0 oy
57 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (268 puan) tarafından
Arkdaslar günaydın birkaç gündür diyetimi saldım poğaça börek kek devamlı yedim artık dur demeye baslamk istiyorum diyeti ne geri dönüyorum inşallah sizde durumlar ne acaba 

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,181 puan) tarafından
Bende diyetteyim ufak kaçamak oldu, bugünde diyetsiyene gidicem sağlam bir diyette baslayacam canim
önce (268 puan) tarafından
Ya ne gzl kaç kilosun cnm
75 canim :(( göbek yok basen var ondan kurtulsam rahatliycam
Ben diyet ve spor destekli gidiyorum ama insülin direncim olduğu için diyet yapamiyorum o yüzden diyetsene gidiyorum
-Reklam-
0 oy
önce (7,793 puan) tarafından
Neden bu sağlıksız şeyleri yeme ihtiyacı duyuyorsun ki? Diyet yapmana gerek yok bunları ve ekmeği yeme yeterli olur gibi. 
Ay vallahi cnm.bir an yiyi verdim birkc gundr ama daha düşünmüyorum
0 oy
önce (856 puan) tarafından
ben her seyin tadina baktim valla sutum ceker diye ama abartmadan yaptim ertesi gun ayni duzene dondum sen de yapabilirsin canim bozdugun gunleri unut :)
Normlde bukdr abrtmammda biraz dozunu kacirdim
önce (856 puan) tarafından
olsun bisey olmaz bugunden basla
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Diyet ödülü olarak sayabilirsin onları mesela bir hafta diyete uydun işte herşeyden kaçındın bir hafta sonra canının çok çektiği bişeyi yiyerek kendini ödüllendir ama nefsini de tut aşırıya kaçma böyle böyle kendini suçlu hissetmeden diyetine devam edersin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sinirlibayan (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 395 göst.
6 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 182 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (555 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,915 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...