+1 oy
451 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (121 puan) tarafından
Etrafımda kimi gorsem iki oğlu bı kızı var yada kızı yok.  Kız bebek hamileliği 4 5 senedir nadir duyuyorum . Benim etrafim mi böyle anlamadım. Bebekler genelde erkek :) iki erkek annesi olarak algıda seçicilik mi acaba kız doğurganlığı çok az :(

28 Cevaplar

0 oy
(1,627 puan) tarafından
Ben 6 kardeşim 5 kız 1 erkek :D benimde 1 oğlum var şimdi hamileyim kız olacak rabbim nasip ederse :) tamamen rabbimin nasibi 
-Reklam-
0 oy
(3,536 puan) tarafından
Tam tersi çoğu kız doğuruyor. En bariz örneği uni sınıf arkadaşlarım.  24 kızdan çoğumuz evli. İlk çocuğu neredeyse hepsi kız belki 10umuz kız doğurduk ilkini 2 si sadece erkek. Benim ikinci de kız oldu. Şuan çoğu daha tek çocuklu ama 2 çocuklu olan arkadaşlarım şuan bir kız bir erkek doğurdular. Birde ahir zaman alametleri kızlar daha çok olacak. 
(2,107 puan) tarafından
Bizim de 6 arkadasin toplam 8 çocuğu var sadece 1 tanesi erkek
(3,536 puan) tarafından
Evet öyle gerçekten
0 oy
(1,643 puan) tarafından
Algıda seçicilik bence benim oğlum var hamileyken hep erkek duyuyordum 12 tane erkek bebege hamile anne saymistim benimle birlikte kızına hamile bir arkadaşıma etrafımdaki tek kız bebek seninki olacak dedim oda bana benim etrafımdaki tek erkek bebek annesi de sensin hep kız duyuyorum demisti 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Belki senin çevrende öyle kişiler olduğundan hep erkek duymuşsundur benim cevremde erkek kız ikisinide duyuyorum 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
İki erkek annesi olarak cevap veriyim demekki Rabbim öyle istiyor öyle emrediyor bundan ötesi varmı :) 
0 oy
(11 puan) tarafından
4 kızım var 
0 oy
(7,022 puan) tarafından
Benimde çevremde kız çocuk az 5 kardeş evliyiz hepimizin birer kızı var ablamın 6 benim 2 abimin 1 oğlu var 
(121 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️ Rabbimden hayırlı bı kız çocuğuna talibiz nasip eder inşallah :)
(7,022 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin inşallah
0 oy
(311 puan) tarafından
Burdada erkek yok hep kız eşimin köyünde 9 kişi evlendi eşimin yaş grubundan 2 si erkek oldi bende dahil kız oldu mesela 
(121 puan) tarafından
Neresi canım orası . Ben Elazığ'dayim genelde konu komşu akraba kendi ailem eşimin ailesi erkek ağırlıklı herkesin ya bı kızı var yada yok :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 240 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,044 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,582 göst.
0 oy
26 cevap 570 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu