0 oy
92 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (838 puan) tarafından
İlk defa tek basima sarma sardim 25 dk pisirdim içi guzel ama dışı sert kaldı. Yapraklar 2 gun suda bekledi sonra haslamadan sardim haslamam mi gerekirdi? Tekrar pisirsem kotu mu olur?

3 Cevaplar

0 oy
(514 puan) tarafından
Üst kat bazen sert kalabiliyor hepsi mi öyle. Ben fırın kağıdı örtüyorum artık sert ve kara olmuyor
(565 puan) tarafından
Aa ben has tokat yaprağı kullanıyorum bide üzerine bir limonu sıkıp döküyorum ufff yani azda zeytinyağı ııımmmm:) olsada yesek
(514 puan) tarafından
Yesek ☺☺☺
(514 puan) tarafından
Belki limon sıktığın için sert kalabilir cnm
(565 puan) tarafından
Yaprak cinsi de durumu değiştirir belki.  Hirtsa yaprak istediğin kadar kaynat oynat hirt kalır
(514 puan) tarafından
Bilemiyorum o zaman yaprak alcağın yeri değiştiricen bacı
-Reklam-
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Haşlaman gerekiyordu canım ondan tekrar pişirirsrn lapa olur  yenilmez 
0 oy
(565 puan) tarafından
Ben ağır ateşte pişiriyor 30-35. Dk felan küçük gözde ağır ağır güzel oluyor.  

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 133 göst.
0 oy
5 cevap 189 göst.
7 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 239 göst.
9 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 398 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu

410,662 soru

12,355,615 cevap

40,945 kullanıcı

Kategoriler

...