0 oy
147 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (184 puan) tarafından

Kızlar ya kafam karıştı akşam yaprak sarcm altına tavuk eti koyup yarın pişirsem sıkıntı olur mu ona göre yapacm 

6 Cevaplar

0 oy
(17,434 puan) tarafından

Tavuk kanını salar kötü kokar olmaz bence.

(184 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm yine de sizlere sormak istedim normalde yaprak sarip ertesi gün yapiyordum da böyle hiç yapmadm

-Reklam-
0 oy
tarafından

Genelde kaburga koyarlar . Tavuk duymadım hic

(184 puan) tarafından

Biz tavukla yapiyorz da sadece bir gün bekleyeceği için kötü tat verir mi diye kararsız kldm

tarafından

Verir belki 

(184 puan) tarafından

İşte o yüzden kararsz kldm

0 oy
(2,264 puan) tarafından

Tavuk olmaz yaaaa🫣 et yada kaburga canım 

(184 puan) tarafından

Bz tavuklu yapıyoruz cnmm

(2,264 puan) tarafından

Güzel oluyor mu valla hiç denemedim tavuklu 

0 oy
(4,389 puan) tarafından

Et gördüm ama tavuk koyanı görmedim hiç nasıl olur bilemedim 

(184 puan) tarafından

İçine koyuyorum da normalde sadece altina nasil olur bilemedm 

0 oy
(89 puan) tarafından

Bende kemikli et koyuyorum hafiften kizartiyorum ertesi güne pişiriyorum sizde kızartıp öyle altına koyun bişe olmaz

(184 puan) tarafından

Diğer et yokda tavuk var

(89 puan) tarafından

Hafiften kızartın bişe olmaz bence tavuk suyuda salmaz bu arada 

(184 puan) tarafından

Anladm sağolun öyle yprm

0 oy
(708 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Tavuğu ben üstüne koyuyorum kolay pişiyor. Kırmızı et gibi değil tavuk eti daha çabuk pişiyor. Ama eti pişireceğim zaman koyuyorum

(184 puan) tarafından

Anladm teşekkür ederim 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 246 göst.
9 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 114 göst.
0 oy
7 cevap 82 göst.
+2 oy
2 cevap 101 göst.

411,495 soru

12,386,851 cevap

43,573 kullanıcı

Kategoriler

...