+1 oy
172 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,199 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
4  senedir açarım bu postu engelli memurluk atamaları var tercih yapacağız ablaları kardeşleri şu garibimide dualarınıza da katarmısıniz zor hayatı biraz rahatlar inşallah hayırlısı ve kolaylıkla memurluga atanır yavrum amin kim bilir birinize komşu oluruz tüm Türkiye tercih yapacagiz

9 Cevaplar

+1 oy
önce (51,567 puan) tarafından
kim icinde dua kabul olur inşallah 
önce (1,199 puan) tarafından
Oğlum için canım resim atacaktım olmadı
-Reklam-
+1 oy
önce (14,834 puan) tarafından
Dayısı var mı dayısı abla :D 

Şaka bir yana Allah gönlünüze göre versin ❤️
Yok ablam Allah'tan başka kimsemiz yok bide dua eden sizler inşallah 85 puanı var ama
önce (14,834 puan) tarafından
Allah bize yeter o en  güzel vekil ❤️
Amin aynen balım
+1 oy
önce (247 puan) tarafından
Allah gönlünüzdeki ıstegınızı nasip etsin insallah 
Amin Allah razı olsun canım
+1 oy
önce (1,692 puan) tarafından
Rabbim hayırlısıyla en güzel kapıları açsın, en kisa zamanda atanır inşallah ❤️
Aminnn Allah razı olsun güzel duan için canım
+1 oy
önce (629 puan) tarafından
Rabbim inşallah bu mübarek günlerde kimin ne dileği varsa nasip etsin seni de inşallah kardeşim 
İnşallah inşallah nasip etsin rabbim hayırlı haberlerini bekliyorum hayırlısıyla
+1
İnşallah hep beraber bi seviniriz tüm Türkiye tercih yapacağız 30 tane birinize komşu olayım ya
İnşallah Allah büyüktür asla ümit kesilmez ❤️
22 yaşına hiç kolay getirmedim yaşamaz dediler yaşadı yürümez dediler yürüdü hiç ümidimi kesmedimki Rabbim neyler neylerse güzel eyler
+1
İşte rabbimin en güzel mucizesi ve sizin Allah'tan ümit kesmeyişiniz  rabbim cefalarını boşa çıkartmasın inşallah biznillah ataması olacak Müjdeli haber alıcaz
+1 oy
önce (16 puan) tarafından
Canım bugunden itibaren her gün vakia suresini oku rabbimden helalinden rızık iste ve bu rızkı ihityacı olan insanlara vermeyi nasip eyle diye dua et canım oglunada hayırlısıyla kolaylıkla memurlugu nasip eyle rabbim diye dua et allahın izniyle oglun memurluyu alacak atanınca bana haber edersen sevinirim :)))
Allah razı olsun okuyacağım inşallah duayida edeceğim bi atansin hepinize yazacağım hep beraber sevineceğim inşallah canım
Tamam canım insallah ne zaman olucak
27 si son tercih için Şubat'ın ikinci haftası tahmin ediliyor devletin gönlüne kalmış artık
Hadi insallah hayırlı haberlerini bekliyorum
0 oy
önce (1,539 puan) tarafından
Ahhhh geçen günkü yorumdan sonra her duamda ilyas kardeşimiz de var rabbim sağlıkla selamete erdirsin varlıkla zekatlar verdirsin insallahhh ilyas kardesime hakkında hayırlı rızık kapıları açılsın rabbim çektiklerinin yüzü suyu hürmetine sabilerin günahsızların yüzü suyu hürmetine gönlündekini hakkında hayırlısı edip nasip etsin inşalllahhhh aminn ecmain
Ağlattı bu yorumun beni Allah razı olsun kardeşim amin inşallah güzel haber alıp aglayarakta post açarım ne güzel yer vermişsin evladima rabbim senin kuzununda güzel günlerini göstersin balım amin
Sen yagmursun demi 1tane oğlu olan uzun boylu güzel kadın yanlış hatirlamiyomdur İnşallah:)
+1
Aminn aminnn aminnn ablacigimm evet o yum cokkk tesekkur ederiim ❤️❤️
Tez vakitte mutluluktan olsun o gözyaşların insallah
0 oy
önce (418 puan) tarafından
Rabb'im inşallah hayırlı kapılar açar oğlunuza. Emeklerinin karşılığını hakeden herkes alsın (amin) ❤️
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
önce (7,737 puan) tarafından
Rabbim en güzel yere nasip etsin canım . Geçen sene dolandırıcılık gelmiş başınıza naptınız acaba paranız geri geldi mi merak ettim 
Amin Allah razı olsun canım Yok kuzum şikayetçi olma diye polisler demişti başın belada kalır demişler eşimde ısrarla şikayetçi oldu ama hiç Bir sonuç çıkmadı sıra cokmus dava sıraya girmiş güya adamlar çıkmıştır bile Allah a havale ettik

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 94 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BekleyenAnnesi (802 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 144 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1kalpde_2can (188 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 152 göst.