0 oy
142 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (76 puan) tarafından
İlk kez lokum yapayim dedim reçel suyundan demek šöyle yarim bardak recele 1,5 su bardagi su kattim şeker katmadim ilk başta tatli geliyordu toplamda 2 bardak receli suya 4 yemek kaşigi nišasta koydum pişerken hamura döndü hemencecik sogumaya birakdim ardindan da dogradim lezetsiz iyrenç bi şey oldu hamurumsu oldu yeniden yapmak istiyorum yardimci ola bilirmisiniz

3 Cevaplar

0 oy
(5,166 puan) tarafından
Satılanlar kimi olmur canim heç 
(76 puan) tarafından
Ehh sinamaq istiyorem evde piši düšü etmeyi xoşlayan biriyem
(5,166 puan) tarafından
Məndə sevirəm yeni şeylər etmeyi. Olmuyanda hevesden düşürəm
(76 puan) tarafından
+1
Mende de olur ama deyrem yox edecem men bu iši erzaqlari heyf etsem de:)
-Reklam-
0 oy
(283 puan) tarafından
Merhaba konudan bağımsız tırnak batması şikayetim var sizin posta denk geldim o yüzden yazmak istedim siz nasıl çözüm buldunuz o ileti ben de şu an 3 tırnağımda da var hatta post paylaştım oradan da görebilirsiniz halini siz nasıl kurtuldunuz şu an iyi misiniz
(333 puan) tarafından
Git kestir ben sırf emziriyorum diye 6 ay bekledim sonra dayanamadım ek gıdaya başlayınca gittim 3 sene olcak tekrarlamadi
(283 puan) tarafından
Nasıl kestirdn cnm acıdı mi kime yaptırdın 
(333 puan) tarafından
Genel cerrahi yaptı canim 

Uyusturdu zaten hissetmedim 

2.3 gün de toparladı geçti canım 

Valla bekleme git canım boşuna o eziyeti çekme ben ne çekmişim 6.7ay varya boşu bosuna
(76 puan) tarafından

Valla ben 4 kere cektirmiş biri olarak söylüyorum kesip cikara bilirseniz ne mutlu ama aciya dayanamayip kesemeseniz cerahha baş vurmanizi öneririm acil şifalar

0 oy
(1,048 puan) tarafından
Nefis yemek tarifleri sitesinden bakıp bir kere yapmıştım fena olmamıştı ama tabiki dışarıda satılanlar gibi olmuyor. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 825 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 338 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
15 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 20002003 (196 puan) tarafından soruldu

411,792 soru

12,396,402 cevap

44,187 kullanıcı

Kategoriler

...