+1 oy
139 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından
Eşimle 2.5 yıldır evliyiz. 19 aylık oğlum var. Eşimin ailesi kendi içlerinde olan herşeyi benden gizliyorlar. Eltimin eşinden kaynaklı çocuğu olmuyor. Tüp bebek mi ne yapacaklarmış ama bana anlatmıyorlar. Herkes herşeyi biliyor ama bana söylemiyorlar. Eşim dahil buna. O da sürekli bilmiyorum diyor. Görümcem yarın doğum yapacak. 2 oğlu var. Bu da 3 aylık olana kadar kaynanam hamileliğini bize söylemedi. Şuan hâlâ cinsiyetini bilmiyormuş. Sorduğumda göstermedi, bi kız diyorlar bi erkek diyorlar dedi. Son kontrolüne de 1 hafta önce gitmiş. Onda da büyüdüğü için görünmemiş dedi. Dün biberon almaya gittiler. Bi baktım pembe almış. Hiçbir şey demedim. Eşim de tam bir aileci. Her gün annesine gitsek yok demez. Kaynanam da annemleri kıskanıyor. Sırf annemlere yakınız diye. Bugün annemlere gideceksek eğer, bugün gitmeyin biz size gelecez diyorlar. Siz bu durumda olsaydınız ne yapardınız?

12 Cevaplar

+1 oy
önce (2,143 puan) tarafından
Ben umursamam ister söylesinler ister saklasınlar benimle ilgili değilse şeyime takmam. Bir de sizin bir yere gideceğinizi nerden biliyorlar ki biz gelicez diyorlar 
önce (293 puan) tarafından
Kocası diyordur nerden biliyorsun diye sorma :D
önce (20 puan) tarafından
@Sevgi344 tabii ki de eşim diyor :)
Asıl en buyuk dedikoducu erkekler
önce (2,143 puan) tarafından
O zaman eşine de söyleme gideceğinizi ona da sürpriz olsun.  Bir şey derse de her şeyi kendi ailene yetiştirdiğin için söylemek istemedim bu huyunu düzeltmezsen bundan sonra her şeyi son saniye duyacaksın de.
Yok esım benı bir yere götüreceği zaman kendi kafasında önceden karar veriyor bana da son dk soyluyor ama ailesinin benden önce haberi olabiliyor ya da annesinide her yere cagırıyor beraber gıdexegımız zaman
Aynen benim eşim de öyle. Mesela onlar geleceği zaman da aynısını yapıyor. Uzanıp dinleniyorken bizimkiler çıkmışlar geliyorlar diyor.
-Reklam-
+1 oy
Ay hepsi mi aynı olur ya bunlar evlenince ailesi olur ama biz bir sır versek hemen yayarlar n basta benim koca evımdekı her seyi aramızdaki her seyi annesine bacısına anlatıyor 
Benim eşim de öyle. Benim ailemdeki şeyleri bildiği an ailesine anlatır. Ama kendi ailesinin hiçbir şeyini anlatmaz
önce (1,894 puan) tarafından
Benimki de acaba ruhen bunalimdami derim çözemedim gizli saklisi yokdur
+1 oy
önce (1,560 puan) tarafından
Gizleseler ne gizlemeseler ne aslında sanki kötü bir yorum mu yapacaksın yada başka bişey mi hiç takma bacım annene gideceğin zamanda gitmeyin biz size gelcez derlerse al çocuğunu sen git eşin niye böyle yaptın derse de e ben dış kapının dış mandalı gibi kalıyorum ortamda sürekli Bi gizli şeyler en iyisi sen ananla rahat rahat otur çay kahve ikram et ben de annemlere keyfime bakayım de bak sonra eşin nasıl r yapıp anne bugün müsait değiliz kaynanama gidiyoruz diyor 
+1 oy
önce (66 puan) tarafından
Okuyunca bile sinir oldum ne kadar umrumda değil desende insan sinir olur ya biz de saklariz ama eşimden ve kayınbabamdan kaynanamla ikimizin arasında kalır çoğu şey sırdaşizdir çoğu konuda erkekler sır tutmak konusunda daha beceriksiz ama benden bişey gizleseler eşimle birlikte **** olurum heralde sende hiç umrunda değilmiş gibi yap 
+1 oy
önce (3,462 puan) tarafından

Bence eşin öyle olmasa bunların hiç birini takmazsın. Eşin yüzünden takıldığını düşünüyorum. Bizimkilerde öyle hiç merak etmem. Bir şey olsa saniyede hepsi duyar çok şükür eşim bunu hiç sevmiyor. Hep de suratlarına söyler. Sen kendine net bir sınır çiz söylenmeyen değil umursamayan kişi ol. Planınızı da kimse için bozma. Mesela yarın gelirsiniz biz gidiyoruz de kapat konuyu. Yapamam deme yap lütfen kendin için zamanla daha iyi hissedersin:)

+1 oy
önce (2,563 puan) tarafından
Isime gelir acikcasi kendjmi.onlardan soyutlucak ne guxel sebep iste bende isime bakarim.he anneme gitmeme etmeme laf ediyor yada gittgmi duyunca tas koyuyorsa bende hic birseyimj anlatmam yaptigimda ettigmde gorur anca 
+1 oy
önce (1,694 puan) tarafından
Bendende gizlerler ama eşim gelir bana anlatır:)))) aman söyleseler ne söylemeseler ne yeterki benim hayatıma müdahil olmaya çalışmasınlar
+1 oy
önce (3,493 puan) tarafından
Bizde de aynı şekilde oluyor 

Asla takmiyorum 

Artık 

Niye adam yerine insan yerine koyuyum ki
+1 oy
önce (19,829 puan) tarafından
Ben bı daha bişey sormam. Giderim oturur kimseye bişey sormam. Önüme bakar gelirim. Ya ben şu insanları anlamıyorum. Çocuk bı bunlarda mi var . Ne demek cinsiyetini söylememek. Buldumcuk denir böylelerine. Komik ve garipler. Annelere gidecek olduğunuzda öyle yapıyorlarsa annem hazırlık yaptı başka zaman bekleriz de kabul etme. Ayıp be. 
0 oy
önce (49 puan) tarafından
Yaa boşver söylemezlerse söylemesinler neden kendine dert ediniyosun ki bunları bende eşimin ailesinde olan çoğu şeyi bilmem bazen aylar sonra duyarım belkide ama umrumda değil naparlarsa yapsınlar zaten çok içli dışlı değilim sende boşver yani ne yaparsa yapsınlar benimkilerden biri benim günahımı aldığı için ben samimiyeti bıraktım güya ben onun bebeğinin resmini başkasına göstermişim şuan hiç umrumda değiller gözümde sıfırlar yani :)
0 oy
önce (46 puan) tarafından
Bosverin böyle küçük önemsiz konularla canınızı hiç sıkmayın

Gündelik sohbetlerinizi saygı sınırı içinde yapın geçin. 
0 oy
önce (351 puan) tarafından
Valla beni zerre kadar ilgilendirmez. Eltim yok ama eşimin ailesi aynı sizinki gibi asla da merak etmem . Banane ya kimse benden bhsetmesin benden konuşmasin ne yaparlarsa yapsınlar .  kiminle ilgili , nasıl konuşuyorlarsi ilgilendirmiyor beni. Bana bişey anlattiklarinda haberim yoksa kimse bana öyle bişey dememiş ilk defa sizden duyuyorum. Niye konuşuyorsunuz banada anlatmiyorsunuz filan bile demem.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 241 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 349 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,163 göst.
15 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,615 soru

12,314,239 cevap