0 oy
166 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2,890 puan) tarafından
Arkadslar buraya uzun uzun yazmak istiyorum lutfen okuyun ve bana yardim edin.

Esimin babannesinjn evinde oturuyorum nerdeyse 10 sene oldu ve ev cok koti durumda okadr eskiki dogalgaz yok onu gectim mutfak dolaplarina kadar dokuluyor yerler doseme eski tip sismis durumda.

Neyse biz eve oturduk ama asla bi masraf yapamadik cunku babannesi surekli bize cikin gidin eve bisi yapmayin diye ikazda bulunurdu.

Simdj diceksinjz neden cikmadin diye ama kayinpederim esimin amcalari hep bu ev sizin asla cikamazsniz dediler ve ne evi duzebildik nede cikabildik.

Neyse normalde bu ev esimin buyuk halasinindi ama oda gecenlerde kayinpederime ben koyde ev istemiyorm 3tane evim var ortak arsadaki hakkini bana ver evide sen al demis ve kayinpederimde en azindan oglumun evi olur diye kabul etmis.

Sorun şukj esimin amcasinin esi geldi ve buraya babanne oturcak ust kat icinde kucuk kizi oturcak haberin varmj dedi bende yenge boyle boyle bi durum varmis haberin yokmu dedim oda bana oyle bisi duymadim olsa illa duyardm yalandir dedi.

Bende kayinpederim icin kocaman adam yalan mi dicek yenge neden boyle bisi yoksa var desin dedim.

Neyse esimin halasiyla konusmak istedik ve ona ulasamadik en kucuk halasyla konustuk oda bize ev sizin ablam arsayi aldi evi size verdi yengemn dediklerine aldiris etmeyin o evden cikmayin evinizide duzun guzelce oturun diye dakkalarca soyledi.

Kardesler konusmus anlasmislar yerleri evleri bölmuslrr yaza kadarda herkez duycak m.etme gibi bir suru delil sundu ve evin bizim oldugu ortaya cikti.

Simdi ben bu amcanin esine nasil davranayim bir turlu cozemedim ve okadr degisik bir insanki gidip herkeze elif ortaligi karistrmaya calisiyor diyecek adim gibj eminim.

Esimde sana kimse laf soyleyemez soyleyen karsisinda beni bulur hem sen kotu bisi dememisnkj dedi.

Ama benm icim rahat degil garanti sucu bana atip benm ortaligi karistirmak istedgini falan soyleyip insanlari doldurcak.

Simdj ben bu kadina nasil yol izliyim bilmiyorm ne diyim bilmiyorm.ortaligj karistiran kendisi ama bana suc atcaktir yani.bana bi yol gosterin ben bu kadina ne dicegimi ne yapacagimi sasirdim artik insallah suc benm ustume kalmaz.

3 Cevaplar

0 oy
(3,007 puan) tarafından
Akrabalari çok kafamda oturtamadim ama senin diyeceğin bişey yok ki canım, siz çıkacaksınız dese bunu esin duyacak kayınbaban duyacak ve dedikleri gibi bir anlaşma olmuşsa zaten anlatacaklar ona da

Yani senin yapman gereken dediğini hiç duymamış varsayıp ev size kaldıysa oturmaya devam edeceksin 
(2,890 puan) tarafından
Evet oturmaya devam etcez ev bizim bu garanti ama acaba kimse duymadan dedigim icin suc bana kalirmi diye korktum
(3,007 puan) tarafından
Yok canım kendi duyduğunu söylemiş sende duyduğunu söylemişsin, suç olacak bı durum yok ki
(2,890 puan) tarafından
Iste kadin okadr degisik bisey ki yani normal davranisi olan bi kadin degil ve daha kimse duymadan herkeze duyurdu diye beni suclar dusuncesine girdim ortaligi karistiriyor der adim gibj eminim yanj
(3,007 puan) tarafından
Yok yok sen hiç duymamış ve bişey dememiş gibi davran , diyen olursa da aynen böyle dersin o duyduğunu söyledi bende duyduğumu söyledim de
-Reklam-
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Eşinize durumu açıkça anlatın,endişelerinizi söyleyin. Başka bir şeye gerek yok ki. Suç atmaya çalışsa da olayın aslını eşiniz biliyor olacak. Taş attığında karşılık bulamayınca kendi susar zaten. 
(2,890 puan) tarafından
Evet esim zaten herseyi biliyor kendjsj calistigi icn halasiyla konusmami o istedi .benm korkum daha kimse bilmeden soyledigim icin acaba suc bana kalirmi diye
(1,572 puan) tarafından
Suç unsuru bir şey yok ki. Kimse size sakın ha kimseye deme diye uyarmamış. Ki konuyu açan da hala zaten. Eşiniz işin aslını biliyor, bence rahat olun.
0 oy
(765 puan) tarafından
Ortada bir suç ya da suçlu yok ki. Yanlış anlaşılma var ve sen dile getirmişsin gerçekler ortaya çıkmış. Buradan nasıl bı kaos çıkabilir. Kocan yanında ve yanlış bişey yapmadın. Ben olsam etliye sütlüye karışmam kadınla yüz gözde olmam. Evimi nasıl yapacağımı düşünürdüm. Parke rengini, mutfak dolabını düşün. Dünyadaki cennetini, evini guzellestirmeye bak...
(2,890 puan) tarafından
Evet canm aslinda suclu yok yengeylede oyle samimiyetimz yok ama gelio bana boyle demesi beni şok etti.acaba elif ortaligi karistirdi diye suc atarmi diye korkuyorm daha kimse bilmeden ben soyledim diye acaba bisi derlermi diye dusundm.ve kadinda normal bi davranisi olan bi kadin degil oyuzden muhatap olmuyorm zaten de gelio bunlari demesi beni sasirtti amacini anlayamadim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
+1 oy
2 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
+1 oy
4 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,436,699 soru

23,624,628 cevap