+1 oy
502 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Aldatılıp affeden varmı eskisi gibi olamaz biliyorum daha 23 yaşındayım 2 tane çocuk var ailem çocuklarımı kabul etmez çok çaresizim ne yapicam

14 Cevaplar

+1 oy
önce tarafından
Olur ya neden olmasin üzülme Allah yardımcın olsun,  çok zor bisi ama senin suçun yok .
önce (119 puan) tarafından
Nasıl yani ama çok zoruma gidiyor
-Reklam-
+1 oy
önce (1,265 puan) tarafından
Tekmeyi basıcan kanıtın varsa alıcan tazminatını nafakanı çatır çutır yicen canım çok üzülüyorum evde gül gibi karıları varken böyle yapıyorlar ya..
önce (661 puan) tarafından
Ben altını çizerek dedim ki bosanmasin demiyorum dedim. Ama çatır çatır nafakani yiceksin çalışacaksın çocuklarına bakarsın kısmı ütopyaya giriyor maalesef. Keşke öyle olsa. Ama boşanır Ken bunları da düşünüp hesap etmek,planlamak zorunda yoksa 2 çocukla gecinemicegini söylüyorum ben. Kadın şimdi nafakami alırım çocuklarımı kreşe veririm ayrı eve çıkarım paşalar gibi gecinirim planlari yapiyorsa gerçekler öyle değil maalesef ona güvenip de bu işe kalkisirsa yazık olur
Abla kadın sığınma evleri veriyo kreşi anneye iş öğretiliyor konfeksiyon falan çocuga da kreş veriliyor her ilde farklı olabilir bilmiyorum kadın kendi ayakları üstünde durana kadar da orda kalabilir
önce (661 puan) tarafından
Keşke versin. Devlet bu tür kadınlara sınırsız destek vermeli ama maalesef hayata geçirmesi zor yani Allah yardımcısı olsun ne diyim
Yani o adamı çekmek zorunda degil gururunu her fırsatta incitecek mor çatı falan gibi bir sürü kadına destek olan dernekler var araştırılabilir
Yaşı da çok genç çalışır isterse 2 işte çalışır yni
0 oy
önce (3,394 puan) tarafından
Geçen arkadaşım boşandı ihanet yüzünden. Eskiden babası eve almaz derdik şimdi iş başa düşünce arkasında durdu daha mutlu keske önce ayrılma cesareti gösterseydim diyo 
0 oy
önce (3,574 puan) tarafından
Mecbur ve çaresiz kalırsanız devam edersin

Çünkü Mecbur kalmissindir 

Hani çocukların olmasa her türlü bulursun yolunu

Şimdi devletmis sığınma evleriymis sıkıntı 

Herkes kendine bakamıyor 

Yapacağın şey asla eskisi gibi olmayacaksin olamazsin da zaten

Cocuklarinla iyi olup mutlu olmaya bakacaksın

Onlar için yaşayıp mücadele edeceksin

Eşinle ayni evde yaşamak gorevmis gibi dusuneceksin 
Yapamam 23 yaşındaki mutsuz bir evliliğe mecbur kalmak çocuklar olmasaydı hiç bu kadar düşünmezdim bile çeker giderdim
önce (1,857 puan) tarafından
Aynı evde nasıl olucak bacım bu kadın aynı yatağı paylaşmak zorunda kalacak o adamla afedersin beraber olacaklar illaki .kadın kendini kullanılmış gibi hisseder . Hadi desen aynı yatağı paylasmayacajlar nereye kadar bu sefer kadın kusurlu duruma düşecek çok zor durum . Yassin küçükmüş 1 yapan 2 de 3 de yapar .
önce (3,574 puan) tarafından
Bilemiyorum valla çok zor bi durum
Bi de yaşı genc iki çocuk
Rab'bim yardımcin olsun inşallah
0 oy
önce (308 puan) tarafından

O evlilik sağlıklı olmaz 

Ömür boyu aklında o olay kalacak hayatın zehir olacak . Aklı şeyi başkalarına kaymış adama yemek yapmak çocuk vermek her gün seni kahredecek . Kuru sogana muhtaç kal ama gururunu çiğneme. 
Çok Çok gururuma dokunuyor zaten
0 oy
önce (63 puan) tarafından
Ne kadar affetsen de bir kere yapan bir daha yapar bu konularda 2. Şansı vermek pek doğru gelmiyor bana. Ailenin kabul etmemesini de tahmin edebiliyorum ama sen kendin çalışıp baksan kendine olmaz mı kabul etmezler mi bunu peki? Kendi ayaklarının üzerinde durmuş olursun kimseye muhtaç olmazsın. Zaten bu erkekler gül gibi eşleri ve çocukları varken neden aldatır hala anlamış değilim . Senin adına çok üzüldüm gerçekten yaşaması zor bir durum ama burda o ne der bu ne der diye düşünme sana ve çocuklarına ne iyi gelecekse onu yap bence . Allah yardımcın olsun 
İzin vermezler asla ayrı evde yaşasam çocuklarımla yeni bir hayat asla kurmama izin vermezler beni eve alırlar çocuklarımı kabul etmezler ama ben de onlarsız yaşayamam ne yapacağımı bilmiyorum
önce (308 puan) tarafından
İzin vermezler ne demek . Neden izin isteyesin . Belli bir yaşa olgunluğa gelmiş bir kadınsın . Onlar senin ailen sahibin değil. Sen kendini kelepçelemissin baştan.
0 oy
önce (591 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşamıştım ama benim çocuğum yoktu bosandim ikinci evliliğini yaptim
İnşallah şu an ki eşinle mutlusundur
önce (591 puan) tarafından
Çok şükür canım 4 yıl oldu evlenelim 2 çocukluğum v3 etrafımda pervane olan bir dediğimi iki etmeyen bir eşim var
0 oy
önce (1,859 puan) tarafından
Affedeceksen eğer bütün olanları arkana atıp evliliğe devam edeceksin unutması hazmetmesi zor ama çarem yok diyorsun o zaman hazmetmek zorundasın, bir de eşin nereye gitmiş napmis bunları kurcalama kendini üzersin sadece yani benim annemin bir lafı var ağır bir laf ama eşeğin yuları sende olsun yayılsın yayılsın geri gelsin çünkü bir kere yapan bir daha yapar derler çaresizsen bırak naparsa yapsın kurcalama bundan sonra evlatlarınla birlikte mutlu olmaya bak
Çok fedakarlık yaptım onun için düzenimi bile bozdum köye taşındım daha neler neler yoruldum çok yoruldum Allah ondan çıkartsın
önce (1,859 puan) tarafından
Sen unutursun Allah unutmaz merak etme sen nasıl iyi olacaksan onu yap aldatildin boşan diye tutturan bir kesim var kulak asma sen nasıl iyi olacaksan senin için hangisi daha iyiyse onu yap bu hayatı yaşayan sensin, evlatlarını da düşünmek zorundasın
0 oy
önce (1,964 puan) tarafından
Ailenin maddi durumu nasıl bilmiyorum ama para getirirsen eve kabul ederler. Annenle konuş sen. Çocuklar 3 yaşında devlet okuluna verilebiliyor. Ailene de 3 yaşına gelene kadar bakın sonra okula veririm ben çalışırım de. Eve de para verirsen belki kabul ederler
0 oy
önce (295 puan) tarafından
Kimle Aldatmış Canım Nasıl Yakaladın Ki
0 oy
önce (1,001 puan) tarafından
elinde kanıtın resim mesaj varsa 

tazminat alırsın cnm  benim yengem hamilryken abim şiidet uyguladığı için rapor aldı 

yüklüde tazminat tabi 
0 oy
önce (19,971 puan) tarafından
Yani aileni biraz zorla derim. Ben çocuklarımla geliyorum. Onları bırakmam diyerek. Hakikaten kesinlikle kabul etmiyolarsa eve dön. Çocuklarının biraz buyumesini bekle. Ve çalış paranı kazanıp kendi düzenini kur. O gün tekmeyi bas. O zamana kadar da cinsel birliktelik falan yaşama sakın ki sana hastalık falan bulastirmasin pislik adam
0 oy
önce (7,806 puan) tarafından
Ya canım tamam ailen çocukları istemiyor anladıkta sen bi topla çocukları git ailene konuş de gözünü korkutmak istiyorum ikinci kez yapamasin diye de ailene. Gelsin ailenin yanına kocan ailenden bir azarı isitsin. Kızım sahipsiz değil imajı versinler. Böyle olmaz ki. Bu şekilde hiçbir bedel ödetmeden affedersen istediğin kadar içinde yangınlarla devam et kocan pişmanlık duymaz yine yapar. Yaptığı yanına kar mı kalacak gerçekten? Hiçbir şey olmamış gibi bir zaman sonra senden ilişki isteyecek başka bir tene dokunmuş mide bulandırıcı yani. 
Bak bunu da soylicem bütün eniştelerim ablalarımı aldattı diye duydum ailem sesin çıkarmıyor yüz buluyor şerefsizler
önce (7,806 puan) tarafından
Oha ablaların da mı aldatılmış hepsi sineye mi çekmiş
Evet biz doğuda yaşıyoruz ailem sahip çıkmıyor ne yapsınlar ben çok üzülüyorum
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Erkekler kadınlar gibi düşünmüyor iyi bı babaysa evine sana değer veriyorsa neden olmasın insan hata bı anda kestirip atılmaz bence begenilmemekle cirkinlikle güzellikle ilgisi yok bence bu isin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 89 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
+1 oy
25 cevap 726 göst.
0 oy
36 cevap 894 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (333 puan) tarafından soruldu

410,337 soru

12,340,429 cevap