+1 oy
296 göst.
önce Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından

Aklınıza geldikce hala güldüğünüz komik anılarınız varmı? 

Hadi biraz neşelenelim :D

20 Cevaplar

+1 oy
önce (1,391 puan) tarafından
Eşimle ilk buluşmamızda çantamdan pizza çıkartmıştım ona hala güleriz :)) 
önce (111 puan) tarafından
Kız niye tedarikli gittin :D
önce (1,391 puan) tarafından
+2
Zoraki bir buluşma oldu ben başka arkadaşımla buluştum yemek yedik pizza arttı sahibide bizi tanıyor illa paket yapayım yemediniz evde yiyin dedi olur dedim çantamda büyüktü elimde taşıyacağıma çantaya attım ablam aradı gel buluşun illa dedi gittim açmış eniştem ona verdim eşim utancından yememişti ama dalgasını geçr hep diyor işte o sırada dedim tam evlenmelik beni aç bırakmaz:D
-Reklam-
+1 oy
önce (740 puan) tarafından
Daha dün eşimle tartışır Ken  ben bu evden gidiyorm dediğim de eşim saçım dan tuttu bende onun sakalında ama ikimizi görseniz kahkaha atarsınız çocuk gibi ben ona saçımı bırak o bana sakalınmi bırak ikimizde yere yapıstik ama ellerimizi halen saç sakal da SONRA eşim saçımı bıraktı ben sakalını SONRA kahkahalar içinde gülerek kalktık eşim diyor bütün gün aklıma geldikçe güldüm diyo 
Töbeee yani gözümün önünde canlanınca tebessüm ettirdi fakat eşinin saçını tutması ne biliyim
önce (740 puan) tarafından
Ciddi anlamda tutmadı aslında ben biraz cazgirlik yaptım giderim falan deyince amacı sen le ben ölünce bu evden gidersin dedi ve tuttu bende sakalını tuttum bırakmadım ☺️
0 oy
önce (217 puan) tarafından
Rahimden operasyon geçirmiştim narkoz etkisiyle eşimin babasına saydırmısım eşim babasını arayıp dinletmiş. Cimri baban bir kelepçe almadı demişim ☺☺☺
Kızzz o kadar çok mu istedin yoksa kelepçeyii
önce (217 puan) tarafından
İstedim değer kaybeder dedi ☺ meğer altınlar onun işine yarayacakmış ondan almamıs ☺☺ cok hevesim vardı 11 sıra olana
0 oy
önce (3,186 puan) tarafından
Esimle ilk görüşümüzde karnimin aşırı yuksekten guruldaması. 

Esim hala unutunca hatirlatiyor guluyoruz .

Birde annem magazaya gitmiş. Ordaki amcaya dayı bana bundan verirmisin demek yerine ayı bana bundan verirmisin demis. Adam ters ters bakmis.
Çok mu heycanlıydın aç mı gittin yoksaa :D
önce (3,186 puan) tarafından
Heyecanlıydım valla. Ac gittim  ne kadar ısrar etti yiyelim diye ben sadece cayi kabul ettim. Evde yedim geldim demistim karnım gurladi.
Birde ilk görüş cok uzun vakit kalmiyim diye erken sey etmek istemistim .
Ahss simdi olsa hic utanmam getir en iyisini derdim
0 oy
önce (542 puan) tarafından
Geçenlerde oğlumun altını alıyordum kızım geldi anne kardeşimin var benim yok diyip oğlumun pipisini gösterdi aklıma geldikçe gülüyorum 
Ay çok güldüm :D
Bizim komşunun kızıda babsını banyo yaparken kapının deliğinden izlemiş babamda ondan varda bende neden yok diye 1 gün boyunca ağlamış siz yazınca aklıma geldi :D
önce (542 puan) tarafından
Bird3 çocukken tüm arkadaşlar toplandık saklambaç oynuyorduk bizim ev koyun en ucundaki ve merkezi ile 1 km yol vardı arkadaş ısırgan otunun üzerine düşmüştü poposunu üstüne arkadaş bizim evden koy meydana kadar bağırması g.tume ısırgan damadı diye birde deve dalgan deriz onanmış arı sokmaktan beter yapar insanı hala aklıma geldikçe gulerim
Abooo çok güldüm allah affetsin :D
0 oy
önce (4,482 puan) tarafından

Sezaryen da hem belden uyuşturdular hem baydılar dikerken bebeeğimi görmem için uyandırdıklarında narkoz etkisiyle küfür etmiştim rüya görüyorum sanıp. Doktorlar anlamadım ne dedin deyince siz beni duyuyor musunuz diye sordum evet dediklerinde çok utanmıştım :D aklıma geldikçe de gülerim

Yaaa of çok güldüm allah da seni güldürsün :D
önce (4,482 puan) tarafından
Hdhdhsh bende aklıma geldikçe gülüyorum
0 oy
önce (1,020 puan) tarafından
Şu an yakında ki en güldüğüm şey eşimle video çekerken akım videosu eşimin beni zortlatması bksks
Ne güzel eşinle akım videolar çekmenn güldürmez mi hiç  :D
önce (72 puan) tarafından
İdil ya ona bende çok güldüm;D
önce (1,020 puan) tarafından
Dumur etti beni ndjdjd
0 oy
önce (988 puan) tarafından
Benim hep bakalci Necmettin abimle komik anım var. Mahallede oyun oynarken bakalci çağırdı bizi ben ve bir kaç arkadaşımı dediki yarın cuma saat sabahın 5 te ilk dükkana gelen isteği herşeyi alabilir. Tabi biz heyecanlandık saatler geçmiyor akşam bitmiyor gece olmuyor uyku tutmuyor annemi tembihleyip uyudum sabah 5 beni uyandırması için. Uyandık gittik bekliyoruz Necmettin abimizi 20 geçiyor gelen yok 30 40 geçiyor yok saat 6 oldu yok 8 de dükkan açıldı ağlamaya başladım neden bizi kandırdın erken gelen bendim istediğim herşeyi alicam diye vicdansız bizi 10 bin liralık cips ile geçiştirdi:))))
Ayyy kıyamam yaaa vaktin geçmediğini şu an nasıl hissettim anlatamam :D
önce (988 puan) tarafından
Bir türlü geçti 18 yıl geçti:(((( o anlara geri dönmek ve yine doyasıya çocukluğumu yaşamak istiyorum Necmettini kızdırmak istiyorum ☺️☺️☺️☺️:))))))))
0 oy
Ablamın nişanlısının ailesi gelecekti bayramda korona zamanı kayinpederine kolonya uzattım adamın üzerine bir şişe boşalttım meğer iç lastiği düşmüş çok ayı oldu sanki dezenfekte eder gibi adadagg
Ayyy adam ne tepkii verdi kız :D
Adam avucunda kolonya taşımaya çalışıyordu o sıra yüzüne çok bakamadım:ad
Ay ben olsam bende bakamazdım heralde
0 oy
önce (901 puan) tarafından
16 yaşında falandım misafir geldi onları uğurladık dış kapıdan kalem etek giymiştim o günde birden ayaklarım birbirine dolandı ayaklarımı kontrol edemedim bi baktım kapı bana dogru geliyo ben kapıya dogru gidiyorum tamamen kontrolden çıkmış bir şekilde kapıya kafayı gömdüm kapalıdı kapı ardına kadar açıldı gözlügüm falan fırladı gitti baktım avcıma kan doluyo imdaaat diye bagırdım ölüyom dedim ama o anki şokla hiç bi acı hissetmiyordum misafirler kapının sesine geri dönüp gelmişler kapı kırılmış nasıl kalın kafam varsa sndmksms teyzem de koşmuş gözlüğünü almş" gözlüğün kırılmamış lan korkma"diyor bana ksksksmsm 1 hafta dayak yemiş gibi dudagım burnum şiş gezmiştim hala aklıma geldikçe gülesim geliyor 
Ay üzülsemmi gülsemmi diyecem ama teyzene kahkaha attım yeminlee :D
önce (901 puan) tarafından
Bende o zaman kızmıştım ama şuan çok gülüyorum üstüm başım kan revan ben imdat imdat bagıruyorum oda gözlük derdinde sskskdkksks
0 oy
önce (114 puan) tarafından
Abim ya mahallede top oynarken yaramazlık yapıp komşunun komurlugunun anahtarını almış gıcıklık olsun diye snra kadın benden bildi bende camdan ekmek yiyordum küçüktüm daha gelene geçene bakardım abimı gördüm öyle yaptığını sonra abim bana sus bsey deme sakın dedi tam dedim neyse kadın geldi iki kişiyle abimi gösterdim direk abim aldı dedim oda hayr ben almadm dedi anahtarı yuttu küçük anahtardi zaten  snra abimi aldılar iki ayagndan tutup salladılar düşsün anahtar dye bende camdan güle güle izlemstim tabi sonrasnda sonra abim mahallede beni kovaladi dövmek için o kadar sinrlenmstr bana  yaa smdi düşünüyorum da yazık yaa abime ne kadar kötüymüşum hiç unutmam ya  :))
Ayyyy nasıl yuttu kızzz :D
Camda ekmek yemen favorimm
önce (114 puan) tarafından
Üstüne geldiler abimin korkudan cebinden alıp ağzına attı sonra yuttu onu gördüm bunlarda ağzını aç ne attın ağzına dediler aboww ağzında yok mideye gtti ama iyi salladılar bunu midesin dışına çıkmsti :)))  
Vallahi ya hep yerdim babam firinciydi her sbaah getirirdi ekmek  bı tanesini alrdim cama çıkar yerdim etrafı izlerdim öyle :)) çok anim var böyle ah ahh
0 oy
önce (10,057 puan) tarafından
Az önce erkek çocuk postuna yazdım yine yazmaya üşeniyorum:)
Pekii kuşumm
0 oy
önce (825 puan) tarafından
İlk okulda kulüp olurdu bütün sınıflar karışık Çarşamba günü ilk ders olurdu genelde bizde amca kızıyla aynı sınıfı yazdık normalde de aynı sınıfiz ikiz gibi benziyoruz soy adlar da aynı neyse öğretmen sordu siz ikiz misiniz dedik değiliz kardeş misiniz dedi hayır dedik biz emmi kızıyiz hoca dedi emmi ne oluyor amca mi yok emmi sonra güldü emmi ile amca aynı diyor biz diyoruz hayır biz emmi kızıyiz djsjsj
Hoca şok :D
önce (825 puan) tarafından
Zaten sınıftaki herkes gülüyordu bize
0 oy
önce (625 puan) tarafından
Küçükken ablamla tartıştım.  Benim telimi aldı sakladı.  Bende onun telinin ekran kilidini değiştirdim gizlice.  Sonra o açamıyor benim yaptigimda bilmiyor.  Sonra bende boyle kendinden değişince ayfonlarin özel olarak şifreleri var eğer telimi verirsen bende açabilirim dedim.  Ve açtım teli aldım.   Hala gülerim 
Kız allah seniii nasıl fenasınnnn ay çok güldüm :D
0 oy
önce (20,546 puan) tarafından
Amaaan neler var daha dün eşime spor yapıcam diyip 3 tane mekik çektim yeter bugünlük dedim kahkha attı sen nasıl bi delisin diyo canım isstemezse yapmam dedim :D
Mekik zor iş be dayııı :D
önce (20,546 puan) tarafından
Zor mor yapacaz yeeen :D
0 oy
önce (882 puan) tarafından
Kykda kalırken oda değiştim sonra belli olan odama bir göz atayım ardından da valizimi taşırım diye düşündüm gündüz gittim odaya bakayım dedim şöyle bir dolandım oda boştu bir kız yaşıyormuş odada oda okuldaymis bende gayri ihtiyari kıyafet dolabını açtım gercekten tamamen temiz niyetle ki öyle olmasa buraya yazmazdim elim gitti bir an açıp kapattım hemen sonra koridorda temizlik yapan kadın beni görmüş ertesi gün odaya taşındım oda arkadaşımla konuşurken tanisirken burda çok hırsızlık var aman dikkat et dedi bugün gündüz birisi benim odama girmiş dolabımi açmış temizlikçi kadınla aramzi iyidir o bana söyledi beni uyardı demez mi basiretim bağlandı kızla yeni tanıştık benim desem anlatsam yanlış anlar diye sustum öyle mi dedim halbuki bendim :D aklıma geldikçe gülerim film gibi 
Ne güzel anılar yaaa özlüyorsundur o günlerini değilmii :)
önce (882 puan) tarafından
Hemde nasıl deli gibi
0 oy
önce (107 puan) tarafından

2 hafta önce falan üst katımdaki komşuma yemek mi ne götürmüştüm. Merdivenleri dışarıya bakıyor. Kar yağmıştı baya. Kadına tabağı verdim kapattı kapıyı. İnmeye çalışırken aşağı kadar kaydım. Ay Allah'ım biri görmedi inşAllah diye hemen eve geldim. Allah'tan başımı ve karnımı çarpmadım. Öyle kaydıraktan kayar gibi kaydım aşağı kadar. Eve geldim eşime düştüm dedim ahahah belki komik değil ama dur anlatayım dedim :) 

Valla okudukca gözümde canlandıı kızz bende çok düşerim bide oturur gülerim kendime iyiki sana birşey olmamış canımm
önce (107 puan) tarafından
Ahahah teşekür ederim 3 gün boyunca kalçam ağrıyordu en sonunda geçti çok şükür
0 oy
önce (843 puan) tarafından
İkisene önce seçime gittik kaynimla beraber ilk o oy kullanmaya gitti telefonunuda bana teslim etti . Ordaki görevli telefonunu alabilir miyim deyince bizimki numaramı ne yapacaksin diye sormuş kadın şaşkınlık içinde bakmış sonra dank etmiş yerin dibine girmek istemiş bu sefer koridorda bana anlatıyor bende gülme krizine girdim , bu sefer yüzümde bı sırıtma ifadesi ile oy kullanacağım sınıfa girdim . Bı baktım bana bakıyorlar , kahkahayı patlamamak için zor tuttum kendimi :))))
Hahahha allah siziii ben olsam basardım kahkahayı :D
önce (843 puan) tarafından
Sorma canım ya ciddi olacağım diye kırmızı turpa döndüm oyumu kullanana kadar:))
0 oy
önce (675 puan) tarafından
Anı değilde dün akşam gördüğümü yazim aklıma geldikçe gülüyorum 

Bizim karşıda suriyeli bir genç yaşıyor tek başına kendi halinde 17 18 yaşlarında dün akşam balkona cıktım baktım perdesi açık içerisi görünüyor çocuk içerde bişeyler yapıyor ayağa kalkıyor eğiliyor falan en son başını aşağı koydu döndüm kızıma dedim maşallah bak namaz kılıyor ne güzel falan bi baktım çocuk amuda kalkmaya çalışıyor beni bi gülme tuttu kızımla sabahtan beri gülüyoruz
Hahahah dokunmayın küçük adamaa 'D
önce (675 puan) tarafından
Hajajjsjsjsjs farketti perdeyi çekti
0 oy
önce (281 puan) tarafından
Sezeryan doğum olacak doktoru akşam yatağından çıkarttık o gelene kadar narkoz vermediler herşey hazır doktoru bekliyoruz ama benim sancılar doğum sancılarını dayanamıyorum başımdaki narkozcuyla kavga ediyorum doktoru bekleme canım acıyor falan diye bacaklarımdan kollarımdan tutuyorlar neyse doktor iyi akşamlar arkadaşlar der demez hemen narkozu yedim sonra narkozun etkisi ile anne bebeği çıkartmıyorlar demişim bebek burda bak yanında hatta ağlıyor açıkmış falan demişler bende inanmamisim çöpe atın oyuncak bebekle işim olmaz ineklerin önüne atın o bebeği bana narkoz vermediler anne bebeği çıkartmıyorlar diye söylemişim videosu bile var hjhjhj birden aklıma geldi soruyu görünce 
Kız allah seniii iyiki doktora dümdüz yürümemişsin :D anılarını tazeledik desenee
önce (281 puan) tarafından
Doktoru çok seviyorum özellikle o doktor olsun dedim aradık rica ettik kırmadı sağolsun geldi sezeryanla doğdu kızım 2 sene geçti üstünden ama o narkozvu abi iyi sovmustur bana çünkü o an sancinin acısıyla cokkk bağırdım neler neler dedim hatta adım çıkmıştı hastaned taburcu olurken çalışanlar heh gidiyor bak işte bu hastaydı diyip beni gösteriyorlardı hjhjhj hastaneyi inletmistim ebe de çok iyiydi sürekli sakinleştirmeye çalışırdı sakin ol kızım bağırma kızım ben yanındayım herşey güzel olacak az bekle falan derdi hep nazik konustu benimle

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 193 göst.
0 oy
3 cevap 191 göst.
0 oy
6 cevap 136 göst.
0 oy
40 cevap 1,071 göst.

409,740 soru

12,317,847 cevap

38,879 kullanıcı