Giriş
Hatırla
Kayıt
Kadınca Sohbet
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Sarmanın Dışı Neden Sert Kaldı ve Ne Yapmalıyım?
0
oy
117
göst.
20 Ocak 2025
Yemek-Tarifler
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
İlk defa tek basima sarma sardim 25 dk pisirdim içi guzel ama dışı sert kaldı. Yapraklar 2 gun suda bekledi sonra haslamadan sardim haslamam mi gerekirdi? Tekrar pisirsem kotu mu olur?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
20 Ocak 2025
misafir
tarafından
cevaplandı
Üst kat bazen sert kalabiliyor hepsi mi öyle. Ben fırın kağıdı örtüyorum artık sert ve kara olmuyor
20 Ocak 2025
Tayfa 2022
(
1,118
puan)
tarafından
yorumlandı
Aa hiç düşünmedim hem buharda icerdekalir güzel olabilir . Denicem
20 Ocak 2025
misafir
tarafından
yorumlandı
Biber dolmayı da öyle yapıyom artık ☺
Ekşili seviyosanız limon dilimi de koy üstüne ☺
20 Ocak 2025
Tayfa 2022
(
1,118
puan)
tarafından
yorumlandı
Aa ben has tokat yaprağı kullanıyorum bide üzerine bir limonu sıkıp döküyorum ufff yani azda zeytinyağı ııımmmm:) olsada yesek
20 Ocak 2025
misafir
tarafından
yorumlandı
Yesek ☺☺☺
20 Ocak 2025
misafir
tarafından
yorumlandı
Belki limon sıktığın için sert kalabilir cnm
20 Ocak 2025
Tayfa 2022
(
1,118
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaprak cinsi de durumu değiştirir belki. Hirtsa yaprak istediğin kadar kaynat oynat hirt kalır
20 Ocak 2025
misafir
tarafından
yorumlandı
Bilemiyorum o zaman yaprak alcağın yeri değiştiricen bacı
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
20 Ocak 2025
Sefillerrrr
(
1,349
puan)
tarafından
cevaplandı
Haşlaman gerekiyordu canım ondan tekrar pişirirsrn lapa olur yenilmez
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ocak 2025
Tayfa 2022
(
1,118
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben ağır ateşte pişiriyor 30-35. Dk felan küçük gözde ağır ağır güzel oluyor.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
6
cevap
94
göst.
Dolma Sarmanın Pişirme Süresi Ne Kadar Olmalı? Farklı Deneyimler Neler?
11 Mart 2025
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Pakize333
(
3,224
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
6
cevap
199
göst.
Sarmanın Altına Tavuk Koyup Yarın Pişirirsem Sorun Oluşur Mu?
27 Ocak 2025
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Kizlarimmm
(
385
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
sohbet♥️muhabbet
0
oy
5
cevap
223
göst.
Sarmanın üstüne cam tabak olur mu
7 Ocak 2023
Yemek-Tarifler
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
+1
oy
12
cevap
269
göst.
Kızlar sarmanın altına et olur mu?
9 Haziran 2022
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Piskopos-_civciv-_
(
6,086
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri
(11)
Aile & Aşk
(83,230)
Alışveriş-Hediye
(22,520)
Astroloji & Burçlar
(15)
Cinsel Yaşam
(174)
Çocuk & Ebeveyn
(848)
Diziler & Filmler
(30)
Ev & Yaşam
(352)
Güzellik-Bakım
(5,578)
İnternet & Teknoloji
(47)
Kültür-Sanat
(2,337)
Moda
(2,316)
Özel Günler & Hijyen
(50)
Para & Ekonomi
(62)
Sağlık-Diyet-Spor
(52,014)
Tatil-Seyehat
(1,443)
Yemek-Tarifler
(14,304)
Diğer
(231,510)
Muhabbet & Sohbet (App)
(38)
Regl Dönemi (app)
(1)
1,440,043
soru
23,674,215
cevap
309,794
kullanıcı
...