0 oy
262 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,003 puan) tarafından
Kızlar WhatsAppa bebeğim resmini attım ama yüzünü degl kazaginda güzel bir yazı vardı elini tutarak çektim nyse arkadsim foto at yazmış bende kocam izin vermiyor dedim snra ayy yemedik ne saçma dedi ben yanlış anladım sandım dyor duruma paylaş yüzünü diye bende cnm duruma mi atayim sanami atayım anlamadım eşim duruma koyamama bırakmıyor dedim la senin bebegini resmini niye duruma atayım dedi beni yanlış anladı ses attım canım beni yanlış anladın sandım dyorsun yüzünü kendi durumuna koy demişsin ben öyle anladım yanlış anladım sana demiyorum sen koyacan dye tek seferlik resim atım bı ses daha attım art niyetli bir insan deglm ben dedim senden önce iki üç tane isteyen arkadsima da attım ayrıca geçen kısa zamnda başka bı arkadsimla beraber bebeği görmeye gelecem dedi bende tabi nezman istersen eyrr kötü bir niyetli olsaydım gelin demezsin ha bide gridigi halde WhatsApptaki başka durumumu gördüğü halde ne sesli mesajimi okumuş nede resmi görmüş şeytan diyor herkesten sil tuhaf ya sanki mecbureyitimm varda atcakmisim gbi Mecburum resim atayım 

8 Cevaplar

+4 oy
önce (20,537 puan) tarafından
Olur böyle şeyler çokta şaapmamak lazım
önce (6,003 puan) tarafından
Ama açıklama yaptığım halde yazmamış gridigi halde yani
önce (20,537 puan) tarafından
Boşver düşme bi tarafı kalkmasın nolack dediysen abartmış
Cnm vala hata geçen yazlarda hep beni kullanmak istyordu parka gdyroduk dyordu ayy oğlumu tutsana ay montunu gydrsene ay salasana hata bı kadın geldi akrabasydi galiba onu sevmiyordu kendine oturmuş dyor bebeğimi git getir salancakta şok oldum dedim ben ancak kendi çocuğumiun peşindeyim insanı kullanmayi sevyor
-Reklam-
+1 oy
önce (3,681 puan) tarafından
Ay tövbe estağfurullah zorunda mıyım :D
Dimi ya
+1 oy
önce (3,597 puan) tarafından
Herkesin çocuğu kendine degerlidir atmak zorunda değilsin bide kendi kendine triplere girmiş işte yemedik falan diye kendisi çok saçma davranmış 
önce (122 puan) tarafından
Artiladim valla çok doğru bir yorum
0 oy
önce (838 puan) tarafından
bu arada ona da atmak zorunda degilsin ki allah allah ne sacma diye tepki vermesi cok sacma 
Bende şasirdim yemedik bide dyor mecburum sanki ya
0 oy
önce (1,579 puan) tarafından
Şahsen ben beni arayıp sormayan kimseye bebeğimin resmini atmadım 7 ay sonra yüzünü attığımda hikayeye ordan gördüler yazana da atmadın tabiki o yüzden çok takma silmek istiyorsan da sil resmi 
0 oy
önce (1,717 puan) tarafından
Ortada yanlış anlama olmuş evet ama arkadaşına da hak vermek lazım eğer çok yakın bir arkadaşımdan bebeğin resmini istesem o da kocam izin vermiyo dese bende yazmazdim belki ama içimden derdim aman yemedik diye 
Ona resim atmak sorun değil öyle aşırı aşırı da yakın degl ben sandım dyor resmini kendi durumunda paylaş nereye atayım foto sanami durumuma mi çnkü eşim bırakmıyor kendi durumuma atayım dedim ha bna at dyorsam atarım dedim tek seferlik resim atım öyle art niyetli bir insan deglm dedim dyor ne saçma senin bebegini resmini niye duruma atayım bende dedim sen değil ben sandım bna diyorsun sen kendin at kocam kızıyor hemen yanlış anlıyor attığım açıklama da okumuyor
0 oy
önce (198 puan) tarafından
Mecburiyetin yokta eşim istemiyor vs. Bana saçma geliyor yaa istemiyorsan net şöyle kız alınmakta haklı evirip çevirme gibi olmuş 
Ben duruma atarsam eşim kızar dedim sana atarsam dedim ben durumuna koy dye anladım açıklama yaptı gim halde grmis ve görmemiş
0 oy
önce (4,160 puan) tarafından
Atmak zorunda değilsin çok saçma bir tribe girmiş 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 434 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nurnisamm (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 732 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,861 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 194 göst.