Kızlar WhatsAppa bebeğim resmini attım ama yüzünü degl kazaginda güzel bir yazı vardı elini tutarak çektim nyse arkadsim foto at yazmış bende kocam izin vermiyor dedim snra ayy yemedik ne saçma dedi ben yanlış anladım sandım dyor duruma paylaş yüzünü diye bende cnm duruma mi atayim sanami atayım anlamadım eşim duruma koyamama bırakmıyor dedim la senin bebegini resmini niye duruma atayım dedi beni yanlış anladı ses attım canım beni yanlış anladın sandım dyorsun yüzünü kendi durumuna koy demişsin ben öyle anladım yanlış anladım sana demiyorum sen koyacan dye tek seferlik resim atım bı ses daha attım art niyetli bir insan deglm ben dedim senden önce iki üç tane isteyen arkadsima da attım ayrıca geçen kısa zamnda başka bı arkadsimla beraber bebeği görmeye gelecem dedi bende tabi nezman istersen eyrr kötü bir niyetli olsaydım gelin demezsin ha bide gridigi halde WhatsApptaki başka durumumu gördüğü halde ne sesli mesajimi okumuş nede resmi görmüş şeytan diyor herkesten sil tuhaf ya sanki mecbureyitimm varda atcakmisim gbi Mecburum resim atayım