+1 oy
86 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
Kizlar benim eşim götürü çalışır işi alır adam koyar o şekil son 5 aydır çalıştığı yerde 5 elemanı vardı calisyordu adamlarin maaş zamanı yaklaştı tabiki işin sahibi eşime parasını vermedgi için eşimde adamalra para vermiyor son 1.5 aydır eşimde son çare arabayı satım diyor adamların parasını verim.icerdeki parayı ben alım dedi bana bnu sormadı tabiki kendi düşündü karar verdi benim sonradan hbaerim.oldu arbayi vercegi kişide kuzeni hicde sevmem mide bulandıran birisi siz olsanız eşinize destek cikarmisiniz bu konuda bide kizlar eşim işleri halletmek için iş yaptığı il e gitti biz kaynanmdyiz ordandan bir iş aldı 3 günlüğüne oraya gidiyom.diyor birkc kurus alım.oyoe gelim.diyor zaten arbayi satcan parasizz gelmiyom.dedi diğer oşteki alicagi parayı 40 gün sonra alicak CEK olarak vermiş adam buna bende gel.diyorm.cocuk hasta diyorum ona diyorki beni anlmiyorsun falan sizce ben haksizmiyim benmi abartiyorum kuzlar ve 18 aydır kaynanam.ile yaşıyorum bna akıl verin evimiz var ama tadilat olmasi lazm.insallh 1 aya kalmz geçeriz 

4 Cevaplar

0 oy
(303 puan) tarafından
Kizlarrrrrr ???????
-Reklam-
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Esim böyle kararlarda bana danisir su an pozisyon değiştirecek hiç anlamadığım konular yine de fikrimi alıyor diyelim fikrimi almadı hiç problem değil ne karar verirse arkasında dururum ben geçen bir araba aldı benim hiç haberim olmadan anlaşmış pahali da bir araba sonra çok pahalıya aldım diye uzuldu dedim hayatım bosver bu sefer böyle olsun zarar etsen de güzel bir arabaya bindim diye dusun dedim moral oldu ona da. 

Bir de ben esim yanımda yok diye 1 gün bile kaynanamda kalmam kendi evinde kalirim kimseyi de evime istemem bence sen de evine gec
(303 puan) tarafından
Gecicem cnm tabikide onun içinde işçilerin parasının verilmesi lazım esiminde içerde olan parasını alması lazm evime gecmk için
0 oy
(178 puan) tarafından

Şimdi şöyle bir şey var, eğer ki kadın çalışmıyorsa yani eve maddi anlamda bir destek sağlayamıyorsa, o zaman eşinin iş durumlarına müdahale etmesi aile içi huzuru kaçırabilir. Bahsettiğiniz işi pek bilmiyorum ama maddi anlamda döndürmek için kendince bir çıkış bulmuş. Siz bunu engellerseniz, eşinizde "Başka türlü olmuyor" derse, sizin eşinize sunacağınız alternatif bir yolunuz var mı ? Yetmeyen parayı bulacak bir maaşınız var mı ? Sanırım yok. 

Eşinizin işi düzensiz ve muhtemelen kendi ev düzeniniz de oluşmamış (18 ay kaynanayla kalmak ciddi bir zaman)  ama sizin bulunduğunuz şartları düşünürsek, bence eşinize çok müdahale etmeyin. Bugün idare etse bir ay sonra ne yapacak ? Daha doğru düzgün bir işe girmesi için teşvik edin ( tabi bu iş teşvikini bu sıkıntılı zaman da değil de, psikolojik olarak daha rahat olduğunuz bir dönemde söyleyin)
(303 puan) tarafından
İşte cnm o piskoljik zmana gelmiyor
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Bence eşine destek olmalısın..elemanların parasını vermek için arabayı satması gerekiyorsa satacak..millet evine para götürecek mecbur..ve gitmişken iş buldum onu yapıp parayla döneyim demesi de mantıklı..adam keyfine gitmemiş..azcık anlayışlı olmalısın..senin için de zordur kaynanayka beklemek falan ama eşin basta 8 5 çalışan memurdu da sonradan böyle olmadı sanırım.. işini gücünü çalışma stilini bilerek evlenmiş çoluk çocuğa karismissin..
(303 puan) tarafından
Ya tabikide cnm şöyle aslında bu zmana kadar bu sekil hiç dönmedi yani bu şölen yaptığı işte adamalr işi verenler zora soktu onu

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 592 göst.
0 oy
14 cevap 688 göst.
0 oy
17 cevap 355 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ocakk (231 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 848 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anne.adayii (939 puan) tarafından soruldu

410,718 soru