0 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (809 puan) tarafından

Kızlar 5 senelik evliyiz 2 tane çocuğumuz var eşimle geçen seneye kadar eften püften şeylere bile kavga ederdik kavga dediysem eşim bağırır çağırır ben pek bişey demezdim dediğim an daha büyürdü olay geçen sene tam da bu zamanlar saçma bi olay yüzünden yine kavgaya tutuştuk ama baya büyük bi tartışma oldu ben annemlere gittim geri gelip aldı ondan sonra ufak tartışma harici bişey olmadı gelelim konuya geçen gün otururken eşime önceden böyle böyle şeyler yaptın diye anlattım yani daha doğrısu bir arkadaşıma kocası böyle böyle yapmış dedim kendi yaptığını anlatıp nabzını ölçmek için işte kocasını kastederek o da abartmış canım haksız falan dedi kocam çok çabuk unutan birisi sonra bende bu kocanın adı ne bil dedim ney dedi seni sana anlattım dedim ben gerçekten böyle şeyler mi yaptım dedi evet dedim büyük tartışmalar yaşadığımızı biliyorum ama konusu bile aklımdan çıkıyor dedi baya bir sessizlik olduktan sonra ben artık senle kavga etmek tartışmak istemiyorum dedi  neden dedim bilmiyorum sana bağırmak kızmak içimden gelmiyor dedi açıkça açıklasana dedim bilmiyorum işte yüzüne bakınca ciddiyetim gidiyor ne kadar kızgın olursam olayım yumuşuyorum dedi ben o gece mutluluktan uyuyamadım sonra kendi kendime acaba bıktığı için mi yoksa hatalarının farkına varıp kırmak istemediği için mi yapmıyor diye düşündüm sizce neden böyle bişey demiştir dediğim gibi yine tartışma oluyor ama eskisi gibi beni zorlamıyor şunu yap bunu yap diye kendi halime bıraktı kendin istersen yap yapma diyor hep :)

3 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Canım takati kalmıyor ugraşası gelmiyor kavgayla gürültüyle insanın bi zamandan sonra bizde büyük kavgalar ederdik şimdi inan birbirimizle ugraşmak bile bizi üşendiriyor :d
(809 puan) tarafından
Ay tam tersi oldu eşim sakin ben sinirliyim bu aralar ama ne dersem diyim asla ciddi karşılık vermiyor akşam çocukların birini sen birini ben uyutalım dedim geldi biraz uyutmaya çalıştı sonra uyumuyor bu diyip balkona çıktı kızdım baya hiç bi işe yardım etme zaten falan diye gelip şaka yaptı ben somurttukçs daha çok şaka yaptı her şeye böyle yapıyor ama artık bazen tahammül edemiyorum iki çocuk çok yoruluyorum belki onun farkında olduğu için bölgedir diye de düşünüyorum :)
önce (21 puan) tarafından
Ay erkeklerde yardımın z si yok eşime diyorumki en azından yedigin tabagı kaldır hep tamam diyor gece yine yemis tabagı oldugu gibi bırakmıs cekirdek citlet cat cat cat bırakır ay gene sinirlerim tepeme cıktı bosver sinirlenmedigi daha iyi birde omun car car sesini cekme :d
-Reklam-
0 oy
(5,187 puan) tarafından

Dertli gibi çek pampaaaaa:D

(809 puan) tarafından
Anlamadım desem :)
(5,187 puan) tarafından
Kız çok şükür halletmişsiniz onu diyorum erkekler belli bir süreden sonra tabularını yıkıp orta yolu buluyorlar eşinde öyle olmuş kıymetini anlamış diyorum
(809 puan) tarafından
Ha anladım canım şimdi ya önceden çok sert bi insandı benim dediğim olacak tarzda bi insandı gezmemizi yiyip içmemizi eksik etmezdi ama iyilik yaptığı kadar da kötülük yapardı yani lohusalığımds özellikle neler neler yaptı neler duydum hala aklımdan çıkmaz hepsi tamam ama o zaman benim çok desteğe ihtiyaçım vardı ve eşimden bekliyordum eşimde destek yerine köstek oluyordu geçen dedim hatta lohusayken yaptıklarını bende o zaman yeni düzene girmiştim ilk defa böyle bi durum gelmiş başımıza bende afalladım o dönem dedi
0 oy
(297 puan) tarafından
Keşke böyle dertlerim olsa keşke eşimde böyle bana kıyamasa 
(809 puan) tarafından
Dert demedim canım çok şükür dertli günlerim bitti inan bende çok çektim geçen seneye kadar hele lohusalıkts herkes el bebek gül bebekken ben bir sürü laf duydum küs kaldım zehir gibi geçti o günlerim ama bir senedir rahatım şükür dediği şey aklıma takıldı sadece uğraşmak istemediği bıktığı için mi yoksa kıyamadığı için mi diye aklıma düştü
(297 puan) tarafından
Sana kıyamıyorum demesi bile yeterli yüzüne bakınca diyor ben neler çektim bacım roman olur yazsam bende beklıyorum cicek bahçeleri sükür diceğim günleri

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 315 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busbus24 (3 puan) tarafından soruldu
+6 oy
24 cevap 989 göst.
0 oy
6 cevap 397 göst.
0 oy
6 cevap 262 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,719 puan) tarafından soruldu

410,334 soru