+3 oy
512 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (696 puan) tarafından

Kizlar yarin tahmini regl günüm.  Hamileysem yarın 4 haftalik oluyor.  :)   11 aylık oğlum var emziriyorum hamileysem ne zamana kadar emzirebilirim oğlumu.   Ben şokkk kizlar  hala inanamıyorum.  Teste bakarmisiniz var demi çizgi 

imagehowa 

16 Cevaplar

+1 oy
(13,608 puan) tarafından
Doğum yapıncaya kadar emzirebilirsin canım tandem emzirme ismi
(696 puan) tarafından
Bir sorun  olmuyor demi.  Geçen gün oglum kusunca hamile olmayasın. Oyle olsada çocuk kusuyor dedi.
(78 puan) tarafından
Ben hamilelikte emzirdim yani emzirmek zorunda kaldım oğlum 26 aylık olana kadar  hamilelikte 2 3 ay emzirdim ama sanki eskisi kadar istemiyordu ve daha kolay oldu o süreçte sütten kesmek yani değişiyordur gibi geldi bana
-Reklam-
+1 oy
(2,669 puan) tarafından
Nasıl cesaret ettin canım ya benim kızım 6 yaşında şimdi 3 aylık oğlum var iki çocuga yetemiyorum kendime doğru düzgün vakit bile ayıramıyorum iyi cesaret senin ki çünkü çocugun çok küçük 
(251 puan) tarafından
Kaç çocuk var ki kiz
(2,669 puan) tarafından
2 canım
(696 puan) tarafından
Yardımcı olacak insanlar var.  Bende birlikte büyürler dedim.  Ben kolay kolay hamile kalamiyorum.  Buna bile şok oldum
+1 oy
(8,342 puan) tarafından

Hayırlısı olsun bacım :)

(696 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
+1 oy
(4,087 puan) tarafından
Ay inşallah hamilesindir canimmmm. Bir haber verirsin kan testinden sonra. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 
(696 puan) tarafından
Şekerlik  inşallah canım.  Ben Turkmenistan dayım burda sistem böyle değil 13 haftada kan alıyorlar .  Sen daha dusunmezmisin hshshs
+1 oy
(3,489 puan) tarafından
Hayırlı olsun iki çocuk bin çocuk dünyasına hoş geldin :)
(696 puan) tarafından
Jsjsjsjs oylemi dersin.    Eskiden 8 10 tane doğurmuşlar onlar nasıl dayandı acaba.
0 oy
(6,191 puan) tarafından

aaa sen hamile kaldin dogurdunmu bide anaaa :)) pben bayadir demek gormemism okumamism

seni baya bi hamile kalmaya calisiyordim. he hayirli olsun bir acıldin pir acildin he:))) emzirmekte bir sakinca yok 7 ay olana kadar emzir sin iki ay kendin de gicsuz dusmemek icin kesersin. o surecte zaten ek gida isi baya ilerler 18 aylik olur oglun . haliyle heraeyi yer  normal yemek yeterli gelir mamaya gerek kalmaz

(696 puan) tarafından
Evetttt    göz yaşım pıt   eskilerde burda çok aktiftim.   Evett oğlum oldu nerdeyse 11 aylık olucak.  Rabbime şükür.   Bende şok oldum böyle kolay hamile kalacağımı düşünmüyordum.   İnşallah düşmez inşallahh ilelerler sağlıkla
(6,191 puan) tarafından
hayirlisi olaun insallh . saglikla gelsin
(696 puan) tarafından
Geçen gün oglum kusunca kv hamile olmayasın öyle olunca emzirilmiyor falan dedi.    Ay hadi inşallah.  Teşekkür ederim
0 oy
(10,468 puan) tarafından
Planlı bir gebelik bekliyorsun sanırım karnındaki bebeğinin gelişimine göre son aya kadar da.emzirebilirsin ben 4 aylık hamile olana. Kadar emzirmiştim. Birkatirdihimda 16 aylık falandi sanırım 
(696 puan) tarafından
Bende Dr sorarım artık
0 oy
(1,500 puan) tarafından

Evet canım çizgi var gibi :) gözün aydın <3

(696 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(308 puan) tarafından
Hayırlı olsun evet hamilelik var
(696 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin
0 oy
(92 puan) tarafından
Aa yanlis hatırlamıyorsam canım bebegini kaybeden sen miydin 
(696 puan) tarafından
Evet bendim. Canım.   Sonra oğlum oldu
(92 puan) tarafından
+1
Maşallah sübhanallah canım senin adına çok sevindim inşallah hamilesindir ❤️
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Doktor bir risk görmezse sen bırakmak isteyene kadar emzirebilirsin bebegin doğduktan sonra da emzirmeye devam edebilirsin 
(696 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(729 puan) tarafından
Benim arkadaşım da bebeğini emzirirken hamile kaldı emzirmeyi de bebek 5 veya 6 aylıkken bırakmıştı diye hatırlıyorum doktor daha iyisini bilir tabi yine de sormak lazım 
(696 puan) tarafından
Bende Dr sorarım
0 oy
(860 puan) tarafından
Hayırlı olsun sevindim kendimişşim gibi tek çocuğum var emzirme bilmiyorum nasıl olur :) 
0 oy
(729 puan) tarafından
Cnm hamilelikte bazen süt çocuğa iyi gelmiyor kusma ishal gelişim geriliği yapıyor 
0 oy
(14,865 puan) tarafından
Ayy hayırlı olsun canım 
0 oy
(2,729 puan) tarafından
2 buçuk yaşında kızım var hâlâ cesaret edemiyorum. Sanki hiç edemeyecek gibi hissediyorum çoğu zaman. İstediğiniz bir gebelik sanırım, inşallah hayırlısı olur

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,283 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 520 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ebrualya3003 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,836 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 322 göst.
2 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu

410,940 soru

12,366,384 cevap

42,057 kullanıcı

Kategoriler

...