+2 oy
238 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,373 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz 

Benim minik uyudu büyük minik dedesiyle savaş veriyor çok mutlu bende sigara içmeye kaçtım felaket şekilde uykum var dün gece 3 e kadar oturduk   babamla hasret giderdik iyice dolmuşum onu fark ettim çünkü benim babam benim en iyi sırdaşım dı tekrar barışmak Bana çok iyi geldi daha kimse yıkamaz beni tekrar kendime geldim Rabbime şükürler olsun 

LOHUSALIK TA NEYMİŞ 

2 BEBEYLE BU KADAR OLDU 

Azıcık kenarından yandı görmezden gelin lütfen 

image

7 Cevaplar

0 oy
önce (7,891 puan) tarafından

Babanla barışmana inanılmaz sevindim cnm . Hayattayken değerini bilmek ne güzel. 

Eline sağlık maşallah nazar değmesin :)

önce (4,373 puan) tarafından
+1
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
-Reklam-
0 oy
önce (133,756 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
yürü beee lohusaligin viz geldigi tek hatunsun büşüm❤️❤️ cuma gunu kahce icmeye gottik arkadasla biri ikiz dogurmus bi kiz bi oglan 2 haftalik dedi el kadar bebeyi oturtturdu masada cinnet geciriyodum
önce (54 puan) tarafından
Ayy valla içim cız etti caksaydin ağzına bı tane ya
önce (54 puan) tarafından
Ah el kadar daha bu ne genislik ya bebebgim 6 ayliken oturtmuyirdum korkuyordu
arkadasim karisma polislik oluruz dedi uyardim uyardik ama kadin benim bebegim dedi
o kadarda tatliydiki garibim basini bi saga dusuruyo bi sola daha yeni dogmus el kadardi fotoda iri durduna bakma15 hunluk bebekdi ufacikdi inanki
önce (3,232 puan) tarafından
Ayyy cok üzüldüm. Fotoyu gormedim ama
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Ya hem iyi kalplisin hem çok güzelsin hemse hamaratsın maşallah bende babamla küs degilim ama üvey annem sagolsun iyive aramızı açtı 2 sene önce görüştüm en son
0 oy
önce (2,548 puan) tarafından

Kız şu ruh halinin zekatını ver de nasiplenelim ahahah:D<3 Maşallah senin ruh enerjine de gücüne de. En az bu kadar güçlü ol inşallah. Vuslatın da daim olsun babanla 

0 oy
önce (3,517 puan) tarafından
Maaşallah saba kuzu 

Çok güzel görünüyor 

Ben cocuklarla ugrasiyorum valla 

Çok yorgunum duş alıp uyumak istiyorum 
0 oy
önce (20,548 puan) tarafından
Ellerine sağlık maşallah sana
0 oy
önce (2,266 puan) tarafından
Aleyküm selam cnm. Eline sağlık. Baba gibisi varmı ya :( benimki 15 sene oldu vefat edeli

Çay kahve olaylarımız tek tek bitti. Eşimle limoniyim, üstüne de 3 erkek çocuk yaramazlık ve aşırı iştahsızlık.. Kendimi İstanbul a annemin yanına savurasım var.

Nazar edicez seni diye korkuyorum..maşAllah sana

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 283 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 127 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (132 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 302 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (132 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...