0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (21 puan) tarafından
Herkese hayırlı akşamlar. Benim bir rahatsızlığım var ama ne belli değil henüz tanı konulmadı. Kolonskopi istendi korktum gitmedim devlet uyutmuyor çünkü korkuyorum. Şikayetim çoğunlukla kabızlık ama günlerce tuvallete çıkmamak değil affedersiniz keçi pisliği şeklinde olması. Ama arada da birden hızlı çalışır ağrılar çekerim ishal olurum yada ağrı çekerim ikidebir tuvallet hissi gelir. Artık korkuyorum. Benimle aynı durumları yaşayan var mı açık yazdım kusuruma bakmayın ama sağlığım için önemli benim için. Ve kolonskopi olanınız var mı korkulacak bişi mi 

5 Cevaplar

0 oy
(63 puan) tarafından
Benim senelerdir kabızlık problemim var bana da bir kaç defa yap dendi ama yapmadım ben onun yerine ishal edecek ilaçları kullandım mesela yeri geliyor 15 gün çıkmıyorum tuvalete o gibi durumlarda alıyorum ilacı sonraki gün etki ediyor temizleniyor içim sende bence bi ilaç kullan o içindeki mikrobu atsın ondan sonra hala devam ederse tekrar başka bir doktora görün ama bildiğim kadarıyla uyuşturucu sprey sıkıyorlar ben endoakopi oldum devlette ağzıma sıktılar 
(21 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun size de benim ki keçi pisliği gibi oluyor randevu aldım kolonskopi için görüşeceğim
-Reklam-
0 oy
(446 puan) tarafından
Kızım keçi pisliği gibi yapıyordu, annem zeytinyağı içir dedi sabahları. Çok şükür düzeldi bağırsakları
(21 puan) tarafından
Denemediğim şey kalmadı ama deneyeceğim sağ olun
0 oy
(1,194 puan) tarafından
Devlette kolonoskopi oldum,sakinlestirici bir igne yapiyorlar  ayilmaktan farki yok.Giyinebilirsin dediler onu hatirliyorum ne islem sirasinda ne sonra sifir his sifir acı.İnsanlar bosuna korkuyor anlayacagin
(21 puan) tarafından
Randevu aldım soracağım doktora teşekkür ederim
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Kardeşimin midesinde su birikiyordu kolonoskopi ve endoskopiyi ikisinide bayiltmadan yaptılar. Kardeşimin psikolojisi bozuldu resmen 24 yaşına. Öyle çok bağırmış ki diğer kardeşim artık mudahele etmiş.. Hiç bir ilaç hiç bir takviye verilmeden yapıldı ikisi de. Hadi endoskopi neyse de kolonoskopide nasıl yapıldığını biliyorsunuz bayiltmadan bu insanın olmasının hiç mümkün olmadığını düşünüyorum. Bizim Bursa Uludağ üniversitesi Hastanesi'nde yapıldı. Sonrasında tüm tetkikleri dışarıda özelde yaptırdık. Kolonoskopide endoskopi de tekrarlandı ikisinide özelde yaptırdık bayiltarak yaptılar çok rahat geçmiş. Acı esiginiz yüksek değilse hiç tavsiye etmem
(21 puan) tarafından
Evet çok korkunç kardeşinize de çok geçmiş olsun sonuç neydi neyi var
(1,066 puan) tarafından
Mide üzerinde sıvı birikiyordu şimdi de ağzı ve gözleri şişiyor streste. Sıvı hala var hiç bir sonuç alınamadı tedavi red verip çıktı artık dayanamadı. Size de çok geçmiş olsun
0 oy
(4,527 puan) tarafından

Doktora bildirin 9 aydır düzenli kolonoskopi ve Endoskopi yaptırıyordum her hafta ve narkoz veriliyor 

Kolonoskopi yi narkozsuz yapmaları çok zor hamileydim norkozsuz yapin diye ben teklif ettiğim halde doktor imkansız dedi 

(21 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun size de randevu aldım söyleyeceğim. Sizin rahatsızlığınız ne peki
(4,527 puan) tarafından
Safra kesesi ameliyatı oldum bağırsagimi delmisler o şekilde kapatmışlar sonra birden fenalaştım hastaneye kaldırıldım meğer bağırsağım patlamış dışkı içime akmış beni zehirlemis şimdi bağırsagimi karnımdan çıkartıp torba taktılar o şekilde yaşıyorum
(21 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun doktor hatası yani öyle mi :((
(4,527 puan) tarafından
Maalesef öyle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
+1 oy
14 cevap 533 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.
+1 oy
2 cevap 59 göst.
12 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde DilaLina (11 puan) tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,499 cevap

40,907 kullanıcı

Kategoriler

...