+2 oy
268 göst.
önce Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Arkadaşlarla gidince kafe çay tatlı vs her neyse hesabı kim öder nasl yaparsınız en doğrusu sizce ne 

15 Cevaplar

+3 oy
önce (13,062 puan) tarafından
herkes kendi hesabını öder
önce (49 puan) tarafından
En güzeli sanki bir mahcupluk hisseddiyorum ben veya karşı tarafında ben ödemem gerekmiş gibi
önce (13,062 puan) tarafından
kalabalıkta zaten herkesin hesabının ödenmesi şu dönemde baya zor. her şeyi pahalı. 2 kişiysek bazen ben hesabı öderim başka zaman arkadaşım. ama en güzeli kendin ödemen. başkası ödeyince istediğim şeyi de yiyip içemem, en ucuzunu almaya çalışırım
-Reklam-
+2 oy
önce (3,623 puan) tarafından
En yakın arkadaşım var kardeşim gibi gördüğüm onunla aramızda sıkıntı olmaz başka bi zaman da ben öderim vs. Ama diğer arkadaşlarla çıkınca herkes verir parayı biri toparlar öder 
+2 oy
önce (6,743 puan) tarafından
Bizim dörtlü arkadaş grubu var genelde yemek yeriz kafe değil ama herkes kendi hesabını ödüyor. Hepimiz çocukluyuz birine kitleyecek kadar zengin yok aramızda :D
Peki sordunuz mu hiç kim ödeyecek falan diye
önce (6,743 puan) tarafından
Hayır sormuyoruz :D
+2 oy
önce (1,798 puan) tarafından
En iyisi herkesin kendi ödemesi. Bu sefer o bir dahakine ben derken eşit olmuyor yada bir daha çıkma fırsatı olmuyor falan 
+2 oy
önce (12,731 puan) tarafından
Bizim oturduğumuz masada genelde ben öderim evlenmedende öyleydı. Ama ortalama bi hesap ödenebilir yani bölünür. Kuruşu kurusuna şu senin bu benim yapılmaz bence
+2 oy
önce (3,443 puan) tarafından
Herkes kendi ödüyor hayat zaten çok pahalı kimseye yük olup ödetmem yediğim şeyleri benimde ödemen için karşımdaki insanın durumunun olmaması lazım yada benim davet etmem lazım başka şekilde ödemem
+2 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Alman usulü en sevdiğinde herkes kendi yediği içtiğini öder He karşı taraf bir incelik yapıp hepsini ödediyse bir sonraki buluşmada da ben öderim herşeyi 
+2 oy
önce (15,707 puan) tarafından
Birini ben davet ettiysem öderim ama birlikte sözleşip gittiysek herkes kendi hesabını öder. 
+2 oy
önce (631 puan) tarafından
Beraber biyere gittiğimiz zaman hesabı ödeyen arkadaşım varsa sonrakine ben ödüyorum. Mesela arkadaşımla geçenlerde çorba içtik kız zorla ödedi. Mekan sahibi arkadaşıydı. Dün de dışarı çıktık ailece çay kahve içtik ondan habersiz gittim ödedim yoksa kesin o hepsini oderdi yada kocası hepsini öder ben mahçup olurdum. Ama hep ben hep ben olmaz mesela. Böyle durumlar olmasa sadece kendi hesabimizi öder çıkardım 
+2 oy
önce (2,317 puan) tarafından
Alman üsülü  yada bir gün ben ödüyorsam bir gün onlar öder ödememezlik olmaz 
+1 oy
önce (3,232 puan) tarafından
Sen meryemuzer . Zehraoykumusun. 

Cok benziyor postlarin yorumlarin. Eğer oysan daha nazik olmussun 
önce (4,397 puan) tarafından
Cvp vermediğine göre odur cnm
önce (3,232 puan) tarafından
Galiba ☺️
Ama sevindim kendisini degistirme çabasına
O kim valla ben değilim birde o diye yazmışsınız kızlar
+1 oy
önce (5,414 puan) tarafından
Herkes kendi yedigini ictigini öder bizde 
+1 oy
önce (1,919 puan) tarafından
Geçen hafta gittik 2 kız arkadaşım ben ve eşim geldi 1 bardak çay içip bizi yalnız bıraktı. Sonra eşim geldi hesabı ödemeye arkadaşlarım kızdı biz odeyelim diye ama ben izin vermedim. Ben de biriyle buluşunca benim ödemem gerekiyor gibi hissediyorum
0 oy
önce (4,397 puan) tarafından
Bekerken kızlarla gittiğimizde herkes kendi hesabını oderdi şimdi çıktığım yok arkadaşta yok 
0 oy
önce (1,903 puan) tarafından
Herkes kendi öder. Bazen görümcem güzellik yapar bazen ben ona yaparım. Bu şekilde oluyor. Ne ben karşı tarafa bıraktım ne karşımda ki bana. Ki olması gereken de budur.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
6 cevap 168 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 841 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu