin insallah
Yağmur olmadı be yine atanamadi garibin yüzü gulermi neyse hayırlısı
Deme ablam :(((((( rabbimin vardır bir bildiği daha hyırlı işler ile mükafatlandıracak demek ki. Rabbimin sevdiği kulu nasıl sınamasın belkı olmuyor diye üzüldüğümüz hayır sandigimiz şeylerin ardinda şer yatiyor da o yüzden vermiyor rabbim sevdigi kuluna bende inan çok üzüldüm şu an ablam :((
Beddua etmem asla ama düşük puanla atananlar bile var kim ilyas kardeşimin hakkini yiyorsa rabbim yanlarina koymasın rabbim birakmasin hakkını yiyenlerde
Herkes isyanda 95 puan alan bile atanamamis bide tören yaptılar kalbimden çok şey geciyor ama dilime vurmak istemiyorum balım hayırlısı diyeyim en iyisi
Canı sağolsun kuzum rabbim en güzel yerlere getirecek inanıyorum geciktiriyorsa guzelleştiriyordur inşallah,:(((
1,508,617 soru
24,621,027 cevap
364,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın