+3 oy
232 göst.
önce Diğer kategorisinde (694 puan) tarafından

Sanırım bugün beni hiç birşey mutlu etmeyecek. Bugün huysuz ve mutsuz uyandım enerjimi yükseltmek istiyorum ama yerimden kalkmak istemiyorum açız kahvaltı hazırlamaya bile isteğim yok. :'(

Sizde durumlar nasıl?

18 Cevaplar

+4 oy
önce (3,542 puan) tarafından

Evet dünyadaki hiç bir şey seni mutlu etmeyecek. Hemen kalk bir abdest al kuşluk namazı mı şükür namazı mı kıl birini. Zikirlerini çek aç ellerini dua et rahatça Kahvaltı hazırlarken de aç inşirah dinle anlamını düşünerek. Rabbim ferahlık versin❤️

Çay demledim parka gideceğiz oğluşla orda yaparız kahvaltımızı. Bende de dışarı çıkma fobisi var :D

önce (694 puan) tarafından
Namaz da olmasa nasıl ferahlayacak insan oglu iyiki ibadet var❤️
-Reklam-
+2 oy
önce (13,278 puan) tarafından
Kevok :) mehmed uzunun bir kitabında ana karakterin adıydı. Kız baş ağrısı ile başladım ya ben :,)
Benimde bas agrisi var.
+1 oy
önce (3,480 puan) tarafından

Bende yerimdeyim hala belim ağrıyor:(

Benimde kötü geccek gibi

Insallah başladığı gibi bitmez :((
+1 oy
önce (2,196 puan) tarafından
Bebeğimin uyumamasi, gogsumun kanaması. Bebeğimin büyüğünü de uyandırmış olması sıfır uykusuz ve aşırı gergin başladım. 
Off çok zor ya allah yardimcin olsun canım
önce (2,196 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
+1 oy
önce (9,636 puan) tarafından
Günaydın regllimin ilk günü ağrı ile uyandım baş ağrısı ile de uyumustum bu günün sonundan ne bekleyim:))
+1 oy
önce (2,206 puan) tarafından
Bugün izin günüm bir kuruş param yok ama çocuğum pijamasekeli karakterleri varya ondan çok istedi gideyim o uyanmadan ondan alayim diyorum kartla.

Sonra bide hiç ilacı kalmamış calpol parol vs salgin var zaten ortalıkta bide onlari alayım diyorum dursun kenarda bende onun için bişey yaptıkça mutlu oluyorum işte yada olmaya çalışıyorum şükür değip kendimi telkin ediyorum ama aslında bende mutsuzum.
+1 oy
önce (936 puan) tarafından
Mutsuz değilim yani özellikle bir mutsuzluk hissetmiyorum ama geri kalan herşeye bir tik de ben atayım. Tam neyseki bugün kocam evde diye seviniyorum sonra hasta olduğu aklıma geliyor :( 
+1 oy
önce (3,400 puan) tarafından

Daha uyuyup hafta başına uyanacağım bacım:D

önce (3,480 puan) tarafından
Ahsss sen bizden arkadasin :)
Ben hepinizden öndeyim
+1 oy
önce (346 puan) tarafından
Nereye kalkmıyorum bacım kafam çatlıyor ama misafir gelcek hemen fırladım birde ev görmeye gelcekler her yeri adan zye toplamam gerek iki çocugum var biri 8 aylık hiç durmuyor zaten hazırlık mı yapayım ev mi toplayayım şaşırdım 
+1 oy
önce (17,352 puan) tarafından
Temizlik ile. Temizlik yapacam bugün. Hava güzel. Sobayı sokup halıları biraz güneşe serecem. Şimdi savanlari kaldırdım suya bastım. Çamaşır var makinede ben bulaşık yikayana kadar makine de bitirir soba da söner. Odayı kaldırıp temizlik yapacam.
+1 oy
önce (14,847 puan) tarafından
Uykusuz tabiki gece 7 kez kalkmanın ardından sabah oldu:/
+1 oy
önce (12,770 puan) tarafından

Züpper başladım dişçideyim :woot: eşim evde bebelere kahvaltı hazırlıyordu ben çıktım

+1 oy
önce (149 puan) tarafından
Aynı ben de 7 gün önce oldu ağrı sinir stres mücadele ediyorum 
+1 oy
önce (18,186 puan) tarafından
Tatil olduğu için miskin ve anne evinde olduğum için mutlu 
+1 oy
önce (21 puan) tarafından

Bende de aynı durum relg oldum keyfim yok oğluma kahvaltı yaptırıcam daha temizlik yemek varda var ama yerimden kalkarsam ınsallah :D

0 oy
önce (1,104 puan) tarafından
Mecbur çocuklara kahvaltı hazırladım bende uykum var bebek uyudu ama bu kezde öbürleri rahat durmuyor 
0 oy
önce (288 puan) tarafından
Bütün odaları havalandirdim makina çamaşır astım ortalığı topladım kızı doyurdum çamaşır asacam sonra kendime kahvaltı hazırlayacam şimdilik bunları yaptık 
0 oy
önce (769 puan) tarafından
Berbat başladı benim içinde 1 ay önce ev almak için sözleşme yaptık evin içini baştan sona tadilat yaptırdık benim istediğim gibi herşeyi yeniledi eşim sağolsun tam eve giricez kendi evimi sattım bugünde yeni evimizi alacaz evin temelinin su çektiğini çürümeye başladığını su bastığını öğrendik apartmanın grubundan araştırdık çok sıkıntılı bina baya masraf yaptık ev sahibine 100 bin verdik kapora sözleşme yaptık çaya taraf 200 bin ceza öder diye şimdi almak istemiyoruz evi İstanbul'dayım deprem şehri şuan kadında zararı karşılayacağını söyledi sözleşmeye göre siz cayıyosunuz falan işler mahkemeye gidicek gibi kiraya çıkıcam evi komple topladım bitti resmen o kadar hevesle yaptırdım herşeyi parasına bakmadan benim evim diye o kadar kötüyümki napıcaz bilmiyorum gece nasıl sabah oldu onu bile bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 677 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 76 göst.
22 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
22 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,059 soru

12,329,347 cevap

39,180 kullanıcı

Kategoriler

...