+1 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından
Kızlar Merhaba size şöyle anlatayım Benim Görümcem Var 33 yaşında Ailesi istemediği halde bir evlilik yaptı ve maalesef eşi onu aldattığı için baba evine geri döndü olabilir her şey Biz insanlar için Kaderde ne varsa onu görürüz her neyse işte Biz 3 eltiyiz en büyükleri benim Biz kaynanama gideriz geliriz Yeri geldi evini toplanırız temizleriz önceden ama Görümcem artık ayrıldığı için ve bir kız olduğu için artık orası onu evi gibi benimsemesi gerekirken biz oraya gittiğimiz zaman  rahatsız oluyor kızı çocuklarımızı evden kovmaya çalışıyor Of niye geldiniz falan diyor işte oyuncaklarım elleme falan diyor Elinden gelse çocuk bizi kapıdan kovar çocuk diye Evet bir şey olmaz diyorsun insan  rahatsız oluyor yani mesela o evde yaşıyor orayı temizlemesi gereken kaynama bakması kayınpederine bakması gerekirken kendini böyle insan gözüne sokması gerekirken tam tersini yapmaya başlamış kaynanam mesela bizde bir tabak çorba gönderdi Yani bu çocuklarımız hasta oluyor hastaneden gelsek ya da böyle Akşam eve geç gelsek bize bir tabak çorba göndersek neden gönderiyorsun gelirleri bunu hak etmiyor işte sen safsın falan diyor bunu benim gözümün önünde yaptığı halde Mesela ben onu demiştim Hani Bak biz de anne yani şekille yardım ediyoruz Yapma dediğim halde işte siz gelip gidiyorsunuz evi temizlemiyorsunuz sizi çocuklarını sürekli buraya geliyor ki mesela bizim çocuklarımız orada büyüdü 5-6 yaşına kadar bizi istemiyor ama bizim hergun kaynanamın evine gidip temizlik yapmamızı beklıyor Biz gitmiyoruz hafta da bir ayda bir gitmeye başladık gitsek elimizi atarız evi temizler yemeği yapar hep beraber yeriz ama Görümcemin suratı sirke satıyor kaynanam bile bıkmış durumda siz olsanız Görümceniz o evde yaşarken gider yemeği temizlik yapar mısınız bu sekilde iken 

3 Cevaplar

+1 oy
(702 puan) tarafından
Böyle çocuklar ailed gördüğüyle hareket eder. Bencilliği görmüş ki bencilce davranıyor neyse. Kaynananın evinde yaşayan kızı var gidip temizlik yapmanız hata. Gittiğinizde birlikte yapar yer içersiniz ardınızı toplar temizlersiniz budur
-Reklam-
0 oy
(16,106 puan) tarafından
Kaynananın hatırına git ama temizlik falan yapma. Laf arasında da dile getir anne sirf sizin için geliyoruz ama görümcemin bizi istemediğini biliyorum o yüzden senin evinde rahat edemiyoruz artık de. Kendi mutsuzluğunun sorumlusu siz değilsiniz. Acısını sizden çıkarmaya hakki yok. 
0 oy
(184 puan) tarafından
Gerçekten forumda paylasilanlari okurken hayretler içinde kalıyorum. Yaşam o kadar biricik ve kıymetli, buradaki kadınlar nelere takılıp dert ediniyorlar. Bu konular üzerine uzunca tartsimalarda bulunuyorlar. Aile ilişkilerinde birbirine saygı esastır. Birini sevmek saymak için bir diğerini tenkit etmek dahası ondan nefret etmek hep bir tarafta durmaya çalışmak bana asla doğru gelmiyor.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 482 göst.
0 oy
15 cevap 385 göst.
3 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,145 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 300 göst.

Kategoriler

1,439,661 soru

23,668,594 cevap

309,389 kullanıcı

...