0 oy
290 göst.
önce Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Ben 4üncü kattayım bir oğlum var 9 yaşinda bide kızım var 1.5 yaşında okullar tatil diye evde ikiside en ufak koşturmada ta birinci kat komşu şikayet ediyor biraz önce süpürge tuttum eşimi aramış saat ön iki buçuk oldu daha ne kadar beklicem acaba yapmayın etmeyin diyom oğlum aşırı hareketli duramıyo fazla bi gürültüde yapmıyo aslında ama abartıyo eşim kavga edecek diye korkuyorum yapma oğlum otur oğlum sürekli böyleyim

20 Cevaplar

+2 oy
önce (13,062 puan) tarafından
1.kattan 4.kata mı yetişiyor? 

gündüz vakti bi de süpürgeye karışıyor. pess sanki gece 12
önce (48 puan) tarafından
Gerçkten yaa sinir oldum
-Reklam-
+1 oy
önce (856 puan) tarafından
nasil ya 4 . kattan ses nasil 1. kata gidio anlamadim hele supurge sesi 
Takmışlar bence en ufak seste böyleler ne yapayım bağlayayım mı çocuklari
önce (4,379 puan) tarafından
Siz baya yuz vermissiniz bence. Haftaici 22.00 haftasonu 00.00 saatlerine kadar normal sesler kabul edilir. He misafirin kutlaman olur ayda yilda bir  ona da katlanilir. Gitsin müstakil ev alsin dag basinda.
0 oy
önce (3,277 puan) tarafından
O komşunun çocuğu var mı ve arayınca yüz vermeyin bildiğin yere git deyin bak bidaha ariyo mu
Var bir oğlu var anlaması lazım
0 oy
önce (4,485 puan) tarafından
Yakın zamanda bu sayfada bunun tartışması oldu çocuklar ses çıkardığı için anne-babaya eğitimsiz, terbiyesiz dendi.. yaşamayan bilmiyor maalesef bazı insanlar kendi çocukları dışında başka çocuklara tahammülsüz maalesef.. 
Çok doğru ne yapayım anlatıyor um oğlum yapma diye tmm anne diyo bazen kendimi tutamıyorum diye ama oda aşırı ses değil bıktım vallahi
önce (1,408 puan) tarafından
Evet hatta bana dendi ben sürekli şikayet eden kişiyi kınadım benim yapımı çocuğumu bir şeyimi bilmeden anne baba eğitemiyor anne babanın eğitimsiziliği felan dendi yetiştiremiyormuşum :) herkes anneliği babalığı yapamıyormuş böyleleri bence kendini yetiştirememiş
önce (4,485 puan) tarafından
Bana da dendi canım o gün :) oysa çocuklarımı çok güzel eğiten biriyim :D hareketli diye eğitimsiz oldular
önce (1,408 puan) tarafından
Terbiyesizlik başka bir şey değil sabrım kaldırmadı artık cevabını verdim verdim sustum en sonunda cahille muhabbeti kestim :D gerçekten kör cahil böylesi ynai senin çocuğun usluysa senin sayende mi?  Bunu böyle sanıyorlar uzmanlar bile böyle düşünmezken onlar kendilerine çıkarımda bulunuyorlar komik :)
+1
Çok doğru gerçekten
0 oy
önce (2,022 puan) tarafından
Aradaki katlar boş mu? Nasıl oraya ses gidebilir ya bir de ne zaman yapilacakmis süpürge?
Üçüncü kat dolu iki boş ne bileyim keyifleri ne zaman denk olcaksa
önce (2,022 puan) tarafından
Yaşlılar mi? Genelde yaşlılar aşırı tahammülsüz oluyor. Gitsin mustakilde yaşasın ister istemezler oluyor gürültü apartmanda. Biz 4. Kattayiz usttekinin köpekleri var onların havlama sesi geliyor. Napacağım yani ona da toplumda yaşanıyorsa bunlara toleransı gösteriliyor
Yok yok genç 27 28 yaşında lar takıntı yaptılar bence yaa
0 oy
önce (38 puan) tarafından
Bizim karsi komsunun kalabalığıni gutultusunu gorse isyan bayragi ceker demek ama sabir gosteryorum nereye kadarsa artik.ama sizin kucuk cocuk yani anlamazki.
Gerçekten anlamıyor o an duruyo ama hiç mi hareket etmicekler 1.5 yaşında kızım var abisi ile yakalamaca oynamak istiyo onun koştuğundan ne olur ki
0 oy
önce (2,826 puan) tarafından
Ya onlar cok pinpirikli ya da cidden 4 cu kattan 1 ciye duyulacak kadar cok ses çıkıyor

Hangi tarafa hak verecegimk şaşırdım. 

Yani bilemedim bende ust katimda ki her sesi duyuyorum ve cidden tepende ses dayanilmaz oluyor. Ama hani supurge sesi bile 3 kat asagi nasil.duyuluyor hayretler icindeyim, eski bina mi?
Eski evet 15 yıllık bina yeni binalarda daha çok ses gidiyo aslında
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Ya Allah aşkına 4. Kattaki ses 1. Kata ne kadar çok gidebilir abartmış iyice yani oldu evde putperest gibi oturun ses yapmayın ne cahil cüheyla insan var ya 
Çocuklar her oyunu oynuyo puzzle yapıyolar aklınıza ne gelirse ama sıkılıyorlar bi saklambaç bile oynayamayacaklar mı kızım bir buçuk yaşinda zaten onun koşmasından birinci kata ne gidecek
Ya boşa sallıyorlar ararlarsa daha çok ses yapın alsınlar boylarının ölçüsünü gerçekten komşunuz fazla olmuş ses oluyor derlerse giy evde topuklu ordan oraya koş sonra bu ses nasıl hoşuna gidiyor mu de çocuk bunlar koşacak oynayacak evde de oyun oynamayacaksa ne yapsın bu çocuk her aradığınızda gece 12 bile olsa giyer topukluyu koşarım bir daha çalsın bu telefon şimdi de yüzüne kapat en iyi cevap bu olur ona
Evet ya napsın bu çocuklar evde
Valla bacım artık sussun bu karı diyorsan dediğimi yap bak nasıl susuyor He baktın devam ediyor sürekli arıyor rahatsız ediyor diye Bi şikayette bulun bi gitsin polis kapısına rahat etsin
0 oy
önce (417 puan) tarafından
Annemlerde de aynı sorun vardı alt katı aldılar . Kiracı ya çıkacak yada uyum sağlayacak. 3 yaşındaki çocuk anlamıyor. Ses yapma desende 
Bizimde ev bizim kira değil
0 oy
önce (4,229 puan) tarafından
Çocukları kesinlikle kısıtlama kendinde normal evinin işini yap.

Komşun kısıtlasanda rahatsız değişen birsey yok.Sen mudahale edip ise yaramadikca daha çok rahatsız oluyorsun.Ista bu kavgaya iter sizi.

Akışa birak ,komşulara kusura bakma de bildigini oku en azından dersin ki biz rahat davranıyoruz kapiya gelince yada arayınca rahatsız olmazsın kavgada çıkmaz.

Su akar yatağını bulur hele hee kusura bakma cocuk işte de geç.
önce (4,229 puan) tarafından
Bir de bu akşam dan başla iki akşam saat 21:30 22:00 arasi süpürge aç 15 dk ,arayacak cocuk un döktü ya vs de önce şartları zorla,sonra gunluk seviyeye ikna olur taktik bu unutma
Sen azalttıkca çıt çıksa rahatsız hissediyor Hanım efendi
Çok doğru bak benkısıtkadıkça hanım efendi daha fazlasını istiyor galiba manken miyiz biz acaba balkon yıkarken bir damla su damladı diye tartışmış alt komşu ile
0 oy
önce (363 puan) tarafından
Acaba eşiniz niye başkası için gelip size kızıyor. Çocuktur demesi lazım eşime soylerjm bir daha yapmaz demesi lazım . Zaten 1. Katanasil ses gidiyor onunda anlamış değilim. 

2 buçuk yaşında kızım var evde bazen zıplıyor. Yani tabi olabildigince izin vermiyorum ama çocuk ne yapayım. Alt komşu demişti gündüzden bişey olmaz ama gece leri ses çok geliyor . Ben genelde kızıyorum kızıma kosmasin diye eşim diyor çocuktur . Bırak ne yapıyorsa yapsın.
İki buçuk yaşındaymış onun koştuğundan ne olcak ki arada olabilir bence sıkılıyorlar evde
önce (363 puan) tarafından
Ne bileyim ya sırf onun ici bazen kziima kızıyorum diye de çok üzülüyorum keşke kizamsaydim diyorum. Gündüz bişey demiyorum ama gece izin vermiyorum
0 oy
önce (49 puan) tarafından
Bizim üst komşu da köpek var hiç rahatsız olmadık ki ta 4 den nasıl yorum yapıyor bence sorun ses değil size bir garezi var 
Banada öyle geliyor artık öyle anlaşmamazlık yapan çift de değiliz etliye sütlüye karışmayız kendi halimiz deyiz
0 oy
önce (1,696 puan) tarafından
Size kafayı takmışlar 4. Kattan 1. Kata ses mi gider akıl mantık işi mi,? bir daha söylenirlerse git nereye şikayet ediyorsan et de, gittiği yerde de adama gülerler 4. Kattan 1. Kata nasıl bu kadar ses gitsin, Allah'ım ne insanlar var yaaa 
Çattık sorma
0 oy
önce (107 puan) tarafından
Ya hemen alt komşunuz olsa anlarım da bi şekilde idare edilir ama 1.kattan 4.kata gelmek nedir bence o size takmış kafayı gıcık kaptığından yapıyor gibi geldi 
Bencede ama bişi de yapmadık hiç
Tanıyo musunuz peki birbirinizi hiç tanışmadınız mı
Bi kere bütün komşular bebeğim olduğında geldiler diğer türlü samimi değiliz
Belli ki takıntı haline getirmiş ondan yapıyor bence her binada var bunlardan 2 3 tane benim binamda da ikinci katta oturan bi teyze evimdeki kediye kafayı takmıştı ben bahçe katındayım :)
0 oy
önce (18,181 puan) tarafından
Polis çağırıp şikayet etsin öyle de gelirse bende gündüz vakti yaptığım süpürgeye karışıyor diye şikayet et mesajsa ss al veya arama ise saati ile bu saatte yaptığım süpürgeye laf ediyor o zaman gece 12 de mi süpürmeliyim de 
Haklısın
0 oy
önce (21 puan) tarafından
4. Kattaki ses 1. Kata gudiyorsa ve rahatsız oluyorlar da soyle sokakta geçen insanları da uyarsın arabaların sesini onlesin sonra gelsin senin çocuğunun gürültüsünü şikayet etsin 
0 oy
önce (3,619 puan) tarafından
Bende kızıyorum ama benim eşim gececi oluyor sadece abla az dikkat etseniz gececi uyanıyor uyamiyor diyorum tamam diyor ama bizimki birinci kat ikinci kat yani hanfendi birinci kattan 4. Kata laf söylemesi çok saçma 
0 oy
önce (540 puan) tarafından
Vala Allah herkese anlayışlı komşu nasip etsin ben en usteyım altımda komşularım çocuksuz olmalarına rağmen çok anlayıslılar oğlum 5 yaşında ve asırı  hiperaktif ben onları görünce hep özür diliyorum napalım çocuk yapacak bişey yok diyolar ama eskiler Allahım düşman basına kendi çocuklarını döverek susturup bizden de aynısını bekliyodu lar şükür kurtulduk
0 oy
önce (884 puan) tarafından
iyide gündüz sese karışamaz o kim oluyo 

9 yaşındaki çocuk adı üstünde oynucak tabi kendi kim

oluyo sanane diyemedin mi 
Eşimi aramış beni arayan olmadı
0 oy
önce (631 puan) tarafından
Osurugu ipe dizen komşular Allah yardımcın olsun. 
Aminnnn

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 107 göst.
+1 oy
16 cevap 439 göst.
0 oy
5 cevap 288 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 663 göst.