+1 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Hanımlar sizlere içimi dökmek istiyorm yeni katıldım bn buraya 4 buçuk yıldr evliyim eşimle çok sorunlar yaşıyorm çocugmz olmuyor eşimde sorun var eşim sigara kullaniyor doktoru bırakmasını veya azaltmasini söylüyor eşim doktorun dediklerini kaideye almıyor bnmde ilk başlarda sorunumn olmadığını biliyodum bundan 2 ay önce amh yaptrdim düşük çıktı doktrum bazı vitaminler yazdı kullan dedi aksatmadan kilo vermemide istedi veriyorm çabalıyorum aç kalıyorm ama eşim yemesine dikkat etmiyor sigrayi aşırı kullanıyor bna diyokii verecek olan Allah tabi verecek olan o ama biz kullar neden elimizden geleni yapmiyorzb eşim aşırı rahat takmaz birşeyi kafasına armut piş ağzıma düş misalii meslegide yok eşimin serbest meslek 15 gündr isyeriyle kavga etti ayrıldı düşük maaş verdikleri için şimdide otryo bütün gece TV'ye oturur bütün gündüz yatar az önce de kavga ettim yeter dedim boşanmak istiyorm dedim boşanmak çare değil biliyorum ama kalıpta kndimi harap ediyorm siz bu durumda olsaydnz ne yapardnz bnm burda ömrüm geçmez geçemez artık kndime zarar vermekten korkuyorum.

13 Cevaplar

+11 oy
(11,576 puan) tarafından
Çalışmayan adama çocuk mu yapacaksın 
(11,576 puan) tarafından
Görümcem yaptı o hatayı çalışmayan iş beğenmeyen bi işte en fazla bir ay çalışan keyfine düşkün bi adama 3 çocuk verdi. Sözde kaza ile oldu 2 si  kirayı bile ödeyemedi adam kaynanamların üst katına taşındılar kaynanam ne pişirse ordan alıyorlar. İhtiyaçlarını kaynanam alıyor. Kaynanam olmasa hiçler. Örnek olsun diye yazıyorum çocuk olunca değişir diye ümitlenme
(9 puan) tarafından
İş begenmeyen değilde eşim bir kaza gecrdi dizi ameliyatli çok aşırı egilemiyo rahat hareket edemiyo tek yapabildiği iş servis
(11,576 puan) tarafından
Ne ameliyatı. Dizinden ameliyat olan dünyaya kadar insan var fabrikalarda çalışıyorlar tek yapabildiği servis değildir bence. İş beğenmemektir o. Kendin diyorsun gündüz geceye kadar yatıyor tv karşısında diye.
(9 puan) tarafından
Çapraz bağ ameliyati bükemiyor namaz kıldığı zamn bile sandalyede kılıyor
-Reklam-
+1 oy
(824 puan) tarafından
Bu sebepten dolayı boşanma olmaz kardeşim. Sen çalış, sen niye calismiyorsun? Eşini sevmezsen soguduysan o ayrı ama dediğin sebepler cozulebilecek meseleler
(824 puan) tarafından
O da kötü. Şimdiden bezdirdiyse çocuk olduktan sonra vay haline diyeyim. Kesinlikle çocuk yapma, olursa da yapma. Bu erkeklerden adam olmaz.
(9 puan) tarafından
Çalıştırmaz tek sorun maddi geçimsizlik degill keşke huzurum olsaydida bn soğan ekmek yeseydim
(9 puan) tarafından
Evet dünya yansa umurunda olmayacak kisilerden
(824 puan) tarafından
Çok zor çok. Benimki de tam tersi her şeyi çok takar kafasına. Benimki de tutsan boşanacak sebep yok, sırf her şeyi çok takiyor kafasına diye boşanmayı kafaya koydum ben de. Ortaları yok bunların
(9 puan) tarafından
Tamam beni seviyor yemin ederim deli oluyor bna saf kalbin de en ufak bir kötülük yok ama hiç birşeyi takmamasi çok koyuyor bna
+1 oy
(4,575 puan) tarafından
Olmuyorsa zorlama . Seni düşünmeyen çalışmayan adama güvenip de çocuk yapma çok pişman olursun vardır bence hayır 
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Özür dilerim ama zaten adamın çabası belli çocuğunun olmamasında vardır bir hayır diyorum ben burda 
0 oy
(805 puan) tarafından
Olmuyor sa zorlamanin anlamı yok ama tabiki bir kez daha eşini karşına alıp sakince konuş cnm hoşgeldin bu arada 
(9 puan) tarafından
Çok konuştum olmuyor 2 gün iyiysek 5 gün kavgalı
0 oy
(337 puan) tarafından
Herşeyi denemek lazım olmazsa boşanırsın tabi bu kolay olan zaten.oncelikle eşinde bunalımda olabilir sonuçta severek evlendin sen seçtin dimi o zamanlar böyle miydi 

Anlayışlı olmaya bak sen çalış birazda hatta dinleyecegi bir büyüğünden yardım al konuşsun onunla bir süre bakarsın duruma göre umut olmazsa hayatına bakarsın

Bende çook defa bosanicam böyle olmuyor dedim ama bu hırs kızgınlık anlaşılamama öfke vs getirdiği cümleler devletin terapistleri ne gidebilirsin vsvs önce sen bi herşeyi dene bakalım canım,
(9 puan) tarafından
Görücü usulü ile evlendik ama seviyoruz birbirimizi bir gün ondan ayrı kalmak istemiyorum annemlere giderim bir an önce evime eşime dönmeyi isterim ama gel gelelim bu sorunlar baş edemiyorm
(337 puan) tarafından
Edersin canım etmişsin çünkü güçlüsün belli bununda üstesinden gelirisniz inşallah
Dualar böyle zamanlar için yazılmış bende niyetliyim baslicam sanada öneririm başlangıç evde yüksek sesle bakara suresi dinlemekti sanırım hadi bakalim
(9 puan) tarafından
Yemin ederim açıyorm dinliyorm bakara suresi yasin suresi Meryem suresi okumayı bilmiyorum ama duyunca kulağıma çok hoş geliyor huzur buluyorum nasıl anlatayım blmiyom sankii dünyanın en mutlu insanı bn oluyorm dinleynce
0 oy
(203 puan) tarafından
Canım seni anlıyorum ama ben sana kendi yontemimi soylim belki yaparsın psikiyatiriye randuvu al git ben yaptım çok işe yaradı 
(9 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
(805 puan) tarafından
Katılıyorum sana bende aynısını yaptım sonra eşimi götürdüm ben ilaç kullanmıyorum eşim kullanıyor sorun eşimde mis şükürler olsun sorunlar çözülüyor
(9 puan) tarafından
Burdakilerin çoğu çözüm odaklı konuşmuyor evlilik bu kadar kolay değil en ufak biseyde bosanacm diye biseyde yok ama istiyorum evliliğim kurtulsun normal mutlu huzurlu bi rhayat yasayaym keşke herkes sizin gibi olsaydı burda doğru yolu gosterseydi bana ve eminim ki birgün bnde mutlu huzurlu bir post açacağım  teşekkür ederim azda olsa çok iyi geldnz bna
(805 puan) tarafından
Herşey düzelicek zaten biraz Zaman biraz sabır gerekiyor evlilik hemen oturmaz ki kuzum inişler çıkışlar çok olur ama sonunda oturttursun evliliğini sabır ve sakin ol
(203 puan) tarafından
Canım yaşayan bilir şuan 13 yıllık evliyim boşanmak istemedim çünkü kötüde olsa seviyorum ve düzeleceğini biliyordum sende sabırlı ol
0 oy
(25 puan) tarafından
Canım sen n8ye böyle bir adamdan çocuk yapyosun peki? Saçma ya yapma çocuk 
(9 puan) tarafından
Evliliğim belki kurtulur diyorum herşey normale döner diyorm çocuk olunca biraz sorumluluk alır diye düşünüyorum
(25 puan) tarafından
Hayır kesinlikle bu düşünce yanlış çocuk olunca birbirnize mecburiyetiniz başlıyor karakteriniz uymuyorsa hicbir zaman uymaz çocuk ta bunu değiştirmez yani yine sen bilirsin o eski kafa düşünce çocuk olsun düzelir aksine mutsuz bir evlilikte olan hep çocuğa olur siz kavga edersiniz çocuk etkilenir
tarafından
asla tam tersi boyle adamlar cocuk olunca sorumluluktan daha cok kacar
(25 puan) tarafından
Kesinlikle siz birbiriniz için çocuk yapmak istiyorsunuz evliliğnz düzelsin diye  ama siz gerçekten bir bebek istedgnz icin onu güzel yetiştirmek için değil bu yüzden bebeğe bencillik etmiş oluyorsunuz ve mutsuz evliliklerde olan hep çocuğa oluyor lütfen çocuk yapmayın
tarafından
+1
wvet cocuk mevcut sorunu cozmez sorunun icinden cikilmaz bi hale getirir ve gecrekten olan sadece cocuga olur kavga dovus icinde buyumus ebeveynleri birbiriyle kavga etcem diye ihmal edilmis bir suru cocuk var sizinki onlardan olmasin
0 oy
(2,905 puan) tarafından
Var bir hayir demek ki cocuk olmadiginda. Bence evliliginden emin olmadan cocuk dusunme. Duzelmiyorsa herkes kendi yoluna bakmali, insaAllah karsina daha iyi bir baba adayi cikarir
(9 puan) tarafından
Hayrlısi olsun inşallah
0 oy
(436 puan) tarafından
Bence çocuk işini ertele en az bir yıl ve bu süreçte hiç çocuk konusunu açma , evliliğine bak nasıl ilerliyor olmuyorsa yine ayrıl ama boşanmayı düşünüp çocuk yapma pişman olursun daha yeni evlisin bide illa çocuk olur biraz akışına bırak 
(9 puan) tarafından
İnşallah cnm hayrlısi sagol
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Vala eşim de iki gün ćalişmazsa rezil edyorum git çalış dyorum.mesela.kiracizyiz borçlarimiz var sizinde öylemi blmiyorum ama.bu devirde çalışmamak da zor eşim önceden çok işsizdi resmen bir ay calismaazdi arada yine iş degistrir.alahtan mesleği var hemen büküyor eskiden bir ay falan evde yatardı odaya gider kapıyı kapatyordu telefina bakardı uyurdu falan deli oluyordum. Ben sürekli syle.seninde çalışman lazım byle rahata alişsan olmaz dye
(9 puan) tarafından
Konuşuyorm cnm çok şükür evimiz kira değil kndi malimiz yemin ederim evim 4/4 lük kayinbbmn 3 oğlu var 3unede ev aldı  çeyizini mobilyasini beyaz eşyasını aldı evlendirdi ve saldı başından bazen diyorm keşke kirada otrsaydm keşke yokluk olsaydı blki eşim bilirdi kıymetini gece gündüz çalışırdı tek sorunum cslisr 1/2 ay parası olur cebinde oturur artık o para bitene kadar bittimi artık kalkar iş bakar sadece eşim değil abileride aynı şekill sorumsuz hayrsz ama inanıyorum bn bir gün herşey yoluna gireck dedignz gibi sabr. Ve zamn gerek
(6,048 puan) tarafından
Yaa çok haklısın yemin ederim senin eşin de aynı benimkisi gbi cebindeki parayı bitirine kadar otryor yiyor bide yemesi de çoktur kira borç olmazsa emin olki eşim full evde kalır hep canın hiç sklmiuormu git dyorum bide insan ev işini yapamıyor babasından çalışmıyor kaynanam calisyor düşün kadın yaşlı kocası yıllardir evde çok rahatlar cookk
(9 puan) tarafından
Kader ortağım bnm soranlara sıkılıyorm patliyom der ama bütün gün yanımda olmktn sıkılmaz düşkün aşırı bna yemin ederim evde doğru dürüst bir iş yapamiyom sürekli 1.80 uzanms çayı kahvesi sigarası çerezi başucunda yemin ederim kadın halimle onu böyle görünce çıldırıyorm kriz gecrym
(6,048 puan) tarafından
He valaha aynısı telefon eline alıyor abi iş varmı abi iş varmı mesela adam gel dyor tmm dyor gtmiyor başka bir adam gel dyor tmm dyor gtmiyor öyle öyle bu sefer o işler de btyro neyseki yurt dışı işi var inşallah dyorum gider çnkü yağmur yagsada dibimizden ayrlimoyor hep evde yok cipsi çerezi yemegi
(9 puan) tarafından
Vallahi benmkide aynı 2 gün önce biri aradı gel.dedi bugün başla eşimde dedi bugün gelemem halletmem.gereken işlerim var yarın gelirim ne gider nede adamı arar gelemiycm diye 2 yildr sezonluk işine cikiyorz bu yazda kafalarsam yine cikacaz çünkü gerçekten burda calisipta hakkını alacağın iş yok sigortasz dahi işçi calistryolr bnm sezonluk işinde sadece aldgm para 52.53 bin ama bn mutfk bölümünde calsym eşim temizlikçi daha düşük alıyor buda çok büyük bir nimet bizim için gel otur kim sana binr lokma ekmek verir kimse kimseye değill
(6,048 puan) tarafından
Sendemi çalosyorsun ben çalışmayı ilk çok istedim burda çok iş imkanı var eşim kaynakçi bisiru iş var kadınlar vardiyalı öyle calisyorki işte kürtaj oldum bı yandan hamile kaldım doğum yaptım iki ay önce nasip olmadı bide 4 yaşında bir kızım var ailem burda ama kızım onların yanında durmuyor dye calismadim bende eşim birakmadi dedim eyer calistrsa hep paramı elimden alırdı vala hiç birikim yapmıyor kumbarayi bile patlatyor ama ne güzel calisyorsun
(9 puan) tarafından
Vallahi çoğu yanımız aynı bnde kumbara koyardım hani markete giderim artani direkt atarım haberi oluncada eşimin direkt patlatr normalde aileler çalışmama karşı eşimde istemiyor ama görünen köy kılavuz istemiyor burda is imkanı yok kadınlara bir ambar işi var meyve sebze tek bu bn yapamam bunu oranın ortamı çok piss
(6,048 puan) tarafından
Hangi şehir cnm boşver çalış.gizli gizli birkitr keşke çalışma imkanım olsaydı benimde insanın kafasida dağlıyor çocuk olana kadar çalış ama şunu unutma çocuk olunca bence değişir bak ikinciyi doğurdum eşim yedi yirmi dört saat iş değiştirdi zırt pırt bak bugün bezi bitmişti sabah işe gderken para verdi bna git altımda a 101 git al dedi çalsiyor geçen pazar günü bile çalıştı şok oldum dyor para.lazim kızıma yatak aldı falan sorumluk artıyor mecbur calişcak
(9 puan) tarafından
Hatay cnm İşte bnde burda bazılarına bunu anlatmak istiyorum direkt diyolar mesela çalışmayan adama çocukmu yapacn diye gerçekten çocuk değiştirecigine eminim o büyük bir sorumluluk istiyor şimdi bnle eşim varız bir tabak yemk ypsam yeter 2 kg pirinç bni 1aydan fazla götürür çok şükür para olduğu zamn eşime eksikler bitmeden bitti diyom veriyor para gidiyor aliyorm üstüne ama çocuk olunca çok başka olacak biliyorum sorumluluk artacak beziydi mamasydi diğer ihtiyaçlarydi hep derdi zaten bnm çocuğum olsun bn gece gündüz calisr yine ona bakarım diyo kimseye muhtaç etmem sizi diyor inşallah inanıyorum bn yani calismayida bn istiyorm zaten dediğin gibi inan insanın kafası dağılıyor kavgaya tartsmaya fırsat kalmıyor ikimiznde işi olunca
(6,048 puan) tarafından
Valla doğrudur eyer şiddet yoksa birbirini seviyorsan niye bosancan ki mesela eşim beni seviyor bnde seviyor ama her insanın kusuri var millet kumar oynuyor dostlari oluyor fln çok şükür eşim hiç öyle degl sigarası bile yok bide kahvelere fln asla gtmez ben dyorum çocuk yptin bakmak getrmek zorundasın vala herşeyi getryo mecbur yani ama keşke bende çaslşsaydim ilerde cocukalrim buyuse belki calsirim ama insanın aklı çocuklarında kalıyor sen kaç yıldır evlisin
(9 puan) tarafından
Çok şükür şiddet yok sinirlendiği zamn elinde ne varsa firlatr kırar kndine vurur ama eli asla kalkmaz bna tehdit yok küfür yok çok şükür tek sorun işte bu işsizlik sorumszlk evden çalışma imkanın yokmu canım mesela bnm avona uyeligm var çok müşterim yok ama ailem alıyor arada çıkacağı kazanç 150.200 onuda atiyom kumbara ya bn 3.5 yıl oldu evliyim  canım bnmde çok şükür kötü alışkanlıklari yok tek sigara işte arkadaş ortamı yok cafesi gezmesi yok sadece 3 çocukluk arkadaşı var onlar gelir bizde gideriz evlerine hatta bni bile cafe ortamına gecrmez okadr milletin içinde diyo bn avradimi oturtup kahve çay iciremem diyo ne istersen getirrm diyo burda cafeni kur diyo ama bu işszlk çok dokunuyor bna
(6,048 puan) tarafından
He aynı aynı yemin ederim tek sknti işsizlik bide eşin calissa iki maaşınız oluyor oda iyi ama eşim tek calisyor oda zırt pırt işten çıkıyor adama.gelecm dyor gtmiyor bna dyor yarın başlarım bakiyorim yok hftaya başlarım bakiyorim yok bizim maddi durum braz iyi olsaydı evimiz olsaydi İnanki benim kartımda bile borç var onu bile o ödüyor mecbur yok vala yeni iş yaptım kızım yazın anaokula.baslayacak konuşmasi braz geri saçımı hiç kaşiyacak vaktim bile yokki.bide cevrem hiç geniş degl.olam.kisiler de hep cimri ben çok çektim İstanbuldayken ek iş alırdım eve ekmeğim suyum.bile.olmuyirdu rutubetetli evdi falan taşındım ailem Tekirdağa okdr dualar ettim okudum ki Allah'a şükür taşındım.buralar sakın açık alan çok güzel yemin ederim park okul.hepsi.kapimin önünde gdiop.gluoriz istabulda hep evdeydik neler çektim neler
(9 puan) tarafından
Bnde diycktm yani iç çamaşırı çorap alıp satabilirsn elden çevrene arkadaşlarina bn yapiyom senede bir olsa hatta bekar kaynım var Allah bin kere razı olsun paran yoksa diyo verim sana para işini büyüt yenge diyo gerçekten para var bu işte diyor olunca ödersn bni yavaş yavaş ama bn elimde kalmasndn korkuyom çok üstüne dusmuym fakirlik nedir çok iyi bilirim bnm ailemde çok yoksulluk çekti annem yarım kilo eti 3e bolerdi hepimiz yerdik doyardik çok şükür şuan babamn çok iyii apartmanlar dikti büyük bir işyeri 30a yakın dairesi hepsi kirada zamanla olur inşallah rabbim bir an önce sana kendi evine kendine ait olan evine taşınmayı nasip etsn geri kalan karın tokluğu her türlü geçinir insan yeterki calişsn kimseye muhtaç olmasn
(6,048 puan) tarafından
İşte bnde öyle dedim toplu bişeyler alım satım eşim yok dedi ancak çocuklar la ugrasyom az demin a 101 e gttim aşağıya üç banka zarfı bırakmışlar eşimin adına işt hep borç aryorlar bni hep.aryor bna eşim ödediği için cvp verme dyor milletin kocası sabit çalisyor eşimde öyle zırt pırt işten çıkınca işte birikiyor birikiyor snra skşıyoruz blmiyorum valaha ne olqcak çalisaydu yurt dışında bilezgimu yuzugumu ne kadar elimden aldılar daha düğün gunu verdim hepsini
(9 puan) tarafından
Rabbim dusurmesin cnm rabbim başından eksik etmesin gerisi gerçekten hallolur
(6,048 puan) tarafından
He vala sağlık önemli
0 oy
(927 puan) tarafından
İstemeye istemeye yaptığın çocuğunun ne kuymetini bilecek ki.nisanliyken 1 olan sorun evlenince 100 oluyor cocuksuzken 100 olan sorun çocuk olunca 1000 oluyor.karakter yapı degismez degismesinu bekliyorsan
0 oy
(178 puan) tarafından
Bir yorumunda " çocuk olursa düzelir diye çocuk istiyorum" demişsin. Hayatının en büyük hatasını yaparsın. Erkekler asla kadınlar gibi değil. Çocuk olunca boşanamamak kadına zor, adama değil. Yani çocuktan sonra yine sen çabalarsın, eşin aynen böyle devam eder. Hatta o noktadan sonra boşanmaya da cesaret edemezsin artık. Hem sen hem çocuk çeker. Muhtemelen bir bakici bulur ya da annene çocuğa verir, kendin bir işe girersin. Esin evde ne çocuk bakar, ne de işe girer. Hem bedenen yorulursun hemde psikolojik olarak çökersin. Ben çok eminim çok pişman olursun. Çünkü kendin bir şekilde çekersin ama çocuğun çektiğini görmek insanı maffeder. 

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,622 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 419 göst.
0 oy
7 cevap 588 göst.
0 oy
7 cevap 1,296 göst.
12 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,963 soru

12,367,303 cevap

42,125 kullanıcı

Kategoriler

...